Çocuklarda bugünlerde bulaşan hastalık

hayalmimari

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
145
103
23
Kızlar merhaba. Yeğenim 1. sınıf öğrencisi. Dün parkta bir çocuk çok sert, hırıltılı şekilde öksürüyormuş. Bugün yeğenim de aynı şekilde öksürmeye başlamış, burun akıntısı da var diyor ablam. Aile hekimine götürmüş, doktor bu soğuk algınlığı değil, ciğer filmi çektirin demiş ama ablam çocuklara covid testi yapılmıyor, ilaç verilmiyor diye film çektirmeyeceklerini söyledi. Bu durumu yaşayan varsa bilgi verebilirseniz sevinirim.

İlla covid olması gerekmiyor ki ciğer filmi için çocuklarda çok fazla hastalık oluyor bu ara bence çocuk doktoruna götürsün o da film derse çektirsin. Bildiğim kadarıyla çocuklarada normal yetişkinler gibi test yapılıyor.

Eee ciğer filmi çektirmeyip ne yapmayı planlıyorlarmış ?

Zaten ilaç vermeyecekler evde dinlensin diye düşünmüşler, hastane ortamına girmesi daha kötü olurmuş. Ben de götür dedim ama işte :/ içim rahat etmedi buradan sormak istedim yaşayan var mı diye
İyi de yanlış anlamayın ama covid değil belki nereden biliyorlar ? Kusura bakmayın da bu çok büyük ihmal

Kesinlikle. Parktaki çocuktan bulaşmıştır diye düşünüyor. Şimdi yine aradım neyse ki götürecek yarın
Zaten daha dün parka çocuk öksürmüş covid belirtisi verme ihtimali 0 onlar bunun farkında mı acaba 😃

Back