• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukken yaşadığımız gülümseten anımızı paylaşalım

bir_bulut_olsam

öLüMüNe "ATATÜRKCÜYÜM"
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
877
1
96
Diğer
kızlar çocukken yaşadığımız ve unutamadığımız gülümseten bir anımızı paylaşalım mı?birazcık gülümseyelim yerimseniben

aklıma gelen bi anımı paylaşıyım..

ilkokul birinci sınıftaydım.sınıfımızda bi cocuk vardı bana asıktı.nere gitsem peşimde sinir oluyordum.bi gün yanıma geldi ve elimi tuttu.aman yarabbim ben bir delirdim.sen misin elimi tutan..cocugun kulagını bi ısırdım.ama öyle böyle bi ısırma degil kan revan içinde kaldı kulak.okul ayağa kalktı.beni müdürün odasına aldılar.müdür azarlıyor bağırıyor..babamı çağırdılar.babama şikayet etti..babamda "kızım ayıp neden öyle yaptın ben böyle mi öğrettim sana arkadaslığı"gibi sözler dedi..ben süt dökmüş kediyim malum babamdanda yüz bulamayınca..çocugun kulagına 4 dikiş atılmıstı..sonra babamla müdürün odasından cıktık..babam beni kucağına aldı ve "aferim kızım senin elini tutana,öpmeye çalışana aynen böyle yap" dedi kaydirigubbakcemile3

kulağını ısırdığım cocukla aynı mahalledeyiz ve hala görürüm konusuruz.kulağımı ne biçim ısırmıştın cadı bak hala izi duruyor demişti ayyy ne utandımm :utangac:

offf..hangisini anlatsam ki :1rolleyes: Rezillik diz boyu kaydirigubbakcemile4
yerlerden kendimi alamazdım bi kere :d
bi keresinde beden eğitimi dersinde hoca hepimize tur attırdı süreyle
en hızlı koşanı stada götürecekti
ßende hızlı koşardım ozamanlar allah için
herkeze de böyle söyleyip baya bi gaza geldim
ama o sıra ayağımda ablamın altı kaygan terliğini giydiğim hiç aklıma gelmiyodu tabi =)
sıra bana geldi hızlandım
sonrası malum bi kaç takladan sonra geldiler başıma
karizma yerlerde ben yerlerde
bi kaç dkklık bayılma taklidinden snra yara bere
tövbeyi çaktım nihayetinde

Back