• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukları için boşanmayanların çocuklarının sonu bu.

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
Sabah sabah mahvetti beni bu video.

Kadın 8 yıldır, belki sözde kutsal yuvasını kurtarmak, belki çocuklarını babasız bırakmamak veya başka bir sebepten kocasını boşamadığı için, zavallı çocuklara yaşattığına bakın.

Bu olayda erkek ne kadar suçluysa kadın da o kadar suçlu.
Bir tokatla yuvamı yıkmam, kocamı seviyorum, çocuk olunca değişir, çocuklarımı babasından ayıramam, anam babam üzülür, elalem ne der diye düşünen ama evlatlarını düşünmeyen sözde annelere çok kızgınım. O adamı baba yapmamalıydı, o çocuklara bunu yaşatmaya hakkı yoktu.
Şiddete rağmen 2 kez geri dönen kadın her şeye müstehak da çocuklara bunu nasıl yaşatır bir anne?

Yazık çok yazık!

Kadınlar böyle psikopatları sevgili, koca olarak kabul etmeye, onlara çocuk doğurmaya, katlanmaya devam ettikçe şiddet bitmez. O çocuklar da sağlıksız bir psikolojiyle yaşadıklarını başkalarına yaşatır. Bu zincir böyle devam eder.

Son düzenleme:
Yaaa videonun devamını biliyomusunuz. Adam hiç normal değil kapı kilidi kırıldı bişey yapmışmı kadına çocuga :( çok üzüldüm.

Yaaa videonun devamını biliyomusunuz. Adam hiç normal değil kapı kilidi kırıldı bişey yapmışmı kadına çocuga :KK43: çok üzüldüm.
Annesine gitmiş çocuklarla.
Ama tehditler devam ediyormuş.
Üstelik çocukları hala babayla görüştürüyormuş.

Burada devlet nerede koruma talep etmemişmi acaba.
Şikayet ettimi birde.
Babayla görüştürmekte nasıl oluyor acaba..

Benim cocuklarım hiç bu ses tonunda aglamadı daha :110: Çok uzuldum uzuluyorum ama cok kızıyorum. Bızde bılırdık kocamızın elıne bakmayı, sabah aksam sunumlu kahveler hazırlayıp gun gun gezıp yaymayı . Kızlarınızı ozellıkle okutun ama nasıl ornek olacaksınız bılmıyorum.
Kadınlar maddı gucu elınde tutmadıkları surece ıste bu sekılde yasayan cocuklar, benım cocuklarımla denk gelecekler :(

Ben boyle soyleyınce kızıyorlar. Benım oglum 10 yasında , 2 aylıkken bosandık. Cokta asagılık bır sekılde bosandık ama bız bırbırımıze gerızekalı bıle demedık ya. Neyse gecelım oglumu hıc aramadı , maddı manevı yanımızda da olmadı. SImdı dıyorlar kı gorusmek ıstese gorusturur musun , kesınlıkle hayır. Kesınlıkle gorusturmem. Kı benım eskı esım saldırgan degıl ama normal degıl kı cocuguda bosadı. Onuda terk ettı.

Bu adama cocuk mu verılır

İçim ezildi.
Allahım silahla mı ateş ediyor, sert bir cisimle mi vuruyor.
Kanım çekildi.
Ah yavrucuklarım..
Tamam deyip seslerini kesip içeri gidiyorlarken ooffffffffffffffff
Adam silahını bulamamış, bıçakla saldırıyor o anda.
Kadın daha önce 2 kez boşanma davası açmış, değişeceğim dediğine kanıp geri çekmiş.
Bile bile lades yani.

Allah iyilerle karşılaştırsın hanımlar, daha erken ayrılsaydılar adam medenice mi davranacaktı sanki?
En azından çocuklar olmadan ayrılsaydı izini kaybettirmesi daha kolay olurdu.
Ama çocuklar ve kendisi ömür boyu bu adamın tehdidi altında olacak. Hep korkarak büyüyecek o çocuklar.
Allah korusun anne cinayete kurban giderse o çocuklar ortada kalacak psikolojileri çökecek.

Burdada benzer konular açiliyor. Ondan sonra biz bosan dedigimizde "vay ne kadar hazirsiniz bosan demeye, vay yuva kutsalda, vay bekara bosa demek kolay".. diye söyleniyor baze kadinlar. Yada çoçuk için biraz bekle, evliligine saglama al dedigimizde ayni tepkiler "çoçuk Allahtan gelir, rizki Allah veririr, kadin istiyorsa niye beklesin,..".

Toplumda kadin erkek rollerinde, hali ile evlilik ve evlilik beklentisinde o kadar sorunlar var ki. Ama durmaksizin halen çoçuk yapiliyor. Hatta burda okuyoruz, evlilik berbat oldugu halde tüp bebek yapanlar.

Hiç kimse çoçugu önemsemiyor. Onun psikolojisi önemli degil. Yeter ki annelik duyugusu tadilsin. Berbat bir düzene birde kardes yapilsin. Yani kadin anneligi taddiysa, çoçukta abilik, ablaligi tadmak zorunda. Cok önemli ya.

Hatta iyi giden evliliklerde bile, pedagojiden zerre anlamayanlar. Özgür büyütecem diye hiç sinir koymayanlar. Fazla pedagojik büyütecem diye abartan, çoçuk ile ilk 3 yil ayni odada yatan, çoçuga kendine alan birakmayan,..

Hersey o kadar çok karmasik, o kadar çok ters gidiyor ki.

Suçu sadece bu kadinda bulmak isterdim ama degil. Cok hatali fakat o kadin bu toplumun bir parçasi. Bu kadin sadece bir septom, asil hastalik toplumda.

Adam silahını bulamamış, bıçakla saldırıyor o anda.
Kadın daha önce 2 kez boşanma davası açmış, değişeceğim dediğine kanıp geri çekmiş.
Bile bile lades yani.
Ya bir bıçakla nasıl bu kadar kımayeti koparabilmiş.
Kapı sert bir cisim parçaları resmen aşagı döküldü.
Çocuklara kanım çekildi, yapma baba diyorlar ooyyyyyyy

Başka bir kanaldan video var mı, hesabım olmadığı ı in açılmıyor.

Bir kadın boşanmaya karar verdiyse mutlaka ama mutlaka geçerli sebepleri vardır ve benim gözümde haklıdır.
Aldatılır, şiddet görür, incitilir, gururu ayaklar altına alınır ama etraf hala aman yuvanı bozma derler, aman çocukların babasız kalmasın derler. Buyurun buradan yakın. Kocasız duramayan kadınlar, kızlarına sahip çıkmayan aileler!!! Neyse ağzımı bozmayayım.
Kızlarına sahip çıkmayan ailelere de ayrıca gıcığım zaten.

Yuvanı yıkma diye ahkam kesenler, görün bakalım nasıl oluyormuş yuva yıkmamak.

cocuklarim icin bosanmiyorum diyince kendini süper anne sananlara gelsin
babalari anlatacak kelime yok zaten bende
niye izledim ki ben bunu :(

Back