Gebeliğe Hazırlık çocuklar arasında yaş farkı sizce kaç olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bahargul03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3
0
36
36
Hnımlar 2 kızım var büyük 4yasında küçük 1 yaşında sizce 3.bebeği hemen yapmalı mıyım yaş farkı sizce kaç olmalı 2. de daha geç oldu diye düşünüyorum sizce hata mı yparım

Kucugu sütten ve bezden kesmeden düşünme derim. Ayrıca büyük kızın 1. Sınıfa başlamadan önce veya 2.sinifa geçince düşünsen daha iyi olur çünkü 1.sinif çocuğuna çok fazla ilgi gerekiyor. O dönem hamile veya küçük bebekli olursan temeli zayıf olur yazık olur...

Kucugu sütten ve bezden kesmeden düşünme derim. Ayrıca büyük kızın 1. Sınıfa başlamadan önce veya 2.sinifa geçince düşünsen daha iyi olur çünkü 1.sinif çocuğuna çok fazla ilgi gerekiyor. O dönem hamile veya küçük bebekli olursan temeli zayıf olur yazık olur...
Aynen öyle katılıyorum size kızım 8e gircek ocakta .Daha önce çalıştığım için olmadı 2 senedir düşünüyoruz kısmet olmadı hemde çok üstüne düşmedik iyiki olmamış birinci sınıf çok dikkat özen istiyor zor geçiyor ve geçen ay hamile kaldım kızım 2.sınıfa gidiyor şuan mayıs'ta doğum gözüküyor hayırlısıyla herşey kısmet tabi

tesekkür ederim hanımlar ben yinede arka arkaya yapayım diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak

Benim de 2 kızım var biri 2012 Nisan diğeri 2014 Eylül doğumlu 1. Sınıfı atlattık çok şükür Haziranda 3. Bebeğimi düşünüyorum hayırlısı olsun.

Benimde oğlum.2015 doğumlu allah nasip ederse ağustos da kardeşi gelicek aralarında tam 4.5 yaş oluyor..Bu arada kızlar 3 bebek isteğinize hayran kaldım benin hiç cesaretin yok

Benimde oğlum.2015 doğumlu allah nasip ederse ağustos da kardeşi gelicek aralarında tam 4.5 yaş oluyor..Bu arada kızlar 3 bebek isteğinize hayran kaldım benin hiç cesaretin yok
Ben asla düşünmüyordum işte birden bire burnumda bebek kokusu bir baktım plan yapıyorum bir yandan korkuyorum nasıl tarifsiz birşey işte

Ben asla düşünmüyordum işte birden bire burnumda bebek kokusu bir baktım plan yapıyorum bir yandan korkuyorum nasıl tarifsiz birşey işte
Çocuklar büyüdükçe bebek özlemi geliyor insanın içine tekrar..oğlumdan önce bir kürtajım var 8 haftalık kalbi durmuştu..şükürler olsun oğlum 4 yaşında ve tekrar hamileyim isteyerek bir kardeş olsun dedik..ancak bunda ikili testimde kan sonuçlarım riskli cıktı.. allah im herşeyin iyisini hayırlısını bilir dua ediyorum sadece ins hayırlı haberler alırım diye..o yüzden bir gebelik daha düşünmem diyorum cesaretim hiç yok çünkü.. psikolojik olarak çöküyorum heran bisey olacak diye hamileliğim ın tadını çıkaramıyorum

Allah yardımcın olsun inşaallah iyi haberlerini alır sağlıkla kucağına alırsın :-\

Back