• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuklar düzgün beslenemediği için extra vitamine ihtayaç var mı

maweraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
6
0
36
İstanbul
Merhaba hanımlar,
Ben aranıza yeni katıldım.Bu foruma üye olmak benim için çok hoş çünkü çok uzun bir zamandır ben kızımla alakalı ne ihtiyacım olsa yada başka bir konuyla alakalı hep bu forumdan yardım alarak hareket ettim.Mesela örnek olarak kızıma bebek telsizi almak için.Hangisi daha iyidir diye buradan araştırdım.kadınların tecrübelerine inanarak buradan aldım.Pişman da olmadım :)Sonuçta deneyimler önemlidir.

Şimdi benim sizlere de sormak istediğim bir konu var.Kızım 1.5 yaşında.Pek yemek yemiyor.En sevdiği yemek tarhana çorbası onun haricinde neredeyse hiç doğru beslenmiyor.Tükürüyor.Bir sitede okumuştum çocuklar beslenemediği için ek vitamin almalıdırlar.Ve B vitaminleri zekayı geliştiriyormuş bu sebeple de alınmasının gerekli olduğu yazıyordu.Tabi zeka olayı işin içene girince bu konu daha fazla ilgilenmemi sağladı.Bu konuyla ilgili doktora danışmayı da düşündüm.Kendim kullansam zararı olur mu bilemem ama ben yine de doktor tavsiyesiyle hareket etmekte isterim.Ama henüz gidemedik.Siz bu konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz.

Son düzenleme:
Back