7.77 baktım koyu renk ben kuaföre desem , bu renği yapsa siyah çıkarır ğibi, sonra açılır renği der , evet sarıdan ğeçti o yüzden bu renk almıştır
Benim saçım en son koleston açık kahve boyadım tabi çok koyu oldu, şimdi akmasını beklemeliyim çünkü saçıma tarçın bakır sürdüm ve kızıl oldu(
Umarım akar
Evet öyle yapıyım inşAllah koyu çıkarmazlar tam bu renk ve üstüne ğölğe yani ışıklandırma 1 şey yapsalar ğüzel olur ,hava verir sanırım
Bende o rengi cok begeniyorum saclarimi siyaha boyatim cok pisman oldum nasil kurtulabilirim sihantan sizce???:2::2:
eevet bu kahveden ıstıoyurm ustune de aynı bu sekılde olsun ama parlak bı goruntu verın de onalar da artık umarım yaparlar malum kuaforlerden hepımız cekmısızdır :)
Biraz önce yazdım evet 1 kere çektim ama tam çektim şimdi korkar oldum eskiden olsa bilmezdimde böyle şeyler , umarım güzel olur saçıma zarar vermesin rengide geçtim gerçi komple sarı atacak değil bu rengin üstüne acaba her yerine mi atsa ya da sadece önü abestmi olur ? parlaklık ver diyim ama yakmadan parlasın : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?