• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuklar için güneş kremi

canorman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
20
0
86
56
Bursa
merhaba arkadaşlar 6 yaşında bir oğlum var yaz gelmeye başladı güneş kremi kullanmak gerekiyor bitkisel önerebileceğiniz markaları bekliyorum güneş oğlumda lekenmeler yapacak öyle gönüyor hem çok hasas ciltleri günlük kullanabileceğim bir krem arıyorum kendim murad 30 faktörlü kullanıyorum ama çocuklar için olanı yok bu markanın güneş benim cildimdede lekeler yapıyor bunlardan kurtulmanın bitkisel kürlerini bilenler paylaşırsa sevinirim.sengözlerimebaksanab

DDF kesinlikle öneririm... Belli başlı her eczanede bulabilirsiniz... Ama çocuklar için Mustella markası daha uygun olabilir...

ben sebamedin bebekler için olanını aldım 50 faktör..henüz kullanmadım ama sebamedin ürünlerinin iyi olduğunu düşünerek aldım..

merhaba arkadaşlar 6 yaşında bir oğlum var yaz gelmeye başladı güneş kremi kullanmak gerekiyor bitkisel önerebileceğiniz markaları bekliyorum güneş oğlumda lekenmeler yapacak öyle gönüyor hem çok hasas ciltleri günlük kullanabileceğim bir krem arıyorum kendim murad 30 faktörlü kullanıyorum ama çocuklar için olanı yok bu markanın güneş benim cildimdede lekeler yapıyor bunlardan kurtulmanın bitkisel kürlerini bilenler paylaşırsa sevinirim.sengözlerimebaksanab

bende 6 yaşındaki oğluma coppertone kullanıyorum canım, bi sorun çıkmıyor, güzel bi ürün bence
k1-619.jpg

Back