Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları cocukkıyafetleri.com dan alısveriş yapan var mı?

gokay072664

Annesinin Bitanesi DEFNE
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
231
4
116
Antalya
merhaba kızlar.. kk reklamlarında yayınlanan bu sitede cok güzel ve cok uygun fiyatlı şeyler var. ben cok begendim ama malum her siteye güvenilmiyor internette. bu siteden alışveriş yapan var mı.. herhangi bir sorun yaşadınız mı? paylaşırsanız sevirim...

bende yapmadım ama yapmayı düşünüyorum aslında alanlar varsa bizede söylesede bizde güveilirse eğer bizde alsak. poposunda uğur böceği olan tuluma takmış durumdayımda :)

arkadaşlar zeytinburnu olivium karşısında bu sitenin mağazası var: çiçek export. istanbulda fırsatı olanlar mutlaka baksın derim . özellikle indirim dönemlerinde 5 tl ye satılıyor herşey. ben çok yakın oturduğum için kızıma dünya şey alıyorum. ayrıca ünlü bazı mağazalarda da bu markanın ürünlerini 2-3 katı fiyata gördüm.
sitenin de güvenilir olduğunu düşünüyorum. en azından sorun olursa mağazayla iletişime geçersiniz ve çok anlayışlı mağazadakiler. ürünleri de harika chicco mother care de falan satılan elbiseler body ler halt etmiş. yalnız kalıplar biraz küçük gibi o yüzden 3-6 ay büyük alırsanız bence iyi olur. ben hep 6 ay büyük alıyorum

bende almayı düşündüm ama uğur böcekli tulum stokta yokmuş ve gelicekmi diye sorduğumda olumsuz cvp aldım ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…