Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7.77 baktım koyu renk ben kuaföre desem , bu renği yapsa siyah çıkarır ğibi, sonra açılır renği der , evet sarıdan ğeçti o yüzden bu renk almıştır
Benim saçım en son koleston açık kahve boyadım tabi çok koyu oldu, şimdi akmasını beklemeliyim çünkü saçıma tarçın bakır sürdüm ve kızıl oldu (
Umarım akar
Evet öyle yapıyım inşAllah koyu çıkarmazlar tam bu renk ve üstüne ğölğe yani ışıklandırma 1 şey yapsalar ğüzel olur ,hava verir sanırım
Bende o rengi cok begeniyorum saclarimi siyaha boyatim cok pisman oldum nasil kurtulabilirim sihantan sizce???:2::2:
eevet bu kahveden ıstıoyurm ustune de aynı bu sekılde olsun ama parlak bı goruntu verın de onalar da artık umarım yaparlar malum kuaforlerden hepımız cekmısızdır :)
Biraz önce yazdım evet 1 kere çektim ama tam çektim şimdi korkar oldum eskiden olsa bilmezdimde böyle şeyler , umarım güzel olur saçıma zarar vermesin rengide geçtim gerçi komple sarı atacak değil bu rengin üstüne acaba her yerine mi atsa ya da sadece önü abestmi olur ? parlaklık ver diyim ama yakmadan parlasın : ))