Cocukda Yanlis kaynayan kirik kol

ikizannesi45

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
19
9
1
36
Merhaba arkadaslar kızımın düşme sonucu ön kolu kırılmıştı 24 gun oldu ve yanlış kaynamis dedi doktor ameliyatla duzeltecekler daha önce başına bu tarz olay gelen var mı yardımcı olursa sevinirim nasil olacak ameliyat falan

yeğenime oldu 2 yaşında tv ünitesinden düştü kırıldı kolu yanlış kaynadı çıkartıldığında yamuk olduğunu gördük. düzelmesi için 18 yaşına gelmesi gerektiğini ve tekrar kırmalarının gerektiğini söylediler. çok üzülmüştük duyunca kolu baya yamuk.

Sizede geçmiş olsun şu an hala kolu yamuk mu çok zor Rabbım kimseye yasatmasin

Bizimde c ye yakın ama ileride bilek hareketlerinde kısıtlanma olur diye ameliyat dediler benim kızım 5 yaşında
dava etmek gerekiyordu aslında da işte bizimkiler fazla pasif kaldı.
beceriksizler yüzünden çocuk belki de hiç düzelmeyecek bir kusurla kalıcak
18 yaşında kırıp tekrar kaynatacağız demişler ama ne malum eski şeklini alacağı..

Ben zaten sikayet edeceğim bize doktor normal dedi ben rontgende bakıp başka doktorlara sordum onlar söyledi Allah vicdan versin ne diyim

Size neden 18 yas bekletiyorlar neden erkenden duzeltmiyorlar

Ben zaten sikayet edeceğim bize doktor normal dedi ben rontgende bakıp başka doktorlara sordum onlar söyledi Allah vicdan versin ne diyim
Bizimkiler etmedi siz aynısını yapmayın sonuna kadar hakkınızı savunun biz çok ağladık çocuğun kolunu öyle yamuk görünce hep sakladı şimdi biraz büyüdü de kolunu çok umursamıyor ama o zamanlar o bile alışamamıştı o haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…