Çocuk Hastalıkları Çocuklar neden oyuncaklardan korkar?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

RaksET

A ram sam sam 💃🏻
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
117
68
Merhaba arkadaşlar bugün eski oturduğum yerden bir arkadaşım komşum diyim 9yasinda kızı var kızımın getirdiği bebekleri görünce adeta çıldırdı ağlamaktan harap oldu kız bebek oyuncaklardan korktuğunu söyledi annesi. Onu burdan götür diye kızıma bagirdi kızım şok oldu bilmiyorum bu tavır neyi gösteriyor ama bana hiç normal gelmedi annesine bir doktora götürmesini söyledim aklıma direk kırmızı oda dizisini izleyen varsa bilir oradaki olaylar geldi heran her şey olmuş olabilir sizce neden olabilir abartılacak birşey değil mi bence altında birşey yatıyor gibi annesi o çocuğu çok kişiyle yalnız bırakmak zorunda kaldı çalıştığı için bazen bizde bile kaldı şimdi ki zaman da kim kime güvenir ben eskiden gördüğüm zaman bebeklerle oynardı annesi birde katil Bebek Chucky varya onu izlediğini ve ondan etkilendiğini de söyledi belkide oda olabilir ama yaşı çok büyük degilmi

9 yaşın neresi büyük? Korku filmlerinde yaş sınırı +13 ya da +18 oluyor. Annesi ne kadar ilgiliymiş o filmi izletmis çocuğuna. Bir cocuk psikologuna goturme zahmetinde de bulunmamis. Inanilmaz bir alaka gerçekten.

9 yaşın neresi büyük? Korku filmlerinde yaş sınırı +13 ya da +18 oluyor. Annesi ne kadar ilgiliymiş o filmi izletmis çocuğuna. Bir cocuk psikologuna goturme zahmetinde de bulunmamis. Inanilmaz bir alaka gerçekten.
Bı 4yasindaki çocukla 9yasindaki çocuk bir olabilir mi ? 4yasindaki çocuk neden korkmuyor valla benim yeğenim de izliyor çocuk korku tarzı filmler izliyor bana mısın demiyor annesini de dinlemiyor Allah'a şükür bir sorunu da yok

Her çocuk ayni degil Çünkü. Gelisim surecleri farkli, aileleri farklı, aldiklari egitim farkli. Evde ne yasiyorlar bilemiyoruz. Ayrica yeğeninizde şu an bir şey olmamasi olmayacağı anlamina gelmiyor. Çok bilinçsizce davranislar sergiliyor bu bahsettiginiz ebeveynler. Annesini dinlemiyor diye bir sey yok. Bu annenin kendini kurtarma şekli. Eline tablet telefon verilen cocuk her şeyi izler tabi.

Yani şu zaman da vermeyen var mı tablet telefon .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…