çocuk yaşta çaresizlik......

böyle bi durum yok canım.sende lütfen inanmayan biri olma.ya çokmu komik cinselliği detaylarıyla bilmemek.konu nereye geldi..bilmiyorsam konu sahtemi oluyor.ya lütfen rica ediyorum inanmayanlar okumasın.

Hiç mi kız arkadaşlarınla birlikte bu konuları konuşmadınız,seks nedir, nasıl yapılır, erkek yada kadın nasıl baştan çıkarılır..
Bunlar kızlar arasında konuşulan konulardır...

Öncelikle kızlık zarınızın bozulmadığını yazayım da içiniz rahat etsin.
Mutlaka psikoloğa değil ama psikiyatriste gidin.
O yaşta ereksiyon olunmaz diyenler yanılıyor ama sadece boşalma olmaz diye biliyorum bunu da ekleyeyim. Arkadaşımın oğlu 3 yaşında ve çocuk bana aşık olduğunu söylüyor. bir gün üzerimde şort var kapı çalındı delikten baktım arkadaşım olunca üzerimi değiştirmeden kapıyı açtım. Oğlu beni görür görmez bacaklarıma yapıştı öptü sonrada elini pipisine götürdü oynadı pipisiyle anneside '' oğlum çişinmi geldi dedi eliyle çocuğun pipisine dokundu pantolonunu çıkardı wc ye götürmek için pipisini görseniz bildiğiniz ereksiyon halinde pipi yani. Çişim yok diye bağırdı gitmedi wc ye. Sonra her karşılaşmamızda bu çocuk yanıma oturup pipisiyle oynamaya başladı. Bir gün de kapri giymiştim ayyyyy iğrenç sıpa yanıma oturuverdi ayak bileğimi öpüp pipisiyle oynamaya başladı annesi ile anladık zaten çocuk resmen beni görünce pipisiyle oynuyor pipisi sertleşiyor. Ki kuzeniniz 7-8 yaşlarındaymış. Çocuklar bilmez demeyin. 2-3 yaşında kız ve erkek çocuklarının geneli mastürbasyon yaparmış bilerek ya da bilmeyerek haberiniz olsun.

Konu sahibi bence burda kendini yipratma. Ayakta iliskiye girilemeyecigini iddia eden evli bir kadin, konuya inananlari salak yerine koyan elestirildiginde bunu idrak edemeyen algisi dusuk bir muhendis, ve diger geyikseverler sana yardimci olamaz. Iyice kotu hissetmeden cik siteden. Kendine bir psikiyatr bul ve tedavi surecini baslat. Yasin geciyor.

Hiç mi kız arkadaşlarınla birlikte bu konuları konuşmadınız,seks nedir, nasıl yapılır, erkek yada kadın nasıl baştan çıkarılır..
Bunlar kızlar arasında konuşulan konulardır...

ya bunları tabi biliyorum...ama hiçbi zaman detaylı konuşmadık kızarkadaşlarımla.sadece bi gün kızlık zarından konu açıldı.ama genelde arkadaşlarımında aile yapısı benimle aynı.uzun süre konuşamıyoruz.ereksiyon gibi terimsel şeyleri isim olarak sadece duymuşluğum var.
yoksa bi ilişki nasıl yaşanır tabi biliyorum.
ama benim yaşadığım 7-8 yaşlarımda düşünün...hayal meyal zaten ama olduğuna eminim...
kanama olsaydı hatırlardım diyorum.öyle bişey olmadı.
lütfen cinsel konulardaki bilgisizliğimi eleştirmeyin.

böyle bi durum yok canım.sende lütfen inanmayan biri olma.ya çokmu komik cinselliği detaylarıyla bilmemek.konu nereye geldi..bilmiyorsam konu sahtemi oluyor.ya lütfen rica ediyorum inanmayanlar okumasın.

Bak canım ailemde konuşulmaz demişsin de biz de aile sohbetlerinde cinsel muhabbet yapıyoruz demiyoruz herhalde gerçekten çok anormal şeyler söylüyosun...nerdeyse 30 una merdiven dayamışsın, 7-8 yaşlarında bu tarz bişey yaşamışsın, kzılık zarının ne demek olduğunu biliyosun ama ereksiyonun ne demek olduğunu bilmiyosun...Orta okuldan itibaren cinsel eğitim dersleri verilir...Benim annem ilköğretim mezunu...Ama regl olmadan evvel beni alıp karşısına nasıl birşeyle karşılaşacağımı ve içeri bişiy sokmamam gerektiğini, ped yerine bilmeden etmeden tampon sokup kızlık zarımı bozacağımdan bahsetti...Dahası lisede psikolojik danışmanlık ve rehberlik öğretmenleri derse girerler bu eğitim için ilaveten...Hadi onu da geçtim hastaydın derslere girmedin etmedin diyim, 24 yaşındasın...Üniversite ortamında muhakkak konusu geçer...Özel yurtta kaldım üniversite döneminde ve kek pasta tarifleri vermiyoduk birbirmize ya da sürekli ders çalışmıyoduk...Yani cidden anormal şeyler söylüyosun...

Kişiler tepkilerini vermek için önce taciz ederler ve kendi seviyelerine çekerler sonra da söylemek istediklerini söyleyip rahatlarlar.... Bu da güzelll ...

konuya alakasız dalacağım ama ben ereksiyonun ne olduğunu 18 veya 19 yaşımda öğrendim ya
o yaşa kadar harbiden ne olduğunu bilmiyordum
çok geç öğrendiğimi düşünüyorum :

lisede filan konuşulurdu ama yine de olayı tam olarak anlayamamışım o zamanlar
dizilerden filmlerden de çakmamışım köfteyi
insan anlamayınca anlamıyor işte

benzer şeyler yaşamayan bilemez misali bu konuda.cevabınız için teşekkür ediyorum.

Ayakta ilişki mevzusunda evli bayan o yaşlarda manasında söylemiştir eminim. Keşke siz de konusahibine yükleniyorlar diye kızarken o yorumu yapan kişiye bilmeden ikinci kez laf söylemeseydiniz. :26:

İlaveten böyle bir durumda muhakkak uzman yardımı almaya bakmalısın...Çünkü 7-8 yaşında böyle bir şey yapan kuzeninin bu yaptığı çok masumca birşey değil...Hadi nişanlanmış olsan sana şantaj yapsa birlikte olduk derim benimle yatmazsan dese? Ya da evlensen eğer benle yatmazsan senden önce biz birlikte olduk da gitti kızlık zarını diktirdi derim dese? Acil psikolojik destek almalısın...

Son düzenleme:

benim annem adet olurken tek bir kelime etmemiştir canım...tek başıma arkadaşımdan ped alarak atlattım o dönemleri.sanki adet görmek ayıp bişeymiş gibi hissederdim.yıllar sonra bu yaşımda anneme diyebiliyorum anne biliyomusun ortasonda hasta oldum ben.sen bana hiçbişey anlatmadın.çok yalnızdım zaten evde.annem gerçekten çok ilgisizdi.ağlayarak hesap sorar gibi sordum hatta annemde üzgündü kızım ben nasıl yapmamışım söylememişim cahillik dedi bana.ama ne fayda...tek bildiğim bigün kızım olursa yaşadığım hiçbişeyi ona yaşatmayacağım.................
diğer konulara gelince bizim orta okulda lisede ereksiyon nedir vs hiç hatırlamıyorum.öyle bi ders gerçekten olmadı.üniversitedeki arkadaşlarımlada hiç bu konuları böyle konuşmadık.kızlık zarını tabiiki biliyorum ama itiraf etmek gerekirse bunuda 15*16 yaşlarımda öğrenmiştim.zaten o yıllardan sonra öğrenince korkum başladı.dilerim yaşadığım silinir hafızamdan.başka bişey istemiyorum.

canım kuzenim şuanda evli.öyle şeyler yapacağını hiç sanmıyorum.aile bağlarımızda güçlü değildir.onu görmek istemiyorum hele evlenirsem hiç.ne bayram ne düğün.öyle bi derdimde kalmayacak......

benzer şeyler yaşamayan bilemez misali bu konuda.cevabınız için teşekkür ediyorum.
Kaderim 10, çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum. konuna diğer yazdığım mesajımı okur musun? 2-3 yaşlarındaki kız ver erkek çocuklar bile ereksiyon olurlar ama boşalmazlar mastürbasyon yaparlar bundan da zevk bile alırlar. Ve sen mutlaka psikiyatriste git. Sevdiğin insana da bunları anlatmana gerek yok. Çocuk yaşta çocuk aklıyla birşeyler yapmışsınız düşünmemeye unutmaya çalış.
Bizim toplum böyle deme hiç. Avrupa hukukun da kot pantolon giyen kadının tecavüze uğramayacağı bile var. Saçma da olsa var işte. Adam ayıysa kot pantolonu bırak çelikten pantolon bile onu çıkarır tecavüz eder bu bazııı erkek milleti.

o günü tam hatırlamıyormuş ki zaten. olayın tam olup olmadığını bile bilmiyor

7-8 yaşında bi çocuk öyle şeyler yapacağını sanmazdık biz de ama bak yapıyomuş...Asla asla deme...Güvenemezsin...

arkadaşım sana ilk sayfalarda yazdm direk doktora gti ve rahatla biz olmadı olmadı desekte sen anlamıyorsun evet belkide oldu ne bilelim
burda kendini iyice yıpratıyorsun herkes sana yükleniyo
inanan sayısı az
şüpheli sayısı fazla ki bende şüpheleniyorum artık hayır yani köydekiler bile biliyor bunları
evlilik çağına gelmişsin
şuradan üye olup konu açmasını öğrendinde bu cinsellik nedir ne değildir hiç mi bakmadın
ayıp değil bunlar doğanın kanunu

yine diyorum doktora git sende rahatla kurtul
burda millette birbirine girdi zaten
utanıyorum doktora deme boşuna
bi daha nerde göreceksn doktoru
açıp bakıcak sadece
tövbe tövbeeee

ya da gitme kendini burda şişir sen bilirsin gene insaflı KK üyeleri var bu akşam burda
ben bile çıldırdım

hayır şunu anlamadm ben konuyu neden tekrar tekrar açtn aynı konudan neden devam etmiyorsunn

bizim biyoloji dersinde kızlık zarı çeşitleri nasıl bozulduğu anlatılmıyordu canım.....
burda okuyorum kızlar düştüm bozuldumu diyor..sürtünme oldu bozuldumu diyor..hatta peçete girdi bozuldumu diyen bile var....ben bunları okudukça acabalarım artıyor...
bana inanıp yorum yapanlara teşekkür ediyorum.
inanmayanlara saygı gösteriyorum.

haksız yere yüklenenleri ciddiye almıyorum zaten.
konuyu tekrar açmamın sebebi önceki açtığım sayfalarda yeterince cevap gelmemişti.Ben acaba çevresinde benzer olay yaşayan birileri varmıdır..öyle daha bi emin olurum diye yazdım.evet gidicem doktora.en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…