cocuklar icin youtube deki kötu icerikli kanallar !

maize

İki güzel kız annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
379
111
323
merhaba kizlar
kizim arada tableti ile cizgi flm veya oyuncak kurulu mu ile ilgili videolar izliyor. ama bu nasil bir seydir ki. altta alaksiz vidolar cikiyo. ya aklim almiyo. anne babalr cocuklariyla igrenc videolar çeliyorlar. yok chalenc mis. yok eşsek sakasaymis. cipsler cok yararliymis. ya ben izlemeye midem bulanıyo o kadar iticiler. kızımin asla izlemesini istemiyorum. gunde sabah aksam yarimşar saat birseyler izlemesine izin veriyorum. ben bu kanallari nasil engellerim ya. bilen varsa yardimci olsun lutfen

merhaba kizlar
kizim arada tableti ile cizgi flm veya oyuncak kurulu mu ile ilgili videolar izliyor. ama bu nasil bir seydir ki. altta alaksiz vidolar cikiyo. ya aklim almiyo. anne babalr cocuklariyla igrenc videolar çeliyorlar. yok chalenc mis. yok eşsek sakasaymis. cipsler cok yararliymis. ya ben izlemeye midem bulanıyo o kadar iticiler. kızımin asla izlemesini istemiyorum. gunde sabah aksam yarimşar saat birseyler izlemesine izin veriyorum. ben bu kanallari nasil engellerim ya. bilen varsa yardimci olsun lutfen
Kanalları gördükçe girip engelleyeceksiniz.
Başka yolu var mıdır, sanmıyorum.

Kanalları gördükçe girip engelleyeceksiniz.
Başka yolu var mıdır, sanmıyorum.
ama engelle butonu cikmiyo ya. yoksa internetten de baktim nasil engellenir diye. ama bende o engelleme kismi cikmiyo.

Benim de aklıma filtreleme geldi ama maalesef öyle birşey olmıyor YouTube’da. Arkadaşın dediği gibi de olabilir ama sonuçta çöplük gibi orası o olmazsa başka olumsuz video açılacak . İçerik filtreleme özelliği olmalı yada bir peogrwmla yapabilmeliyiz aslında . Ama işlerine gelmiyor sanırım .

ama engelle butonu cikmiyo ya. yoksa internetten de baktim nasil engellenir diye. ama bende o engelleme kismi cikmiyo.
Kişi engelleme
  1. Engellemek istediğiniz kullanıcının kanal sayfasına gidin.
  2. Hakkında sekmesini, ardından İşaretle'yi tıklayın.
  3. Kullanıcıyı engelle'yi seçin, ardından Gönder'i tıklayın.

Yolu yok sanırım.
Okullarda youtube yasaklı normalde. Ben de hep kızardım çünkü sürekli video izletirim. Bir gün izletirken prezervatif reklamı çıktı, 3-5 saniye sonra geçebiliyorsun ancak. Projeksiyonun fişini çektim ama sesi kısana kadar anlayan anladı :kızgın: bir daha youtube tövbe yani

merhaba kizlar

https://kids.youtube.com

Videoları buradan izletin. Uygulaması da var sanırım. Youtube'un çocuklar için özel oluşturulmuş sitesi. Ebeveyn kontrolü de var.

Seçtiğiniz bir çizgi filmi bir bölüm izleteceksiniz. Eline vermeden. Malesef saçma sapan şeyler var çocuk bastikca daha tuhafları çıkıyor. Çizgi karakterler birbirini bicakliyor, öldürüyor felan. Ben bir kere gördüm alt önerilerde. Kamyon leo yu tek bölüm açıyordum o zaman gördüm. Daha da açmadım artık. Bununla ilgili yazılar da çıktı. Çocukların bilinçaltını etkilerine dair. Ve kontrolün çocukta olmasının zararlarına dair. Bir dakika boş bırakmaya gelmiyor maalesef. Dikkatli olmak lazim.

Kızınız kaç aylık? Eğitici güzel çizgi film dvd leri satın alsanız pc’den veya tv’den izletseniz. Reklamsız öğretici güzell olmaz mı?

merhaba kizlar

En güzeli hiç tablet vermemeniz.

İndirip izletseniz daha iyi olur

merhaba kizlar
Bbende merak ediyorum denedim olmuyor...kadini tablet verdi diye elestirenler mukemmelsiniz

Yolu yok sanırım.
Okullarda youtube yasaklı normalde. Ben de hep kızardım çünkü sürekli video izletirim. Bir gün izletirken prezervatif reklamı çıktı, 3-5 saniye sonra geçebiliyorsun ancak. Projeksiyonun fişini çektim ama sesi kısana kadar anlayan anladı :kızgın: bir daha youtube tövbe yani
Onu maalesef özel kurumda öğretmenlik yaparken ben de yaşadım. Bizim ped reklamıydı, 8 yaş grubu, bilenler gülüyor, bilmeyenler tuvalet kağıdı sanıyor. Öyle bir baskı hissettim ki,

Arama motoruyla paralel içerikler öneriliyor bir de
Kullanıcının yüklediği reklam dışında.

Yetişkin insan elbette dilediği içeriği aratır, ama maalesef çıkıyor, öneri yerinde.

Filtre hiç bilmiyorum, ebeveyn filtresi işe yarar belki

youtube belli bir yaşın altı için iyi değil bence.. tabletine çizgi filmleri indirin, ya da netflix gibi yerlerden izletin derim..

Onu maalesef özel kurumda öğretmenlik yaparken ben de yaşadım. Bizim ped reklamıydı, 8 yaş grubu, bilenler gülüyor, bilmeyenler tuvalet kağıdı sanıyor. Öyle bir baskı hissettim ki,
Ped reklamı çıkınca ne olacak ki? Ahlak bozucu falan değil sonuçta. 8 yaşındaki çocuk veya 80 yaşında adam onu görünce ahlakı bozulmaz (bence)

Youtube a giriş yapın google hesabı ile ondan sonra engelle seçeneği çıkar komple kanalı engelleyebilirsiniz

Back
X