• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarda Anestezi Altında diş temizli

shrldyr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
26
0
86
İstanbul
Merhaba ben yeni üyeyim ama siteyi takip etmeye çalişiyorum.
Benim 4yaşında bir kızım var her anne gibi bizimde yeme,içme,uyumak gibi sorunlarimiz var ama dişlerimizle ciddi sorun yaşiyoruz bir senenden beri çürüdüler önünü alamadık gitmedimiz dişçi kalmadi ama çocuk dişleri dökülecekler diye ilgilenmediler araştırarak çocuk dişçilerinin oldunu ögrendik gittik temizletip dolgu ve kanal tedavisi olacak dediler ama kızım oturupta temizletmedi daha 4 yaşında doktor böyle olmaz anestezi altinda olucak dedi ama biz cesaret edemedik sonuçta ameyliyat gibi.
Anestezi altında çocunda böyle diş tedavi yaptıran varmı yaptıran varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim şimdiden teşk ederim.

Son düzenleme:
merhaba öncelikle geçmiş olsun .benim ded işçi korkum var daha doğrusu iğne korkum var kan bile veremiyorum ben.24 yaşını doldurdum yani düşünün.hep kaça kaça ne hale geldiler.bana da doktor genel anestezi dedi.6 diş çekimi 7 dolgu 1 kanal tedavi var.aa ben ondan da korkuyorum.internette araştırdım biraz bilinçli sedasyon gülme gazı deyince bir site açılıyor.gaz maskesi ile yapılıyormuş çocuklarda.hiç bir sakıncası da olmadığı yazılı.

teşk. sizdiyince araştırdim doktor izmirdeymiş ve kızımın azı dişleri iyice gitti 8 ekimde randevu aldık
bakalım 8 dolgu ve 4 kanal tedavısı olucak.

Back