ya canım şu küçük olanlar var ya, eğer oturabiliyolarsa çıp çıp vurarak eğlenebilirler diye düşündüm, bide plastik bardak gibi bişeyleri olursa doldur boşalt yapabiliyolarsa, oynarlar, bak şimdi anlatırken sevesim geldi, anlattığım manzarayı düşündümde
kaydirigubbakcemile3
Şapka unutmayın birde ek besine muhakkak geçmişsinizdir tam pansiyon otelde olsa ordakileri yediremezsin herhalde ben hazır kavanoz mamalarından almışdım geçen sene 6 aylık falandı kızım eğer suyunu kaynatıyorsan ketıl gibi birşey alabilirsin yanına.Allah içinize sindirsin inşallah tatilinizi fazlasıyla hak ettiniz.Yanlız gözünü korkutmak gibi olmasında biz iki kişi tek bebekle denize ayağımızı zor sokmuşduk:) denize sok duş aldır hemen yıka giydir eğlendir derken mahvolmuşduk bu sene 17 aylık olacak bakalım bizi neler bekliyor::)
valla cnm geçen sene ,ikizler 3 aylıkken tatile gittik ama bizim ev olduğundan rahattım
yinede çocuklar için ince battaniyeler gündüz için yarım kollu alttan çıtçıtlı badiler
ve biliyoırsun atlet takıntımı atlt aldım....
ilaçlar burun aspiretörleri
mama kullandığımız için sadece mamaları...
anakucağımzıı...
aksamları için uzun ince pijama takımları aldım
çok eşya koymadım ben ...küçüktük..ama sen ek gıdadasın o yüzden üst çeşidi bol tut dökülür saçılır kusulur ..yıkama şansında yok ....2,şer taneden 7 gün kalacaksan 14 üst koyman gerek...bide bebe havuzuna girerseniz...havuz bezi al yanına belki orada bulamazsın bulsanda çok pahalı olur.....
-Ates olcmek icin derece
-Ates dusurucu,agri kesici surup
-burun spreyi
-yuksek korumali gunes kremi
-sampuan+lif
-Kavanoz mama,isitmak icin kettle
-biberon,emzik(kullaniyorsa)
-havuz icin hazir bez
-ayrica telastan cocuk bezlerini almayi unutmayin
-Sapka
-Havlu
-Bebek arabasi icin penye ortu,ve arabanin uzerine ortmek icin ayrica bez..
-Ben bebek arabasina cibinlik gibi bir sey yaptirmistim kenari lastikli..aksam oglum arabasinda uyurken acik havada hem ben rahat ediyordum hem de kendisi..
-Asagi yukari arkadaslar herseyi yazmis,bana da size iyi tatiller dilemek dusuyor
Ben oglumla tatile gittigimde sabah 09-11.30 arasi deniz kenarinda kaliyordum denize girip cikinca uykusu geliyordu zaten..ogle yemeginden sonra odaya cikip dus aliyorduk ..valla 3 saat filan uyuyorduk serin serin..sonra aksam uzeri yine deniz kenarina..bol bol denize sakon ben havuza hic sokmadim cocuklarimi deniz daha saglikli..Yaz boyu denize giren cocuk kis'in ust solunum yolu rahatsizligi gecirmiyor aklinizda bulunsun,iyi yolculuklar.
şimdiden güzel tatiller dilerim canım....
sevdikleri oyuncaklardan bikaç tane
bol çıtçıtlı body
gittiğiniz yerde en yakın hastane,eczanenin yeri,kendi çocuk doktorunun telefonu
biberon,bardak,suluk
hemen market yoksa gidilen yerde,yanınıza 1 paket bez
bol çıtçıtlı body
kısa kol t-shırtler(deniz kenarı için)
ince penye battaniyeler
mayo bez,havlu ya da bornoz
bebek arabası(gece gezmeleri için)
yol için;yedek bezler,bol ıslak mendil,su-meyve suyu,kavanoz mamalar,oyuncak,bol mola :)
küçük birkavanoz alabilirsin yanına,kavanoz mamaların kavanozundan evde vardır.onun içine hazırlayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?