Cocuklarımızın gırdıgı oyun sıtelerı

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.896
4.109
658
Bu bölümü kullanarak yaptığınız soygunlara göz kırpması için polislere rüşvet verebilirsiniz.

Saat başı rüşvet ücreti 1,000,000 YTL.

Uyuşturucu kaçakçılığı:

Uyuşturucu Fiyatları Otomatik Olarak Yarim Saatte Bir Her Şehirde Güncellenir.

Şehirlerdeki Uyuşturucu Fiyatlarını Kontrol Edin. Nerede Ucuzsa Oradan Alin ve En Pahalı Şehirde Satın.

Unutmayın Ot u Sadece Villanızda Yetiştirebilirsiniz. Satın Alamazsınız...

Oyunu yazan DragonFever kullanıcı adıyla kayıtlı ve sitede kendisi hakkında verdiği bilgilere göre gerçek adı Adnan Topal olan kişi. Kendisiyle ilgili verdiği bililer şöyle;

“Asıl adım Adnan Topal ama bu sanal dünyada DragonFever olarak bilinirim.

Peki, Neler Yaparsın? Neleri Seversin?

Tahmin edebileceğiniz gibi bilgisayar hastası ve netkoliğim. Ayrıca tam bir futbol fanatiğiyimdir. Bir ara profesyonel olarak kalecilik yaptım ama sitedeki açılış yazısında da değindiğim gibi çöldeki bedeviden bile çok olan şansım devam etmeme izin vermedi. … Film izlemeyi severim. Aksiyon ve romantik komedilere bayılırım. Kitap okumayı pek sevmem. Bu güne kadar zevkle okudum diyebileceğim iki yazar vardır: Agatha Christie ve Stephen King. Müzik ayırt etmem. Kulağıma hoş gelen her şeyi dinlerim (caz ve klasik müzik hariç), sesimin güzel olduğu söylense de şarkı söylemeyi pek sevmem. Otomobil yerine motor hastasıyımdır. Hız yapmayı ve motoru bağırtmayı severim.”

Sitenin şu an itibariyle 49119 üyesi var.

alıntı

Her gecen gun artan mafya dızılerı cocukların ruh saglıgını olumsuz etkılerken dıger yandan artan buna yonelık oyun sıtelerı cocuklarımızın gelecegıyle resmen OYUN OYNUYORLAR

Bu tarz oyunlar kurulup cocuklarımızın genclıgını sılah tabanca tefecılık vs gıbı zararlı alıskanlıklara ıtıyorlar lutfen bıraz daha dıkkat verıp gırdıgı sıtelere bı goz atalım olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…