Çocuklarda Ereksiyon

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
32
Arkadaşlar benim çocuğum 2018 doğumlu altını sık sık ıslatıyor çok sık çişi geliyor çişe koşuyoruz baksırını mutlaka her zaman azda olsa ıslatıyor ara ara gece ıslatmalarıda var çişide ağır kokuyor ,bu sorunlar için doktora bi göstereyim diyorum benim başka bir sorunum daha var geçen gece altına kaçırmıştı oğlum üzerini değiştireyim dedim bir baktım pipisi baya sertti.Bugünde tuvalette altını yıkarken pipisi büyüdü ve sertleşti ben açıkçası biraz tedirgin oldum birde tecrübeli annelere sormak istedim sizce bu normalmi yoksa bi yere götürmek gerekiyor mu

Arkadaşlar benim çocuğum 2018 doğumlu altını sık sık ıslatıyor çok sık çişi geliyor çişe koşuyoruz baksırını mutlaka her zaman azda olsa ıslatıyor ara ara gece ıslatmalarıda var çişide ağır kokuyor ,bu sorunlar için doktora bi göstereyim diyorum benim başka bir sorunum daha var geçen gece altına kaçırmıştı oğlum üzerini değiştireyim dedim bir baktım pipisi baya sertti.Bugünde tuvalette altını yıkarken pipisi büyüdü ve sertleşti ben açıkçası biraz tedirgin oldum birde tecrübeli annelere sormak istedim sizce bu normalmi yoksa bi yere götürmek gerekiyor mu
Normal 2019 doğumlu oğlumda bebekken bile gece altını açarken görüyordum.
Çok doğal ve sağlıklı bir oğlun var.
Sağlık sorunu değil sağlıklı olduğuna işaret.
3 yaşına gelsin değişik şeyler göreceksin.
O zaman ilgilisi başka yerlere çek gel oyun oynuyalim gel kitap okuyalım vs vs gibi.

Oglunuzu cocuk doktoruna gösterin. Bir idrar testi yapsinlar. Idrari kokuyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Her hangi bir agrisi var mi pipi yaparken? Pipisinin ara sira sertlesmesi normal.

Erektw olması normal nasılsa erkekler uyanınca oluyor erkek cocuklarında da çişi felan gelince oluyor korkmayın yani :)

Benim oğlumun da oluyor özellikle sabahları bazen şok oluyorum kocaman büyüyo normalmiş içim rahatladı😂

Gorumceminde oğlu var o anlatıyor banyosunu yaptırırken falan öyle oluyor diye ama çocuk anlamıyor onların doğasında var sanrm annesine sormuş biseymi oldu neden oldu diye onlarda bilmiyor yani ereksiyon kaynaklı değildir sanrm

Normal oglum 2019 dogumlu bızde de oluyor. Ama cısının kokması ıdrar yolu enfeksıyonudur yuksek ıhtımal dr goturun tahlıl ve kultur testınde anlasılır

Gayet normal. Sabaha karsi uykuda oluyor bazen benim oglumda. Simdi 5 yasinda bazen kendi yapıyor dikkatini başka yöne çekiyorum unutuyor. Endise edecek birsey yok.

Back