Sanırım haklısın...Çünkü üniversite öğrencisi 24 yaşında, yaşı itibariyle kadın olmuş birinin günümüz eğitim ve teknoloji ortamında ereksiyonu bilmeyişinin pek mümkünatı yok yani.Buna ilköğretim mezunu annem dahi inanmaz muhterem konu sahibi...Belki halen 7-8 yaşındadır diycem ama bilmiyorum da o yaşta o fikri taşıyabilecek bir erkek çocuğu seni hayatına biri girdiğinde gayet tehditle, şantajla birlikteliğe de zorlar...
canım ben ortaokuldayken adet görme vs dersler olmuştu.oda hoca kız erkek ayırarak bazı şeyleri çok kısa anlattı.ve ailemde cinsellik asla konuşulmaz.arkadaşlarımlada okuldan hiç bişekilde bilmem.ereksiyon nedir bilmiyorum benim yazdığım yorumlara yazdıklarınızdan erkeğin cinsel ilişkiye girerkenki hali oluyor sanırım.evt cahillikse bu üniversite son sınıfla alakası yok.bilmiyorum..
Öncelikle kızlık zarınızın bozulmadığını yazayım da içiniz rahat etsin.Nasıl anlatsam bilemiyorum.yıllardan beridir aklımı kurcalayan bu kötü fikirden kurtulmam yada en azından birileriyle paylaşmam gerekiyor.Herkesin bi hikayesi vardırya benimki baştan mahvoldu belkide...
7-8 yaşlarındayken yine benimle aynı yaşta olan amcaoğluyla ne olduğunu bilmeden anlamadan cinsel bi ilişki yaşadım.yıllarca bunu kendi içimde inkar etsemde evet bu gerçekti....şuan yazarken bile çok kötü hissediyorum ve 24 yaşındayım.
o zamanlar köy yerinde arkadaşlar arasında böyle şeyler olduğunuda duymuşluğum olmuştu sonradan.bilinçsiz anne babalara sahip olmanın bedeliydi belkide.hiç konuşmayan bilmeyen saatlerce yalnızlığa terkedilmiş ve daha çocukken yalnız hissettiren.....
Şimdi yıllar geçti ve aklımdan çıkmıyor.kimilerine göre önemsiz olsada bakiremiyim acaba diye merak ediyorum..? hatırlamadığım o günü hafızamdan silebilmeyi çok isterdim.
ve şimdi bi doktora gidip durumu sorup öğrenmek istiyorum.sonradan ordan burdan duyduğuma göre çocukken kızlık zarı bozulmuyormuş.ve hatırladığım kadarıyla o zamanda kan gelmemişti.öyle olsaydı sanırım bunu unutmazdım.yıllarca sakladığım bu gerçek yüzünden psikolojim çok bozuk.Aslında bütün yaşamım boyunca hata yapmaktan sakınan ve dikkatli olan biri olarak ta o yıllarda böyle bişeyi yaşamak çok acı geliyor şimdi.Neden diye soruyorum bazen..bu yaşadığım evleneceğim adamada haksızlık değilmi diye düşünüyorum bazen ama bilinçsizce yapılan o ahreketin bedelini halen daha ödüyorum ve çok korkuyorum...
Lütfen bilenleriniz varsa yardımcı olsun.gözlerim dolu dolu yazıyorum bu satırları,...masumiyet benim tüm genç kızlığım boyunca sahip olduğum ahlakımmı..yoksa böyle bişeyi yaşadığım için en baştanmı kaybettim...........
Hiç mi kız arkadaşlarınla birlikte bu konuları konuşmadınız,seks nedir, nasıl yapılır, erkek yada kadın nasıl baştan çıkarılır..
Bunlar kızlar arasında konuşulan konulardır...
böyle bi durum yok canım.sende lütfen inanmayan biri olma.ya çokmu komik cinselliği detaylarıyla bilmemek.konu nereye geldi..bilmiyorsam konu sahtemi oluyor.ya lütfen rica ediyorum inanmayanlar okumasın.
Neden boyle bir konuda sahte konu acsin bayan?
Amaci ,cikari ne olabilir?
Cinsellikle ilgili her konuya sahte demeyi birakin artik lutfen..
Cnm sana gelince ben bir birlesme oldugunu sanmiyorum,oyle hatirliyosundur. Bence bir jinekologa gidip icini rahatlat.
Cocukken olabiliyor boyle seyler.
Bende 7yasindayken mahalle arkadasimla gizli bir kosede birbirimize ayip soylemesi cinsel organlarimizi gostermistik.
merak deyin,cahillik deyin
cinselligin tabu oldugu bir ulkede bu meraklar cok dogal.
Hic vicdan azabi cekme
cocuktun otesi yok.
Sevgiler.
Konu sahibi bence burda kendini yipratma. Ayakta iliskiye girilemeyecigini iddia eden evli bir kadin, konuya inananlari salak yerine koyan elestirildiginde bunu idrak edemeyen algisi dusuk bir muhendis, ve diger geyikseverler sana yardimci olamaz. Iyice kotu hissetmeden cik siteden. Kendine bir psikiyatr bul ve tedavi surecini baslat. Yasin geciyor.
Bak canım ailemde konuşulmaz demişsin de biz de aile sohbetlerinde cinsel muhabbet yapıyoruz demiyoruz herhalde gerçekten çok anormal şeyler söylüyosun...nerdeyse 30 una merdiven dayamışsın, 7-8 yaşlarında bu tarz bişey yaşamışsın, kzılık zarının ne demek olduğunu biliyosun ama ereksiyonun ne demek olduğunu bilmiyosun...Orta okuldan itibaren cinsel eğitim dersleri verilir...Benim annem ilköğretim mezunu...Ama regl olmadan evvel beni alıp karşısına nasıl birşeyle karşılaşacağımı ve içeri bişiy sokmamam gerektiğini, ped yerine bilmeden etmeden tampon sokup kızlık zarımı bozacağımdan bahsetti...Dahası lisede psikolojik danışmanlık ve rehberlik öğretmenleri derse girerler bu eğitim için ilaveten...Hadi onu da geçtim hastaydın derslere girmedin etmedin diyim, 24 yaşındasın...Üniversite ortamında muhakkak konusu geçer...Özel yurtta kaldım üniversite döneminde ve kek pasta tarifleri vermiyoduk birbirmize ya da sürekli ders çalışmıyoduk...Yani cidden anormal şeyler söylüyosun...
İlaveten böyle bir muhakkak uzman yardımı almaya bakmalısın...Çünkü 7-8 yaşında böyle bir şey yapan kuzeninin bu yaptığı çok masumca birşey değil...Hadi nişanlanmış olsan sana şantaj yapsa birlikte olduk derim benimle yatmazsan dese? Ya da evlensen eğer benle yatmazsan senden önce biz birlikte olduk da gitti kızlık zarını diktirdi derim dese? Acil psikolojik destek almalısın...
Kaderim 10, çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum. konuna diğer yazdığım mesajımı okur musun? 2-3 yaşlarındaki kız ver erkek çocuklar bile ereksiyon olurlar ama boşalmazlar mastürbasyon yaparlar bundan da zevk bile alırlar. Ve sen mutlaka psikiyatriste git. Sevdiğin insana da bunları anlatmana gerek yok. Çocuk yaşta çocuk aklıyla birşeyler yapmışsınız düşünmemeye unutmaya çalış.benzer şeyler yaşamayan bilemez misali bu konuda.cevabınız için teşekkür ediyorum.
Diyelim ki kızlık zarı gitti..
Hiç mi wc ye falan gittiğinde fark etmiyor. O yaş bazı şeyleri fark edebilecek bir yaş bence..
Kızlık zarı taaaa anne karnındayken oluşmaya başlıyor, yani bir şey olmuş olsaydı şimdiye çoktan fark ederdi dimi ?
canım kuzenim şuanda evli.öyle şeyler yapacağını hiç sanmıyorum.aile bağlarımızda güçlü değildir.onu görmek istemiyorum hele evlenirsem hiç.ne bayram ne düğün.öyle bi derdimde kalmayacak......
Diyelim ki kızlık zarı gitti..
Hiç mi wc ye falan gittiğinde fark etmiyor. O yaş bazı şeyleri fark edebilecek bir yaş bence..
Kızlık zarı taaaa anne karnındayken oluşmaya başlıyor, yani bir şey olmuş olsaydı şimdiye çoktan fark ederdi dimi ?
arkadaşım sana ilk sayfalarda yazdm direk doktora gti ve rahatla biz olmadı olmadı desekte sen anlamıyorsun evet belkide oldu ne bilelim
burda kendini iyice yıpratıyorsun herkes sana yükleniyo
inanan sayısı az
şüpheli sayısı fazla ki bende şüpheleniyorum artık hayır yani köydekiler bile biliyor bunları
evlilik çağına gelmişsin
şuradan üye olup konu açmasını öğrendinde bu cinsellik nedir ne değildir hiç mi bakmadın
ayıp değil bunlar doğanın kanunu
yine diyorum doktora git sende rahatla kurtul
burda millette birbirine girdi zaten
utanıyorum doktora deme boşuna
bi daha nerde göreceksn doktoru
açıp bakıcak sadece
tövbe tövbeeee
ya da gitme kendini burda şişir sen bilirsin gene insaflı KK üyeleri var bu akşam burda
ben bile çıldırdım
hayır şunu anlamadm ben konuyu neden tekrar tekrar açtn aynı konudan neden devam etmiyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?