• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuklara sormuşlar bebek nasıl yapılır

1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
171
3
96
Bursa
Bebek Nasıl Yapılır(çocuklara göre)

Eğer bilmeyenl er varsa okusunlar da öğrensinler bakalım

Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları
bayağı iyi)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak
oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikler i zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor" delikafadulden
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsi n.. veya bunlara gerek de yok aslında.."
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseni z bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)

KİMİNLE EVLENECEGİNİZE NASIL KARAR VERİRSİNİZ?

'Buna biz karar veremeyiz, Tanrı bunları önceden ayarlamıştır. Biz de kime takılacaksak, bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar.' Zeynep, 10 yaşında.

EVLENMEK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇ OLMALI?

'Yaşla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter'. Ali, 6 yaşında

ANNENLE BABANIN ORTAK YÖNÜ NEDİR?

'İkisi de, baska çocuk istemez.' Selin, 8 yaşında.

BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR?

'Biriyle çıkmak çok eğlenceli..Aslında yeterince sabırla dinleyebi lirseniz, erkekler bazen güzel konuşuyorlar.' Gamze, 8 yaşında. (Gerçekten 8 mi dersiniz?)

'İlk randevuda birbirler ine yalan söylerler. Ama bu yalanlar ikinci kez buluşmak isteyecek kadar ilginç olmalı' Metin, 10 yaşında (sizce ?)

İLK RANDEVUDA N MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN?

'Eve gidip ölü taklidi yaparım. Ertesi gün bütün gazeteler i arayıp Ben öldüm ismimi cenaze ilanlarınıza yazar mısınız derim' Hüseyin, 9 yaşında.

BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOĞRUDUR?

'Çok parası varsa.' Petek, 7 yaşında

'Kanunlar en az 18 yaşında olmalısınız diyor ama kanunları boşver' Cüneyt, 7 yaşında

'Ben öpmem. Kadınlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak istiyorla r,Ben ugraşamam'. Levent, 8 yaşında

EVLİLİK DİYE BİRŞEY OLMASAYDI NELER OLURDU?

'Hesabını vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu'. Murat,8 yaşında (çok zekice) :lepi:

BIR EVLİLİĞİ, SONSUZA KADAR SÜRDÜRMEK İÇİN NE GEREKİR?

'Karınız çirkin de olsa, ona çok güzelsin demek gerekir' Hasan, 10 yaşında

alıntıdır

delikafadulden

paylaşımın için teşekkürler.oğlum aklıma geldi bunları okuyunca.
4-5 yaşlarındayken bunlara benzere cevaplar veriyodu :) anneyle baba birbirlerini çok sever ve birbirlerine dokunurlar , bu sırada babadan mavi kabarcıklar anneye geçer ve annenin karnına girerek bebeğe dönüşür :) bi çizgifilmde izlediğini söylemişti.bide o yaşlardayken jinekolog olmak istiyorum diyordu.sırf geliyo geliyooo diye bağırmak çok hoşuna gittiğii içinmiş.sihirli annemde görmüş onuda doktor toprağın doğumunda bağırmış :) çocruklar bir alem

benım yegenım var.. geçen yaz 3.5 yaşındaydı.. bır kaç defa annesını ultrosonda bebegıne bakarken görmuş.. yazın rahatsızlandı. annesı doktora göturuyor.. bunun ultrosonda böbrekleri ve idrar yollarına falan bakaıyorlar.. kız çok etkılenıyor.. doktor su içmesını idrarı sıkıştırınca yenıden bakacaklarını söyluyor.. tabı bızım yegen başıyor sormaya anne benım karnımda bebek mı var? bebegım susadı su içemem lazım dıyerek ebey su içiyor. bebegım susadı diye diye... tekar ultrosona girdiginde doktora soruyor.. bebegim nasıl, buyumuşmu? ne kadar bebegım diye doktor a soruyor.. doktor " üzgumum azra senın karnında bebek yok " diyor.. azra bır anda sok oluyor "ama ben su içirmiştım bebegıme diye.. aglıyor.. oldugu yerden kaldıramıyorlar.. eve geldi herkese soruyor "senın karnında bebek varmı?" diye.. ben çok su içine biri oldugum için genelde bana soruyordu... sonra buyunce karnında bebegı olacagını annesı anlatmış bu sefer.. ben küçügüm büyüyeyim karnımda bebek olacak diye...
butum yaz herkese karnında bebek varmı? diyerek geçirdi...?? :)))))

benım yegenım var.. geçen yaz 3.5 yaşındaydı.. bır kaç defa annesını ultrosonda bebegıne bakarken görmuş.. yazın rahatsızlandı. annesı doktora göturuyor.. bunun ultrosonda böbrekleri ve idrar yollarına falan bakaıyorlar.. kız çok etkılenıyor.. doktor su içmesını idrarı sıkıştırınca yenıden bakacaklarını söyluyor.. tabı bızım yegen başıyor sormaya anne benım karnımda bebek mı var? bebegım susadı su içemem lazım dıyerek ebey su içiyor. bebegım susadı diye diye... tekar ultrosona girdiginde doktora soruyor.. bebegim nasıl, buyumuşmu? ne kadar bebegım diye doktor a soruyor.. doktor " üzgumum azra senın karnında bebek yok " diyor.. azra bır anda sok oluyor "ama ben su içirmiştım bebegıme diye.. aglıyor.. oldugu yerden kaldıramıyorlar.. eve geldi herkese soruyor "senın karnında bebek varmı?" diye.. ben çok su içine biri oldugum için genelde bana soruyordu... sonra buyunce karnında bebegı olacagını annesı anlatmış bu sefer.. ben küçügüm büyüyeyim karnımda bebek olacak diye...
butum yaz herkese karnında bebek varmı? diyerek geçirdi...?? :)))))

ama ben ona kıyamamopuyorumnanaktan Allah uzun ömürler versin tatlı yeğeninize opuyorumnanaktan:nazar:
cevaplara gerçekten güldüm ve şaşırdım biz çocuklardan herşeyi saklamaya çalışırken onlar herşeyi öğrenip hayal güçleriyle birleştirince doğru cevaba yaklaşıyorlarCADIARZU

Back