Çocuk Hastalıkları çocuklarda gece terörü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

baby nurse

izmiri çok özlüyor....
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
1.741
6
44
kızım 2 yaşında gece korkuyorum diye ağlayarak uyanıyor ve bunu bir süre atlatamıyor lütfen başınıza geldiyse paylaşalım çok üzülüyorum

benim kızım da aynı yaşda geceleri korkmaya başladı...odasına gece lambası taktım ve yatağına tüm sevdiği oyuncakları,hikaye kitaplarını koydum...kızım korktuğu için uyumak da istemiyordu...kızım sen uyuma yatağının içinde otur oyuncakların ile oyna tamam mı deyip onu kendi haline bırakıp,odadan çıkıyordum...oyuncakları ile oynarken uyuya kalıyordu kendiliğinden..böylelikle korkmamaya alıştı...

teşekkür ederim mues bunları duymak beni rahatlattı sanki sadece benim kızımda var gibi geliyordu

canım korkmasına sebep olan nedenleri araştırmak gerekli, izlediği programlar-duyduğu sözler birçok etken olabilir, bunları belirlemelisin, yoksa bulduğun çözümler geçici olabilir, korkunun kaynağını bilmek gerekir
zor bir yaş dönemindesiniz allah yardımcınız olsun

canım korkmasına sebep olan nedenleri araştırmak gerekli, izlediği programlar-duyduğu sözler birçok etken olabilir, bunları belirlemelisin, yoksa bulduğun çözümler geçici olabilir, korkunun kaynağını bilmek gerekir
zor bir yaş dönemindesiniz allah yardımcınız olsun

teşekkür ederim kızımda sese karşı bir korku var bende zaten takip ediyorum gerçekten zormuş sağol

arkadaşlar yanlız gece terörü nü dr..lar farklı tanımlı yor..gece uyanıp saatlerce belkide sabaha kadar deliksiz ağlama....ve her gece aynı saatte başlayan....bir şey..

benim oğlumda gece uyanır hemde çok sık..çok sık..küçükkken neredeyse 1 6 aylık olana kadar 2 saat uyuduğumu bilmem..çok gazlıydı....benim oğlumda uyanıp korktum diyo ama ağlayarak uyanıyo..dr.bu gece terörü değil..o çok farklı birşey..dedi..

canım benim benim kızımada zaten bunu doktorlar söyledi her gece yaklaşık aynı saatlerde ağlayarak uyanıyor ve bu ağlamalar hiç kesilmeden bir süre devam ediyor bir süre daha bekleyeceğim eğer geçmezse eeg çektireceğim

daha bu sabah gördüm beybi forst diye bir kanal var dijitürkte orada söylediler cocuklarınız korkarak ağlıyorsa onları kucağınıza alın burdayım yanındayım korkma dıye rahatlatın onları dedıler kormanıza gerek yok cocuklar cok sık kötü rüya gürüler bu bır gecıc dönemıdır zamanla gecer dedıler kucağınız alarak onlara güvende olduklarını hıssettırın dedıler 18 aylık bebekler ıcın dedıler ama sızınkılere uyarmı bılmem bı deneyın
benım oğlum kucukken korktuğunda neden korktuğunu sorardım dılı dönduğunce anlatmaya calışırdı tabı benımkı 2 yaşındayken gayet guzel kendını ıfade edbılıyordu konuşması düzgundu sızde deneyın ıstersenız

X