Çocuklarımıza Aşkı Nasıl Anlatmalıyız

aylincotanak

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
42
0
6
34
İstanbul
Çocukalrımıza aşkı nasıl anlatmalıyız. Çocuklarım daha küçükler, fakat bır kaç gundur aklıma takılıyor bu sorun. Onlara nasıl yardım etmelıyız Nelere dikkat etmelıyız. Belkıde şımdıden başlamalıyız.

Ne dersınız. Fikirlerinizi bekliyorum.

canım bu konuyu hiç aklına takma çocukların küçükmüş zaten..çocuklar aşk kavramını bilmezler küçükkken bilmelerine de gerek yok zaten büyüdüklerinde tanışacaklar nede olsa..onlara arkadaşlarını sevmek onlarla güzel vakit geçirmek..ailesini sevmek yeterli oluyo.. sana anne aşk nedir diye sorarlarsa cevaben..aşk demek sevgi demektir dersin..ben sizi seviyorum ya işte öle sevgi dersin..erkek kadın aşkını merak ederlerse ve sorarlarsa cvbla durup dururken gelin size aşkı anlatıcam deme canım kafaları karışır..

erkek kadın aşkı ile soru sorduklarında: bende sizin gibi küçüktüm ve büyüdüm kocaman oldum o zaman babanızı gördüm ve aşık oldum evlkendikyani çok sevdim dersin..sizde benim gibi kocaman olduğunuz da evleniceksiniz onun zamanı o zaman gibi cümlelerle güzelce anlatabilirsin..çocuklar somut kavramlardan hoşlanır zaten çokda soracaklarını sanmam

ben bir anaokulu öğretmeni olarak tecrübelerime dayanarak yazdım canım

Back