ayy arkadaşlar ikinizinde mesajını okuyunca şaşırdım bi tek benim zannediyordum çünkü:)
benim kızım 35 haftalık doğdu. 2.460 gram. 3 şişe balık yğı kullandım. kilo aldırıcı mama kullandım. 3 4 şişede iştah açıcı şurup kullandım ama hiç biri kar etmedi. sadece iştah şurubu kullandığımızda 1 öğün (kahvaltı) iştahı açık oluyordu. tüm tabağı silip süpürüyordu diğer öğünler bişey yemiyordu.
1 yaşında 8.5 kiloydu
2 yaşında 10.5 kiloydu
şuanda 2.5 yaşında 12 kiloyu yeni gördük. yaşıtlarımız 13 14 kilo.
ama ben 1.5 yaşından beri videoyla yemek yediriyorum. 1.5 yaşındayken kızımı kendi halinde bıraktığımda sadece yumurta sarısıyla tam 2 gün geçirdi ben üzgüntüden öldüm.
sonra videoyla yedirmeye başladım. 1 sene olsu hala videoyla yediriyorum
ama sabahları kalkınca dut pekmezi veriyorum tahta kaşıkla inanın iştahı açıldı. benim videoyla yedirmem dışında mutfakta bişeyler aranırken görüyorum şok olmuştum bizim için ilkti. video olmadan pilav, bulgur pilavı, makarna, patates kızartması, sucuk, haşlanmış yumurtanın yarısını kendi isteğiyle yiyor.
1 günde yediklerimiz
kahvaltı:1 yumurta peynir, 1 bardak süt biraz ekmek bazen sucuk
ara 2 mandalina
öğle 1 tabak (bizim kullandığımız tabak kadar) çorba. ekmek bazen yoğrtlu makarna
öğle uykusundan uyandıktan sonra
akşam yemeği koca bi tabak sebze yemeği ve yoğurt
yatmaya yakın 1 bardak ayran 2 ceviz biraz fındık
her günümüz böyle dolu dolu geçiyor. ama kilosu az. artık yapısına verdim bu durumu. sağlıklı beslensin benim için önemli olan o. videoyla yedirmem doğru değil belki ama o 1.5 yaşındaki olaydan sonra böyle yedirir oldum. ve eğitici videolar açıyorum. sayı saymaca renkler falan. bazen yemek istemezse videoya rağmen yemiyor zorlamıyorum.
sizinkiler neler yiyor gün içinde?
B
bffean
meltemacr