Çocukları okuma aşkına getirecek proje: 1 saat kitap okuyana 1 saat bisiklet turu bedava

Misty Day

she wolf
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
2.835
4.190
Komünist Ovacık Belediyesi çocuklara okuma alışkanlığı kazandıracak bir projeye imza attı
page_cocuklari-okuma-askina-getirecek-proje-1-saat-kitap-okuyana-1-saat-bisiklet-turu-bedava_625712300.jpg

Türkiye’nin tek komünist belediyesine sahip Tunceli’nin Ovacık ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu, çocukları sevindirecek bir kampanyaya imza attı. Belediyeye bir dağcılık kulübü tarafından hediye edilen 20 bisikleti en faydalı şekilde kullanmayı amaçlayan projenin adı ‘Bir saat kitap okuyana bir saat bisiklet turu bedava.’ Belediye kütüphanesinde bir saat kitap okuyan çocuklara bisiklet turu hediye eden proje çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefliyor.

http://t24.com.tr/haber/cocuklari-o...ap-okuyana-1-saat-bisiklet-turu-bedava,302668

Bu kampanya Gaziantep'de olsaydı benim kızlar çok yararlanırdı :KK70: Bisiklet binmek ödül mü olurmuş şuanda bisikleti olmayan yok gibi bir şey. Keşke karşılıgında kitap hediye etselermiş:confused:

Bu kampanya Gaziantep'de olsaydı benim kızlar çok yararlanırdı :KK70: Bisiklet binmek ödül mü olurmuş şuanda bisikleti olmayan yok gibi bir şey. Keşke karşılıgında kitap hediye etselermiş:confused:
Tunceli'nin gelir seviyesi düşük, tarım ve hayvancılıkla geçinen 6.500 nüfuslu Ovacık ilçesinden bahsediliyor, İstanbul'un Ankara'nın bir ilçesinden değil. Eminim Ovacık'ta bisikleti olmayan çocuk yoktur, değil mi?

Kitap okumaya teşvik için hediye kitap vermek de süper mantık örneği gerçekten. Siz copy paste yazılarınıza devam edin bence, onlar kendi içinde daha mantıklı en azından.

AKP belediyesi yapsa kalpler konduracağınız şeye sırf 'gomünis" belediye yaptı diye "bisikliti ilmiyin yik ki" diyorsunuz.

Son düzenleme:
Tarlaya girip gonullu genclerle topragi3 capalayip ektigi nohutu maddi durumu olmayanlara bedava dagittigini,suyun yasak oldugu icin bedava olamayip Turkiyede en ucuz suyu Ovacik halkinin kullandigini,ulasimin Ovacikta bedava oldugunu biliyor muydunuz? Hem komunist hem alevi hem de kürt.Abovv.Basimiza tas yagacak.

Ne güzel haberler bunlar. Keşke çoğalsa, keşke herkes okuma alışkanlığı kazansa. Kazansa ki bir şeyleri irdelese, sorgulasa. Vallahi tebrik ediyorum bunu düşünenleri. Ülkemde böyle şeylerin olması gurur verici.

X