Topuğa basabiliyorsa burkulma değildir. Inşallah ciddi bir şey de değildir.
Kızıma da aynısı oldu ama hiç basamadı. Mutlaka röntgen çektirin. Kırık yoksa içiniz rahat olsun. Kas ezilmesiyse iyileşmesi iki ayı buluyor. Çocuklar çok hızlı iyileştiği için üç haftada yürüyebildi kızım. Oradaki ödemi dağıtması için Dolven kullandık. Doktora sormadan kullanmayın tabiiHerkese merhaba...
Üç yaşındaki oğlum sabah koltuktan atlayıp zıplarken ters bir şekilde düşmüş sanırım ağlamış biraz buz tutmuslar ayağına . Yapmışlar etmişler gibi konusuyorum çünkü olay esnasında ben orada değildim. Anneannesndeydi.
Velhasıl şişlik morarma vs yok sağa sola öne ve arkaya oynattığımda ağarmadığını söylüyor.. Oynarken gayet kosuyor zıplıyor ama normal yürürken topugunun uzerıne basıyor sadece, parmaklarının ustune basmıyor.
Baya endişelendim keşke hemen doktora götürseydim diye. Sabah götüreceğim zaten ama içim içimi yedi birşey olmusmudur.
Çektireceğim yarın sabah ilk işim hastaneye gitmek..Kızıma da aynısı oldu ama hiç basamadı. Mutlaka röntgen çektirin. Kırık yoksa içiniz rahat olsun. Kas ezilmesiyse iyileşmesi iki ayı buluyor. Çocuklar çok hızlı iyileştiği için üç haftada yürüyebildi kızım. Oradaki ödemi dağıtması için Dolven kullandık. Doktora sormadan kullanmayın tabii
İnşallah ciddi bir şey değildirÇektireceğim yarın sabah ilk işim hastaneye gitmek..
Sizede çok geçmiş olsun.
Çocuklar işte nerde bir zıpırlık onun peşindeler.
Koşup oynamaya devam edınce rahatta hareket ettirince uzerınde durmadm ama sonra baktm ki topugunun uzerınde yuruyor. Umarm cıddı bsey degıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?