- 25 Mart 2010
- 4.011
- 3.918
- 49
-
- Konu Sahibi _sekerpare_
Pazar günü yasaklandı.pazartesi çarşamba cuma cumartesi gidiyorHafta sonu dersleri yok mu ? Haftada kaç gün dershaneye gidiyor ?
Onların hepsini okul kursunda vericez dedi sınıf öğretmeni bugün.Bilmiyorum çok randıman vericeğini düşünmüyorum sankiOff offf dersanesiz de olmuyor ki test teknigi disiplini gelismiyor sıksın disini bi sene
Ben okul kurslarina guvenmiyorum yeterli olmuyor dersanede baska bi teknik ve sistem var, sinavda ciddi verim istiyosaniz dersane iyidir. Ben olsam haftaici degil haftasonu yollardim dersaneyeOnların hepsini okul kursunda vericez dedi sınıf öğretmeni bugün.Bilmiyorum çok randıman vericeğini düşünmüyorum sanki
Eşimde sizin gibi düşünüyor sürekli tartışıp duruyoruz.Ben okul kurslarina guvenmiyorum yeterli olmuyor dersanede baska bi teknik ve sistem var, sinavda ciddi verim istiyosaniz dersane iyidir. Ben olsam haftaici degil haftasonu yollardim dersaneye
Etüt merkezleri var aslında ikamet ettiğimiz çevrede.Fakat eşim oralara işi gereği teftise gittiği için biliyor .sadece ünv.öğrencileri çocuklara ödev yaptırıp tekrar yaptırıyorlar.7. sınıfta bu yeterli ,yanlış anlamayın beni.Merhaba
7 ye geçen kızımı ben de dersaneye verdim gerçi etüt olarak geçiyor teog sınıfı var oraya dahil ettiler
Kızımı etüt servisi sabah 8 de alıyor kahvaltı verip derse başlatıyor öğlene kadar ve sonra okula gitmeden bir yemek daha yedirip okula bırakıyor 12:50 de okul başlıyor akşam 18:40 da okuldan alıp etüt servisi eve bırakıyor
Bende temponun çok ağır olduğunu düşünüyorum ama kızım memnun
Sizin durumunuzda ulaşım olayı problem görünüyor bir servis uygulaması bulup dahil olsanız
Evet canım mecbur kaldık.Bu yaz ev aldık okula yakın oturuyoduk,taşındık.Okulda son yılı olduğu içinde düzenini bozmak istemedik.Dersaneler etüt eğitim merkezi adı altında aynı faaliyetlerine devam ediyolar.En iyi okul en yakin okul. Ama herhalde mecbur kaldiniz ama canim iki otobüs çokmuş ya. Servis olsa keşke.
Ben zaten dershaneye de karşiyim.
Onlar kapanmadı mı?
İsimleri mi degisti yoksa?
Öncelikle şunu belirteyim,ödev çok önemli 8. sınıfta.İyi akşamlar hanımlar.Burada birçok eğitimci üyemiz var biliyorum.Özellikle onlardan ve çocuğu 8.sınıfa gidenlerden fikir almak istiyorum.Biz oğlumu dersaneye yazdırdık.Fakat büyükşehirde yaşıyoruz şartlar malum herkesçe.Evden Saat 7.45 de çıkıyor iki otobüsle okula gidiyor.7 saat derse giriyor.15.20 de dersten çıkıp yine iki vasıta değiştirerek dersaneye gidiyor ve yine iki vasıtayla eve 20.15 gibi geliyor.Müthiş bir tempo,yoruluyor haliyle.Artı okul ödevlerini yapacak ne hali ne de vakti kalıyor.Öte yandan okulda da teog kursları veriliyor .Ama dersane eğitimi kadar yeterli değil tabii.Biz de eşimle ikilemde kaldık.Bir haftada rengi ruhsarı soldu.Çok kararsızım kafam çok karışık.7 saat okul dersinden sonra gittiği dersaneden ne verim alcak bu çocuk diyorum,biyandan da dersane disiplini olmayınca gevşer çalışmaz diyorum.Hangisi daha faydalı olacak kestiremiyorum.
Geçen seneki paylaşımlarınızı okudum.Dersaneden geçen sene güzel verim aldık .93 ortalama getirdi.Yine aynı dersaneye verdik.Sabahları babası götürcek artık.Okul çıkışında eve gelmeden dersaneye gitmesi daha mantıklı çünkü okula daha yakın dersane.Çıkıştada yine babası alacak.Servise versem çıkışta eve gelse dersaneye yetişemez.Araba eşimde olduğu için bundan başka çözüm yok malesef.Birde akşamları erken yatma konusunu bir türlü çözemedik.Ergenlik problemide bizi zorluyor.Sürekli bağırıyor herşeye ama...Çok moralim bozuk .Nasıl davranacağımı bilemiyorum.Ödev kontrolu yapmak istedim .Siz bana güvenmiyosunuz diye bağırıyor.Dün boş günüydü bütün ödevlerini yaptı.Bilmiyorum kafam hala çok karışık.Bir dokunup bin ah işittiniz benden .Önerilerinize açığım.Teşekkürler.Öncelikle şunu belirteyim,ödev çok önemli 8. sınıfta.
Ödev yapmadan da olmaz.Dershaneden ciddi verim alabiliyorsanız bırakmayın.Ama çocuğu daha az yoracak bir çözüm bulsanız.Yolda 2 vasıta değiştirmek falan zor işler,servise verseniz çocuğu daha az yorulabilir.
Gidiş geliş problemini çözmüş olmanız güzel.Geçen seneki paylaşımlarınızı okudum.Dersaneden geçen sene güzel verim aldık .93 ortalama getirdi.Yine aynı dersaneye verdik.Sabahları babası götürcek artık.Okul çıkışında eve gelmeden dersaneye gitmesi daha mantıklı çünkü okula daha yakın dersane.Çıkıştada yine babası alacak.Servise versem çıkışta eve gelse dersaneye yetişemez.Araba eşimde olduğu için bundan başka çözüm yok malesef.Birde akşamları erken yatma konusunu bir türlü çözemedik.Ergenlik problemide bizi zorluyor.Sürekli bağırıyor herşeye ama...Çok moralim bozuk .Nasıl davranacağımı bilemiyorum.Ödev kontrolu yapmak istedim .Siz bana güvenmiyosunuz diye bağırıyor.Dün boş günüydü bütün ödevlerini yaptı.Bilmiyorum kafam hala çok karışık.Bir dokunup bin ah işittiniz benden .Önerilerinize açığım.Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim.Aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek iyi geldi doğrusu.uygulamaya çalışcam inşallahGidiş geliş problemini çözmüş olmanız güzel.
Erkek annesi olmak gerçekten zor,tamda ergenlik döneminde böyle bir sınavları varken özellikle.Bende yaşadım aynı sıkıntıları.Ama birlikte çalışmaya ikna ettim bazı dersleri.Öncelikle hedef bir okul belirleyin.Kaç net yaparsa o okulu kazanacağını birlikte hesaplayınn.Sonrasında beklemeye geçin.Deneme sınavları sonuçlarına göre yol izleyin.Hangi dersten hangi konuları eksikse birlikte çalışmayı önerin.O konuyu internette anlatan videoları birlikte izleyin,notlar alın,ve deneme çözsün.Allah yardımcınız olsun,umarım hedeflediğiniz okul olur.