Bende var kardeşim ilk fırsatta yollayacağıma.s.
Hepinizin duyarlı bir şekilde çağrıma cevap vereceğinize eminim.Hepinize şimdiden sonsuz teşekkürler.
Adres: Karapınar ilköğretim Okulu
Karapınar Kasabası
Acıgöl / Nevşehir.
***Sormak istediğiniz bir sorunuz olursa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
saol canım ilgin için bişiler yapmak hepimizin görevi bunlar aslında fedekarlık değilde yapmamız gereknler iştecanim benim seni coook tebrik ediyorum bu dusuncen ogrencilerine olan sevgin kime nasil faydam olur diye surekli bisiyler ureten guzel insan
elimden geleni yapmaya calisacam cunku her zaman yapilabilecek bisiyler vardir yeterki isteyelim demi
insallah cocuklara guzel kitaplar ulasir bizdende sevgiler ogrencilerine
Bende var kardeşim ilk fırsatta yollayacağıma.s.
Benim çocuklarım raflarda tozlandırmayı seviyor, öyle kıymetliki kitapları, ama sizin yaş grubunuza yollayabileceğimiz türdende çıkacaktır eminim tozları silme zamanı demekkia.s.
bakıcama emin olabilirsin mehalim .............................................
çok teşekkür edrimcanım bende bi göz atayım b.oğluşumla
rafımıza umarım yardımcı oluruz
bana isminizi soydaınızı özelden bildirirseniz sizin adınıza bu adresten ulaşabileyim sevgilerle
güzel bebegim. benim evde cocuk kitabi pek olmaz 400den fazla kitabim var ama ilkokul cocuklarina göre degil keske olsaydi. baska ne yapabilirim onlar icin?
mehaliiim müjdeeee
bir yer buldum konuştum izmirde dedilerki bir yer varmış adını burdan vermem yasak olabilir diye yezmıyorum okul müdürünüz kaşeli imzalı bir yazsısını buraya fakslarsak ücretsiz kitap gönderiyorlarmııışşş
yaşasssssıııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?