çocuklarımızın ilginç takıntıları ve huyları...

ermehel

mavi gibi
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
338
383
158
Slm arkadaşlar takıntılar bebekken kazanılıyor galiba !!
İlk örnegi ben verim dedim :teytey:
Erva giysilerinin ,oyuncaklarının marka etiketler varya üstlerinde dikili olan bedenlerin markanın yazdıgı onlara tahamülü yok .Oyuncaklarında ve kıyafetlerinde atlet,kilot pantolan hepsi hepsi gördügü anda hemen makası getirip anne kes diyor 2 yaşından bu zamana hala aynı
Sizinde bebişlerinde varmı böle takıntılar ?

merhaba, benim oğlumun takıntısı kulaklar... herkesi kulağını tutmak istiyor. kucağımıza aılr almaz eli kulağımızda , bazen can yakıcıda olabiliyor. kediyi severken bile kulağından seviyor...:1hug:

benim 3.5 yaşında yeğenim var oda etiket canavarı hemen kestirir annesine
daha mağazada başlıyo kesin demeye daha küçükkende kulağına dokunup uyurdu ama şimdide uykuya dalarken ve uyanmaya yakın yapıyo yanına yatan biri varsa onunda kulağına dokunuyo yani bu afacanlar aşağı yukarı aynı şeylara takılıyo bakalım benim oğluşum nelere takacak dah 5. ayına yeni girdi anlarız yakında ama şu anda feci bir baş parmak emme sprunumuz var emzik atılıyo parmak takılıyo cebelleşip duruyoruz

benim kizimda koku takintisi var hersey oyuncaklari bile guzel kokacak odasi nevresimleri haftalik yikaniyo kuruduktan sonra yumusatici kokusu azaliyo o zaman kirlendi saniyo bu yuzden o gormeden carsafina hatta dolabindaki temiz camasirlarina bile giydirmeden once parfum dokuyorum yada hafif oda parfumlerini kullaniyorum en kotusude eve gelen misafirlerin ayaklarini kokluyo olmasi buyudukce gecer mi aceba henuz iki yasinda ve guzel kokmayan hic biseyi giymiyo ayrica yiyecekleride once kokluyo anliycaniz basim dertte

şükrüye ayak koklaması çok kötü ya ama gülmekten alamadım kendimi :Roflol::Roflol::Roflol: kusura bakma umarım geçer bu takıntısı.

herkes guluyo ya ama ben utaniyom akli yetmiyo iste cocuk falan diyo millet ama nazlinin diline dusmek fena bir durum rezil oluyo zavallilar

galiba en kötü takıntı benimki yada hastalık bilemiyorum kıızım 26 aylık saç bulduğunda yerlerde hemen yiyor :(

slm benim oğlanda sanırım simetri takıntısı var leğoları sadece tek renk ve sadece diklemesine diziyor karıştırdığında hemen anlıyor ve bağırmaya başlıyor. temizlik takıntısı da var sanırım 27 aylık kreşe gönderiyorum hiç üstüne yemek dökmez kuma basamaz ellerini de toprağa sürmez çöp bulur bi tane onunla karıştırır toprağı :D ağlasam mı gülsem mi bilemedim

benim oğlumun 2 takıntısı ya da alışkanlığı var. 1 yastık yüzü var ona dokunmadan uyumuyor. 5 senedir böyle. yıkamak işkence oluyor yastık yüzünü. bir de parmak emiyor ne yapsam vazgeçiremedim.

Back