Selam Kadınlar Kulübü'nün yardımsever melekleri.Ben maddi manevi bir çok imkandan yoksun bir kasaba da görev yapmaktayım.Geçen sene 1. sınıfları bu sene de 2. sınıfları okutuyorum,sınıfımda gerçekten okumaya susayan ve temin ettiğim tüm kitapları hatmeden ve ihtiyaçlarına yetişemediğim öğrencilerim var.Aslında genel olarak okulumuzun kitap sıkıntısı var.
Sizlerden rica ediyorum çocuklarınızın okuduğu ve kitaplıklarınızın köşesinde öylece tozlanan kitaplarınızı lütfen bize ulaştırın sizin için fazlalık olan kitaplar inanın bizim için büyük ihtiyaç.
Hepinizin duyarlı bir şekilde çağrıma cevap vereceğinize eminim.Hepinize şimdiden sonsuz teşekkürler.
Adres: Karapınar ilköğretim Okulu
Karapınar Kasabası
Acıgöl / Nevşehir.
***Sormak istediğiniz bir sorunuz olursa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
Sizlerden rica ediyorum çocuklarınızın okuduğu ve kitaplıklarınızın köşesinde öylece tozlanan kitaplarınızı lütfen bize ulaştırın sizin için fazlalık olan kitaplar inanın bizim için büyük ihtiyaç.
Hepinizin duyarlı bir şekilde çağrıma cevap vereceğinize eminim.Hepinize şimdiden sonsuz teşekkürler.
Adres: Karapınar ilköğretim Okulu
Karapınar Kasabası
Acıgöl / Nevşehir.
***Sormak istediğiniz bir sorunuz olursa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.