• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarıma Bir Yardım Elide Siz Uzatın

Angjel

BiLMeM
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
4.514
73
363
46
İstanbul
Selam Kadınlar Kulübü'nün yardımsever melekleri.Ben maddi manevi bir çok imkandan yoksun bir kasaba da görev yapmaktayım.Geçen sene 1. sınıfları bu sene de 2. sınıfları okutuyorum,sınıfımda gerçekten okumaya susayan ve temin ettiğim tüm kitapları hatmeden ve ihtiyaçlarına yetişemediğim öğrencilerim var.Aslında genel olarak okulumuzun kitap sıkıntısı var.
Sizlerden rica ediyorum çocuklarınızın okuduğu ve kitaplıklarınızın köşesinde öylece tozlanan kitaplarınızı lütfen bize ulaştırın sizin için fazlalık olan kitaplar inanın bizim için büyük ihtiyaç.
Hepinizin duyarlı bir şekilde çağrıma cevap vereceğinize eminim.Hepinize şimdiden sonsuz teşekkürler.

Adres: Karapınar ilköğretim Okulu
Karapınar Kasabası
Acıgöl / Nevşehir.

***Sormak istediğiniz bir sorunuz olursa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

canim benim seni coook tebrik ediyorum bu dusuncen ogrencilerine olan sevgin kime nasil faydam olur diye surekli bisiyler ureten guzel insan
elimden geleni yapmaya calisacam cunku her zaman yapilabilecek bisiyler vardir yeterki isteyelim demi
insallah cocuklara guzel kitaplar ulasir bizdende sevgiler ogrencilerine

Hepinizin duyarlı bir şekilde çağrıma cevap vereceğinize eminim.Hepinize şimdiden sonsuz teşekkürler.

Adres: Karapınar ilköğretim Okulu
Karapınar Kasabası
Acıgöl / Nevşehir.

***Sormak istediğiniz bir sorunuz olursa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
Bende var kardeşim ilk fırsatta yollayacağıma.s.
Benim çocuklarım raflarda tozlandırmayı seviyor, öyle kıymetliki kitapları, ama sizin yaş grubunuza yollayabileceğimiz türdende çıkacaktır eminim tozları silme zamanı demekkia.s.

bakıcama emin olabilirsin mehalim .............................................

canım bende bi göz atayım b.oğluşumla
rafımıza umarım yardımcı oluruz
bana isminizi soydaınızı özelden bildirirseniz sizin adınıza bu adresten ulaşabileyim sevgilerle

güzel bebegim. benim evde cocuk kitabi pek olmaz 400den fazla kitabim var ama ilkokul cocuklarina göre degil keske olsaydi. baska ne yapabilirim onlar icin?

canim benim seni coook tebrik ediyorum bu dusuncen ogrencilerine olan sevgin kime nasil faydam olur diye surekli bisiyler ureten guzel insan
elimden geleni yapmaya calisacam cunku her zaman yapilabilecek bisiyler vardir yeterki isteyelim demi
insallah cocuklara guzel kitaplar ulasir bizdende sevgiler ogrencilerine
saol canım ilgin için bişiler yapmak hepimizin görevi bunlar aslında fedekarlık değilde yapmamız gereknler işte

Bende var kardeşim ilk fırsatta yollayacağıma.s.
Benim çocuklarım raflarda tozlandırmayı seviyor, öyle kıymetliki kitapları, ama sizin yaş grubunuza yollayabileceğimiz türdende çıkacaktır eminim tozları silme zamanı demekkia.s.

ahh kallisim bende asla kıyamazdım kitaplarıma ödünç verdiklerimi not alır gününde kapısına dayanırdım ancak bir gün şöyle bakarken kitaplığıma bunları çocuklar okumayacaksa ne faydası var ki dedim topladım hepsini okulumdaki kütüphaneye hediye ettim :) inan şimdi içim daha rahat arada kıskanıyorum kitaplarımı ama olsun :))

bakıcama emin olabilirsin mehalim .............................................

saol canım

canım bende bi göz atayım b.oğluşumla
rafımıza umarım yardımcı oluruz
bana isminizi soydaınızı özelden bildirirseniz sizin adınıza bu adresten ulaşabileyim sevgilerle
çok teşekkür edrim
güzel bebegim. benim evde cocuk kitabi pek olmaz 400den fazla kitabim var ama ilkokul cocuklarina göre degil keske olsaydi. baska ne yapabilirim onlar icin?

ah annem bilmiyormuyum bebelerime uygun olsa anında iletirsin sen bana çok saol annem.

ben de birkaç yayın eviyle konuşmayı düşündüm senin için ellerinde atıl duran uuzn süredir el sürülmemiş kitaplar varsa sana gönderebilirim diye

ben de sizin yaş grubunuza uygun kitap yok malum efecim daha 5 yaşında:))

Seni burada görmüşken yazayım arkadaşım 3-5 tane çıkar belki diyordum ama kızlar bayağı buldular size yollanabilecek türden...fakat şu var hemen yollayamayacağım aybaşına söz veremesemde o zaman haber veririm şu gün yollayabileceğim diye..

canim benim gercekten cok tebrik ederim. insallah ben de yardimlarimi gonderirim haftasonu cevremde de arastirma yaparm biraz.

canım
benim öyle kitabım hiç yok ama kuzenlerime bakacam ve sana yollamaya calışcam canım
sosyal projelerinin artarak devam etmesi dileklerimle

Çok gÜzel bır dÜŞÜnce canım araŞtırma yapıcam kıtap konusunda bende Çok hayırlı bır ıŞ tebrık ederım senı

mehaliiim müjdeeee
bir yer buldum konuştum izmirde dedilerki bir yer varmış adını burdan vermem yasak olabilir diye yezmıyorum okul müdürünüz kaşeli imzalı bir yazsısını buraya fakslarsak ücretsiz kitap gönderiyorlarmııışşş
yaşasssssıııın

mehaliiim müjdeeee
bir yer buldum konuştum izmirde dedilerki bir yer varmış adını burdan vermem yasak olabilir diye yezmıyorum okul müdürünüz kaşeli imzalı bir yazsısını buraya fakslarsak ücretsiz kitap gönderiyorlarmııışşş
yaşasssssıııın

bu çok süper bir haber...:1hug::dance:

mehalim istediğin kitapların ne tür olduğu önemli tam net bir açıklama yapamıyorum detayları bilmeyince sorular soranlar oluyor bana
test kitabı mı hikaye mi ne yani
diğer yere de yazdım cevap bekliyorum uygun alanda yeni konu açıcam senin için

konuyu güncel tutmak isiyorum ki yardım edebilecek arkadaşların dikkatini çekelim....allah gönlünüze göre versin...

Arkadaşım, dün için kargon yola çıktı sanırım yarın elinde olur..a.s.

Benim bir çabam olmadı bu kez, 9 yaşındaki kızım hem kitaplığındaki bir seriyi yolladı hemde harçlığı ile kardeşlerine yeni kitaplar aldı:teselli: Umarım işinize yarayacak şeylerdir güle güle kullanın..

Bu arada kızımlada gurur duyduğumu söylemeden geçemeyeceğima.s.:nazar:

tebrik ederim... çocuk kitapları alıp biz de ablamın eşinin görev yaptığı köy okuluna bağışlıyoruz..inanın

çocuklar o kadar mutlu oluyor ve sahip çıkıyorlar ki o kütüphaneye, kitaplığa....imkanınız varsa çok çok

güzeş bir şey yapmış olursunuz...

Back