Çocuklarda boy kısalığı önlenebilir mi?

Argivit Focus almakla iyi yapmşsınız geçen sene başladık bizde, doktorumuzun tavsiyesi ile boy konusunda büyük yararı oldu ayrıca derslerinde ki odaklanma ve dikkat eksiliğine de ii geldi…

Argivit Focus almakla iyi yapmşsınız geçen sene başladık bizde, doktorumuzun tavsiyesi ile boy konusunda büyük yararı oldu ayrıca derslerinde ki odaklanma ve dikkat eksiliğine de ii geldi…
Meraba bizde aldık tavsiye üzerine ama nasıl kullancağımı sormayı unuttum eczacıya :/ bilgi verebilirmisniz?

Faydasını görenler ne kadar sürede gördü ne gibi yararları oldu yazabilir misinz lütfen kızımın da ihtiyacı var..
Bizim pediatri uzmanımız en az 6 ay demişt bir 1 seneye yakın düzenli kullanıp etkisini görmeye başladık ama çocuktan çocuğa değişir tabi komşumun çocuğunda 3. ayda fark etmeye başlamış

Faydasını görenler ne kadar sürede gördü ne gibi yararları oldu yazabilir misinz lütfen kızımın da ihtiyacı var..
Oglum 6- 7 aydır nerdeyse hiç uzamıyodu ilk başta korktum hormonsal bişeydir diye bi korkuyla götürdüm doktora ama neyseki korktuğum gibi bişey değilmiş doktorumz argivit focus yazdı 4. aydayız şu an 1.5 cm uzamış nasıl mutlu oldum anlatamam ihtiyacı varsa çocuğunuza doktorunuza sorarak mutlu deneyin derim.

Maşallah güzel sonuç almışsız bugün alaym bende o zaman akşama yemekten sonra veririm

Maşallah güzel sonuç almışsız bugün alaym bende o zaman akşama yemekten sonra veririm
Benim oğlum 8.yaşında yaşıtlarına göre boyu hem kısa, hem de uzun zamandır aynıydı benimkininde, anne baba olarak da kısa insanlar değiliz ama oğlumda durmuştu boy uzaması bizimde 4. ayı bitirmek üzereyiz geçen hafta ölçtüm 1 cm uzama var keşke daha önce keşfetseymişim dedim derslerinde ii giidyor argivit focus dan sanırım içinde bildiğim kadarı multivitamin ve minareller de var

Durum bizdede aynı insanın kafasına takılıyo ama bu argivit focustan beklentim yüksek kimden duyduysam boy konusunda katkısı olmuş, internette bile boy uzatan şurup diye geçiyor :)

Durum bizdede aynı insanın kafasına takılıyo ama bu argivit focustan beklentim yüksek kimden duyduysam boy konusunda katkısı olmuş, internette bile boy uzatan şurup diye geçiyor :)
Aynen öyle odaklanmasına da iyi geldi bu arada öyle bi problemi varsa o açıdan da faydalı

Ne gibi fayda sağladı bize de önerildi de kaç cm boy attı, başka etkileri de oldu mu?
yani fark edilir derecede boyu uzadı tam olarak bu şuruptan diyemem tabi ama şöyle diyim belkide hızlı uzamasını sağladı daha yavaş gidiyordu boy uzaması.. birde iştahını açtığı doğru sürekli açım anne diyor :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…