- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
-
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
12 falan normalde ama sanal alem e rahat ulasabiliyorsa 4 5 yaşİyi akşamlar çocuklar kaç yaşına kadar oyun oynarlar ? Tam açık açık yazamıyorum neden sorduğumu ama kaç yaşına kadar bebeklerini konuştururlar ya da şakacıktan kahve yaparlar içerler.
Bizde küçükken şakacıktan kahve yapar çay yapar içerdik oyuncak yemekler yemiş gibi yapardık bunları net olmasada hatırlıyorum fakat kaç yaşına kadar olduğunu pek bilemiyorum
Ben 30 yasindayim hala her ay bi bebek alirim kendime. Eve gelince bebeklerime selam veririm. Evden cikarken hoscakalin derim.
1 tane oglum, 10 tane evcil hayvanim, 200e yakin bebegim var :)
Ama tarif ettiginiz sekilde 11 12 yasima kadar falan oynadim
12 13 yasina kadar falan sanirim, ergenlige gecis donemine kadar sanirim oynadik biz.İyi akşamlar çocuklar kaç yaşına kadar oyun oynarlar ? Tam açık açık yazamıyorum neden sorduğumu ama kaç yaşına kadar bebeklerini konuştururlar ya da şakacıktan kahve yaparlar içerler.
Bizde küçükken şakacıktan kahve yapar çay yapar içerdik oyuncak yemekler yemiş gibi yapardık bunları net olmasada hatırlıyorum fakat kaç yaşına kadar olduğunu pek bilemiyorum
12 yasında yeğenim var ortaokula gidiyor boyu beni geçti hala bebeklerle oynuyor annesinin tuhafına gidiyor bana bi açıldı açıkçası bende düşündümde biz ortaokuldayken oynamazdık diye biliyorum hatta ortaokula geçtik diye sınıfta sevgili yapan bile vardı heyy yavrum heyYa sorma sebebini aşırı merak eden bir tek ben miyim
Kendimi hatirlamiyorum ama 5 yaşında kızım var daha hiç oynamadi öyle alayım bebeği sallayayim çay kahve yapayım mama yedireyim hiç yapmadı bnmki garip herhaldeİyi akşamlar çocuklar kaç yaşına kadar oyun oynarlar ? Tam açık açık yazamıyorum neden sorduğumu ama kaç yaşına kadar bebeklerini konuştururlar ya da şakacıktan kahve yaparlar içerler.