Çocuklar kaç yaşına kadar oyun oynar

denizsonsuzlugu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
442
512
İyi akşamlar çocuklar kaç yaşına kadar oyun oynarlar ? Tam açık açık yazamıyorum neden sorduğumu ama kaç yaşına kadar bebeklerini konuştururlar ya da şakacıktan kahve yaparlar içerler.
Bizde küçükken şakacıktan kahve yapar çay yapar içerdik oyuncak yemekler yemiş gibi yapardık bunları net olmasada hatırlıyorum fakat kaç yaşına kadar olduğunu pek bilemiyorum

Duruma göre değişir. Yalnızsa daha çok bebekleriyle konuşur. Ancak 18 yaşına kadar bizler oyun oynadık. Hatta büyüdük hala bir şeylerle oynayıp konuşuyoruz .mesela kuşlar kediler.

Özetle insanın bir yanı hep çocuk... Yeter ki tutarsız anormallikler olmasın

İyi akşamlar çocuklar kaç yaşına kadar oyun oynarlar ? Tam açık açık yazamıyorum neden sorduğumu ama kaç yaşına kadar bebeklerini konuştururlar ya da şakacıktan kahve yaparlar içerler.
Bizde küçükken şakacıktan kahve yapar çay yapar içerdik oyuncak yemekler yemiş gibi yapardık bunları net olmasada hatırlıyorum fakat kaç yaşına kadar olduğunu pek bilemiyorum
12 falan normalde ama sanal alem e rahat ulasabiliyorsa 4 5 yaş

Ben 30 yasindayim hala her ay bi bebek alirim kendime. Eve gelince bebeklerime selam veririm. Evden cikarken hoscakalin derim.
1 tane oglum, 10 tane evcil hayvanim, 200e yakin bebegim var :)

Ama tarif ettiginiz sekilde 11 12 yasima kadar falan oynadim

28 yaşimdayim. O kadar fazla olmasa da benim de bebeklerim var. 😁😁 Oynamasam da aldim şu monster high bebeklerinden çok degisikler. 🤭

10-11'e kadar oynadım galiba. Ergenlik başlayınca bırakıyorlar sanırım. Küçük kardeşim de 10-11 yaşında bırakmıştı sanırım.

12 13 yasina kadar falan sanirim, ergenlige gecis donemine kadar sanirim oynadik biz.
sonra konular degisti hormonlar hareketlendi vs, platonik aşklar başladı bebekler rafa kalkti 😁

Ya sorma sebebini aşırı merak eden bir tek ben miyim 😀😀
12 yasında yeğenim var ortaokula gidiyor boyu beni geçti hala bebeklerle oynuyor annesinin tuhafına gidiyor bana bi açıldı açıkçası bende düşündümde biz ortaokuldayken oynamazdık diye biliyorum hatta ortaokula geçtik diye sınıfta sevgili yapan bile vardı heyy yavrum hey 😂

12 13 yaşıma kadar oynadım sanırım, sonrasında birden saçma gelmeye başladı bebekti falan 🤭 müziğe ilgim arttı ve o zamanlar eko tv ile kral tv vardı. Paso o kanallar açıktı, artık evdekiler yeteeerrrr diye geziyordu :KK70:

Kendimi hatirlamiyorum ama 5 yaşında kızım var daha hiç oynamadi öyle alayım bebeği sallayayim çay kahve yapayım mama yedireyim hiç yapmadı bnmki garip herhalde

ben 11 yasıma kadar oynadım ortaokula gectiğimde otomatikmen bırakmıştım çevremdeki çocuklara bakıyorum onlarda aynı sekilde 11-12 en fazla tabii her çocuk farklıdır

X