Cocuklarda lustral kaygi bozuklugu

mmmerve mmmerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
25
5
30
Acil yardim cocuklarda lustral kullanimi
Arkadaslar 6 yasindaki kizimda anneden ayrilik kaygisi var okula gitmek istemiyo cok agliyo hicbiseye katilmiyo benden ayrilmak istemiyo dr lustral basladi bu gun 3 gunumuz cocugu kullanan varmi kaygi bozukluguna okul fobisine aglama krizine iyi geliyomu lutfen cvpppp

Merhabalar bir arkadaşımın çocuğu kullanıyordu ama o 8 yaşındaydı, işe yaradımı nasıl etkiledi ayrıntısını bilmiyorum .Oyun terapisini denediniz mi? Doktor terapiyle geçmeyeceği için mi ilaç verdi ne dedi? Bildiğim kadarıyla ilaç işe yarıyor ama imkanınız varsa oyun terapisi için de bir konuşun derim.

Merhabalar bir arkadaşımın çocuğu kullanıyordu ama o 8 yaşındaydı, işe yaradımı nasıl etkiledi ayrıntısını bilmiyorum .Oyun terapisini denediniz mi? Doktor terapiyle geçmeyeceği için mi ilaç verdi ne dedi? Bildiğim kadarıyla ilaç işe yarıyor ama imkanınız varsa oyun terapisi için de bir konuşun derim.

Evet oyun terapisine yeni basladik yarin 3. Kez gidicez henus bi etkisini goremedim dr faydasi olur veya olmaz diye bi tavsiyede bulunmadi sadece sansimizi deniyoruz ayrilik anksiyetesi var ama bi tramvasi yok gecer mi bilmiyorum

Evet oyun terapisine yeni basladik yarin 3. Kez gidicez henus bi etkisini goremedim dr faydasi olur veya olmaz diye bi tavsiyede bulunmadi sadece sansimizi deniyoruz ayrilik anksiyetesi var ama bi tramvasi yok gecer mi bilmiyorum
3 Seansta hemen etkisi görülmez biraz uzun bir süreç. Ama tabi gerçekten işini iyi yapan, çocuğun güvenebileceği biri olması gerek. Umarım en kısa zamanda çare olur size🥰

X