Çocuklar senden değil deyince...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Beş çocuk annesi eşini internet kıskançlığından öldürmüş
Sitene Ekle

Bahri KARATAŞ/ İZMİR, (DHA)-

İZMİR’in bornova İlçesi’nde, kıskançlık yüzünden çıkan tartışma sonrası 5 çocuk annesi eşi Şadiye Yıldız A.’yı tabancayla öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan 34 yaşındaki Ayhan A., "Pişmanım" dedi. Ayhan A., bir süredir eşinin internette başka erkeklerle yazıştığından şüphelenip konuştuğunu, çocukların kendisinden olmadığı yanıtını alınca, kendini kaybedip cinayeti işlediğini söyledi.

Davaya konu olan olay, geçen Temmuz ayında Altındağ 4400 sokakta meydana geldi. Şadiye Yıldız A., eşi Ayhan A., ile yaşadığı tartışma sonrası ağabeyini aradı. "Bu adam beni öldürecek, beni kurtarın" diyen Şadiye Yıldız A. ve 5 çocuğunu, gelen ağabeyi kendi evine götürdü. Ayhan A. ertesi gün özür dileyerek eşini ve çocuklarını evine geri getirdi. En küçüğü 4 aylık en büyüğü ise 9 yaşında olan 5 çocuk, yan odada uyurken akşam yemeğinde başlayan tartışmada Ayhan A. eşi Şadiye Yıldız A.’yı tabancayla vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Ayhan A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ayhan A. hakkında 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Bugünkü duruşmaya ’yakın akrabayı öldürmek’ suçundan yargılanan tutuklu sanık Ayhan A., avukatı, ölen eşinin ağabeyi Serdal Çevik ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı vekili Emine Şentüfekçi katıldı.

Sanık, Ayhan A., ifadesinde, eşiyle 2003 yılında Konya’da evlendiklerini, 2009 yılında çalışmak üzere İzmir’e taşındıklarını, 3-4 yıl öncesine kadar aralarında sorun yaşanmadığını söyledi. Bir süredir eşinin internette başka erkeklerle yazıştığından şüphelendiğini, olay günü eşine bu durumu sorduğunda kendisinden boşanmak istediğini, çocukların kendisinden olmadığını söyleyip küfür ettiğini iddia eden Ayhan A., "Kendimi kaybettim. Fırında sakladığım tabancayı alarak ateş ettim. Keşke olmasaydı, çok pişmanım. Beş çocuğum var. Hak etmediğim şeylerle karşılaştım. Mağdurum, eşimin tüm yazışmalarının ortaya çıkarılmasını istiyorum" dedi.

Ölen kadının ağabeyi Serdal Çevik ise sanığın kardeşine şiddet uyguladığını, bu yüzden kardeşinin daha önce 5-6 kez çocukları da alarak kendi evine geldiğini, sanığın her seferinde kardeşini ikna ettiğini anlattı.

Mahkeme heyeti, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının davaya katılma talebinin kabulüne, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Sasırtıcı valla nasıl ögrendi onlarn cocuklarını olmadgnı..

Kadın öldü , nasılsa cevap hakkı olmayacak .
Adam da çıkış biletini biliyor . Namus cinayeti , tahrik derken bir kaç yıla kalmaz çıkar .
Olan yitip giden cana , annesiz kalan 5 çocuğa oldu . Ne olacak bu çocuklar , kimseler bakmaz maalesef ...

o koca kadına nasıl hakaret ve iftira attıysa kadın o an tartışmanın verdiği sinirle çocuklar senden değil demiştir..kadındada suç var..abisi yıllardır şiddet görüyordu kızkardeşim demiş.şiddet görüyorsan neden 5 çocuk?..doğum kontrol hapı kaç kuruş sanki..bir kaç yıl önce sağlık ocaklarında bedavaydı..daha çok şiddet görmek içinmi doğurdun?..çünkü şiddet gösteren erkek karım çocuklar için benden ayrılmaz ayrılamaz bende istediğim gibi döverim söverim diyor..çocuk ayağa pranga ellere kelepçedir..anne yüreği işte o dayağı hakareti yer yinede kolay kolay bırakmaz öyle bir kocadan olan çocuklarını..

Hem de 5 inin birden ondan olmadığını düşünmesi. Paranoyadan şizofreniye doğru kayma yapmış bu adam.

Sonuç; bir kadın cinayeti daha. Ve ortada kalan çocuklar, dağılan bir aile.

1 değil 2 değil 5 ide mi senden değil be adam!
O yavruları annesiz bırakmaya hakkın yoktu.
Şimdi yurtlarda telef olacaklar, kıyamam
Rabbim yardımcıları olsun.

bence yalan söylüyor bu koca olacak kişi...serbest kalmak için öldürdüğü kadına iftira atıyor...kıskandı kadınnı internette geziyor diye..

bdv de konu vardı eşini evliyken aldatmış çocuk eşimin değil vicdan azabı yaşıyorum söylesem mi ne yapsam diye???

o konu sahibesi bunu okusun bence,

5 çocukla valla iy vakit bulup net görüşmeleri yapmış,eşte neden bu düşünce düştyse artık tartışma arası falan bir şey mi dedi kadın ne oldu bilemeyiz fakat 5 çocuğun kendinden olmadığı şüphesi de birazcık hastalıklı düşünce gibi...

Daha süte muhtac bebe... annesz bıraklırmı be. Diyelm ki aldattı bosan srfsz.

BDV'de de vardi ya böyle konu. Çocuk kocasindan değilmiş. Kimsenin günahına giremem ama bu zamanda neler oluyor, bence de yazismalari cikarilsin. Ayrica hangi kadin cocuklar senden değil diyebilir ki? DNA testi yapilmali. Yazik. Cok yazik...

Eğer paçayı kurtarmak için karısına iftira atıyorsa yatacak yeri yok bu adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…