o günü tam hatırlamıyormuş ki zaten. olayın tam olup olmadığını bile bilmiyor
haksız yere yüklenenleri ciddiye almıyorum zaten.
konuyu tekrar açmamın sebebi önceki açtığım sayfalarda yeterince cevap gelmemişti.Ben acaba çevresinde benzer olay yaşayan birileri varmıdır..öyle daha bi emin olurum diye yazdım.evet gidicem doktora.en kısa zamanda.
bizim biyoloji dersinde kızlık zarı çeşitleri nasıl bozulduğu anlatılmıyordu canım.....
burda okuyorum kızlar düştüm bozuldumu diyor..sürtünme oldu bozuldumu diyor..hatta peçete girdi bozuldumu diyen bile var....ben bunları okudukça acabalarım artıyor...
bana inanıp yorum yapanlara teşekkür ediyorum.
inanmayanlara saygı gösteriyorum.
Kaderim 10, çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum. konuna diğer yazdığım mesajımı okur musun? 2-3 yaşlarındaki kız ver erkek çocuklar bile ereksiyon olurlar ama boşalmazlar mastürbasyon yaparlar bundan da zevk bile alırlar. Ve sen mutlaka psikiyatriste git. Sevdiğin insana da bunları anlatmana gerek yok. Çocuk yaşta çocuk aklıyla birşeyler yapmışsınız düşünmemeye unutmaya çalış.
Bizim toplum böyle deme hiç. Avrupa hukukun da kot pantolon giyen kadının tecavüze uğramayacağı bile var. Saçma da olsa var işte. Adam ayıysa kot pantolonu bırak çelikten pantolon bile onu çıkarır tecavüz eder bu bazııı erkek milleti.
Ne demek senin için rahat etsin yeter ki. Daha önce açtığın konuya da yazmak istemiştim ama araya sorunlar girdi unutmuştum. 6-7 yaşlarında tecavüze uğramış aile dostumuzun kızı vardı şuan da en az 45 yaşında vardır. çoooook iyi hatırlıyorum. o ablamız evlendikten sonra anneme gelip anlatmıştı. annemde zaten tecavüz olayını bildiği için anneme gelmişti. kadın heyecanla gelip '' ne 1-2 damlası çok kan gelmiş ertesi gün oturamamış bile. Allahıma şükürler olsun'' diyerek sevindiğini hatırlıyorum. Ama o ablamız resmen bir yetişkin tarafından bildiğin tecavüze uğramış.canım teşekkür ediyorum yorumun için...dediğinizi yapıp en kısa zamanda gidicem doktora.sizin gibi insanların yorumuna ihtiyacım vardı çünkü.
Ne demek senin için rahat etsin yeter ki. Daha önce açtığın konuya da yazmak istemiştim ama araya sorunlar girdi unutmuştum. 6-7 yaşlarında tecavüze uğramış aile dostumuzun kızı vardı şuan da en az 45 yaşında vardır. çoooook iyi hatırlıyorum. o ablamız evlendikten sonra anneme gelip anlatmıştı. annemde zaten tecavüz olayını bildiği için anneme gelmişti. kadın heyecanla gelip '' ne 1-2 damlası çok kan gelmiş ertesi gün oturamamış bile. Allahıma şükürler olsun'' diyerek sevindiğini hatırlıyorum. Ama o ablamız resmen bir yetişkin tarafından bildiğin tecavüze uğramış.
Ama var ya sen üzülme ya unutmaya çalış. Kuzeninize sorasnız o da böyle bir şey yaşanmasını istmezdi. O da aklına geldikçe üzülüyordur. Sonuçta çocukmuşsunuz.
fARZEDELİM Kİ SENİN KIZLIK ZARIN ESNEK EVLENDİN VE KAN GELMEDİ. Sakın korkma --aaa küçükken yaptığım şey anlaşılacak -- diye. Sen çocuksun karşında ki çocukmuş sakın korkma. Aman sanki evleneceğin erkek bakir gelecek sana. Unut unut unut
siz o yaşlarda yaşadığınız şeyi tüm ayrıntısıyla hatırlıyormusunuz???
böyle bişeyi yaşadığımı biliyorum.ama aradan 16 yıl geçmiş........sizcede hayal mayal olması mümkün değilmi............
Yapılan istatistiklere göre bir kadın hayatı boyunca mutlaka 2-3 kez tacize uğrarmış. Ve geneli çocuk yaşta tacize uğradığı için bunu hatırlamazmış bile. Daha bir kaç gün önce arkadaşımın kız kardeşi ablasına '' abla biliyor musun ben ilkokula ilk başladığımda Ayşe teyzenin kocası ben elifle oynarken beni banyoya çağırdı ve elini kilodumun içine sokup dokundu sonrada atletimi kaldırıp memelerimi yalamıştı'' diye anlatmış.ne bileyim benim 8 yaşımdan hatırladığım tek şey trafik kazası.. başka da hatırımda kalan bişey yok
herkesi etkileyen şeyler kalır zihinde o yaşlarda.
biz burda 1000 sayfada yazsak sonuca ulaşamayız arkadaşım
çözümü sende bizde değil
Ayakta iliski mumkun degil mi??? :))) biri 7 yasindaki cocuk bekaretimi bozdu der, biri ayakta iliski olmaz der, cinsellik konusunda ne cahil bu toplumun kadinlari. Hem de bu cagda. Olacak is degil. Internet elinizin altinda ya hu insaf
8 yaşında bir çocuk ereksiyon olmaz.
Bunu defalarca yazan arkadaşlar olmuş, neden cevap vermediğinizi anlamadım.
Konunuz gerçek olsa idi sadece 8 yaşındaki çocuğun ereksiyon olamayacağını bilmeniz sizi rahatlatırdı.
Bu kadar takıldığınız bir konu ise doktora gitmemeniz de ayrı bir muamma.
Dalga geçecek başka bir konu bulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?