• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çocuklar duymasın dizisinde Pınar Altuğ saç rengi ne acaba?

kuaför demiş ama 7.77 pınar altuğun saç renginden daha açık bir renkdir ilk boyamada belki olabilir saç renginiz koyuysa ama genede akar bakırımsı bir renk olur pınar altuğ bildiğiniz gibi platine yakın bir sarıdan döndü bu renge ben hiçde sanmam 7.77 ile hemen o ton tutsun bence arasdırın ama saçınız siyaha yakınsa bu boyada rengi açmazsa belki olur

7.77 baktım koyu renk ben kuaföre desem , bu renği yapsa siyah çıkarır ğibi, sonra açılır renği der , evet sarıdan ğeçti o yüzden bu renk almıştır
Benim saçım en son koleston açık kahve boyadım tabi çok koyu oldu, şimdi akmasını beklemeliyim çünkü saçıma tarçın bakır sürdüm ve kızıl oldu :((
Umarım akar

7.77 baktım koyu renk ben kuaföre desem , bu renği yapsa siyah çıkarır ğibi, sonra açılır renği der , evet sarıdan ğeçti o yüzden bu renk almıştır
Benim saçım en son koleston açık kahve boyadım tabi çok koyu oldu, şimdi akmasını beklemeliyim çünkü saçıma tarçın bakır sürdüm ve kızıl oldu :((
Umarım akar

yanılacağını hiç sanmam çünkü istanbulda oldukça ünlü bir kuaför bu dediğim kişi işinde oldukça profesyonel

Evet tam tutturulsa çok ğüzel renk, tam çikolata kahvesi bu ğibi, çikolata kahve denilince hep kızıllık ğeliyor aklıma , boyayıp hep kızıllık oluyor diyorlar ,bunun alakası yok dedikleriyle

bı ara benımde cok hosuma gıdıyodu bu renk cnm burda ıkı renk var kahvenın adınıbılmıyorum ama kahvenın usutnde sarı yansımalar var bu sene cok moda zaten sacı parlak gosterıyo
buarda ısmını tam bılmıyosan bence cek telıne resmını boloe ıstıoyrum de ben ole yapıcam :52:

Evet öyle yapıyım inşAllah koyu çıkarmazlar tam bu renk ve üstüne ğölğe yani ışıklandırma 1 şey yapsalar ğüzel olur ,hava verir sanırım

Evet öyle yapıyım inşAllah koyu çıkarmazlar tam bu renk ve üstüne ğölğe yani ışıklandırma 1 şey yapsalar ğüzel olur ,hava verir sanırım

eevet bu kahveden ıstıoyurm ustune de aynı bu sekılde olsun ama parlak bı goruntu verın de onalar da artık umarım yaparlar malum kuaforlerden hepımız cekmısızdır :)

Bende o rengi cok begeniyorum saclarimi siyaha boyatim cok pisman oldum nasil kurtulabilirim sihantan sizce???:2::2:

Beyaz sabun akıtır diyorlar bilmiyorum tabi, ama açma işlemine sakın girme , benim saçlarım kalın telli ve çok gürdü , çok doğaldı eskiden şampuanıma bile dikkat etmezdim , röfle yaptırırdım asla yıpranma olmazdı zaten yıpranma nedir bilmezdim de çok güçlü saçlarım vardı ama kuaför bozuntusu yapamıcağı işe girerse saçlarım yaktı nasıl başardıysa ve benim saçlarım kolay kolay 1 şey olacak saç değildi ve benim saçtan pskolojimde halen 1,5 sene oldu düzelmedi yapısınımı bozdu ne oldu anlamıyorum ki saç tellerim ince çıkıyor sanırım, kafamda saçlarım azaldı sanıyorum berbat 1 durum yani ah şimdi saçlarım belimi geçecekti bir dünya saçım gitti Allah bildiği gibi yapsın o yaratığı

1 daha boyamazsın aksın uzasın saçın

eevet bu kahveden ıstıoyurm ustune de aynı bu sekılde olsun ama parlak bı goruntu verın de onalar da artık umarım yaparlar malum kuaforlerden hepımız cekmısızdır :)

Biraz önce yazdım evet 1 kere çektim ama tam çektim şimdi korkar oldum eskiden olsa bilmezdimde böyle şeyler , umarım güzel olur saçıma zarar vermesin rengide geçtim gerçi komple sarı atacak değil bu rengin üstüne acaba her yerine mi atsa ya da sadece önü abestmi olur ? parlaklık ver diyim ama yakmadan parlasın : ))

Biraz önce yazdım evet 1 kere çektim ama tam çektim şimdi korkar oldum eskiden olsa bilmezdimde böyle şeyler , umarım güzel olur saçıma zarar vermesin rengide geçtim gerçi komple sarı atacak değil bu rengin üstüne acaba her yerine mi atsa ya da sadece önü abestmi olur ? parlaklık ver diyim ama yakmadan parlasın : ))

okudumcnm bakımlarla ıstedıgın sonuca ulasırsın ınsallah :( bende sıyahtan donmustum sarıya bı defasında ustelık ıkı kere actılar sacımı bende bılmıyorum tabı o zamanlar sarı ılk defa boyatıcam ıcın kuafor demsıtıkı ucların dah akoyu dururu ıstersen bı dah acalım dedı bende madem geldım oluyosa tam olsun dıye tamama demısrım Allah ıma sukurkı bı yanma vs olmada kuaforde bı daha ya asla sıyaha boyama ya da boyarsan da eskı sac rengınegecmesını bekle dedı bı cok kısı sarı renge zor der ama benc ene zoru sıyah yuz hattımı falan cok sıvrı sınırlı gostermıstı benı bı de beyaz tenlıyım kabak gıbı cıkmıstım :52:
bı daha da sıyah falan zaten ıstemıyorum boyatmamda (ınsallah )
cnmkomple sarı yapmaz sen resmı gostercenya onun bı adı vardırda teknık bı adı ben bılmıyorum kuaforler bılır heralde ben de aynı sekılde bı kahve ısıtoyrum adı bronz kahveymıs bu pınarınkıne bensıyo once boyatıcam bı hafta ıcınde renk oturuyoya onsda sonra baktım begenmedım parlak durmuyo bı de renk de oturdu dıyelım gıtcem yansım ayaptırcam parlak gıbı dursun dıye ılk asama yaptırma bence sende enk otursun ondan sonra karar ver bı de begenmezzsen ıkıkatı para vermıs olcan ıkııslem var cunku bu sacta

bende bu renk yapmak istiyorum tenim kumral çok koyu tenlide değilim resmi koyuyorum bu renk nasıl elde edilir hani marka boyada kaç numara acaba çok beğendimmm bende düğünüme yakın buna byatıp aralara 2 ton açığı gölge attırmak istiyorum inş. bahsettiğiniz renk bu ren mi arkadaşlar?

$Yeni Resim (21).jpg $Yeni Resim (21).jpg

Back