- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
RABBİM GÖNÜLDEN İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERSİN BIR BEBEK İNSALLAH bende sen gibiydim kesilmek dikilmek dogurmak evlenmeden önce cocuk anmazdım bakamam derdim 2 bucuk yıl oldu evlenlı buyuk bır askla sevgı ile evlendım cok sukur YARADANIMA mutluyuz ALLAHım bozmasın ınsallah. Rabbım tum sevenlere evlenenlere mutluluk huzur versın ınsallah. 2 yıl içinde 3 tane cocuk kaybettım hepsıde kazayla kaldı hıc gelısmedıler ama 1 ay 2 ay karnımdayken anne olabılme ihtimali duygusu taddım ve kürtaj oldum RABBIM KIMSEYE YASATMASIN O KÜRTAJI AMA canım azdı benım ben oldum hıcde bırsey olmadı ve bugune kdr hep yanılmısım tedavı ıcın arastırmaya gittim kan pıhtılasması var dediler 12 ay boyunca ıgne olacakmısım hamılelıgın ilk gününden dogumdan sonrada 3 ay dedim yapamam iğne acıtır benı bırde göbekden ha herkes morarıyor işte vucudun kararıyor dediler cok korktum ama sevdiğim adama bır hedıyem olsun bır parcamız olsun cok ıstedım ve sımdı 3 aylık hamıleyım ama neymiş biliyormusun candan bır parcaymıs simdi normal dogum ıstıyorum buyuk istekle kesilen yer acımıyor uyusturuluyor en azından ebelerle aram iyi tanımaya calısıyorum gözleri parlıyor kendımı ben ısındırdım doguma dun karnımdakını gördüm hareket edıyordu nasıl bi hisdi bilsen nasıl bir candı nasıl bır heyecan RABBIM KIMSEYE ARATMASIN ınsallah sanada gönlüne dustugu ilk zamanda versın ama evlenınce 2 sene cocuk yapma tadını cıkar evlılıgın sonra o ben gelmek istiyorum diyor ve sınyallerı kalbıne işliyor emın ol benım öyle oldu ilk 3ü kazaydı ama bu ısteyerek oldu şimdi hergun göbekden iğnemı kendım yapıyorum acımıyor cunku o iğnenın ona hayat verdıgını biliyorum buda benı her daim mutlu edıyor. yeterkı sağlılı olsun yavrum diyorum hep korkardım aramız bozulur cocuk olunca diye hormonlarım değişir dıye tam aksi oldu eşim eve baglandı sigarayı bırakma cabaları verıyor benı güldürmek için elinden gelenı yapıyor cunku ben mutlu olunca oda mutlu olcak biliyor.. cok eglenıyorum hamılelıgın tadını cıkara cıkara yasıyorum RABBIM ONU BANA BAGISLASIN INSALLAH . bunları sana anlattım ama bu sana dert olmamalı zamanla oturcaktır ıstekler yerıne sımdı nişanlılıgın tadını cıkar sonrada dugunu evlılıgın 2 sene sonra hamıleyım de bize insallah :)
arkadaşlar merhaba
ben nişanlıyım 2 ay sonra dugunum var inş
şuanda dusunmuyorum ama ne zaman aklıma gelse korkuyorum
evlilikten 2 3.sene sonra dusunuyorum cocuk yapmayı
allah nasib ederse tabi.
yanlız arkadaşlar doğum yapmaya nasıl karar verdiniz .
ya ben kesilmekten cok korkuyorumheleki sezeryan felan
normal doğumdada alttan kesiyorlarmış.
bebekleri cok seviyorum ama.
ben son 2 senede biraz hastalık riski geçirdim daha doğrusu hastalandım.
başımda cok ağrı vardı buyuzden hastaneye gittik stres kaynaklı dedi ama tedavi önerdi.
o an tomografiye girdiğimde emarı felan anlattılar ne bilim o an dedim ben çocuk yapamam herhalde.
hiç ameliyat olmadım zehirli guatr ım var. bilmiyorum ilerde ne olur ama sanırım korkmamaya ihtiyacım var
ah canım ya herkesn derdi farklı..ben 3 yıldır evliyim ilişkiye girmeye korkuyorum vajinismusum malesef. keşke bunu becerebilsemde hamile olsam gerekirse sezeryan olurum yeterki meleğim gelsin yeterki bu illletten kurtulayım(
ben de parmağım kanasa fenalık geçiriyorum.doğurunca kendi kendime bayılıcam böylece anestezimi kendim yapmış olucam sanırım
Duygularıma tercüman oldunuz bebeğiniz varmı nasıl hissediyorsunuzBende çocuk yapmaktan çok korkuyorum ama benimkisi doğum yada hamilelik sırasında olacak olanlardan değil. Bir çocuğun sorumluluğunu almak onu iyi bir şekilde yetiştirmek korkutuyor beni. Ama bazende çok özeniyorum benimde bir bebeğim olsun istiyorum. 7 aylık evliyim. Planlamak istiyorum ama bu planlanacak birşey değilmiş gibi geliyor. Ya şimdi istemiyorum diyorum ya istediğim zamanda Allah korusun olmazsa? Yani kararsız bir durumdayım. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Hani bazen kendi kendime diyorum kazara olmuş olsa ama daha istemiyordum dememde açıkçası hadi çocuk yapalımda diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?