- 15 Mayıs 2021
- 166
- 47
- 28
-
- Konu Sahibi ImaginePerest42
ÇOCUKKimden bahsediyorsunuz?onun dediğiniz kim?
Sizin çocuğunuzun mu?velayeti kimde?
Sizin çocuğunuzun mu?velayeti kimde?
Velayet bende evde gözüküyor ama e devlette kayıt bulunamadı diyor anaokulu içinSizin çocuğunuzun mu?velayeti kimde?
İkametgah alırken onu da kaydettik ama şimdi anaokulu yaşı geldi e-Kayıt yapacam kayıt bulunamadı diyor neden bu sorunla karşılaşıyorum
E kayıt olmuyordur okula gitmeniz gerek. Bir şeyler istiyorlar, kayıt ücreti istiyorlar genelde. Sınıflar dolu olabiliyor, sabahçı öğlenci sistemi olabiliyor vsİkametgah alırken onu da kaydettik ama şimdi anaokulu yaşı geldi e-Kayıt yapacam kayıt bulunamadı diyor neden bu sorunla karşılaşıyorum
Ne yazmış?Kadın yazmış ya
E devlet üzerinden oluyor mu bilmiyorum ama en yakın okula gitmeniz gerekiyor.Velayet bende evde gözüküyor ama e devlette kayıt bulunamadı diyor anaokulu için
Ne yazmış?
Çocuk
Lütfen okuduğumu anlayabiliyorum
Velayet bende evde gözüküyor ama e devlette kayıt bulunamadı diyor anaokulu için
Konumuz ben miyim?Anliyor olduğunıza eminmiyiz?
TamamKonumuz ben miyim?
Konuda soru sormak yasak mı?
Konuya cevap verebilirsiniz
Yaşı tutmuyor olabilir miİkametgah alırken onu da kaydettik ama şimdi anaokulu yaşı geldi e-Kayıt yapacam kayıt bulunamadı diyor neden bu sorunla karşılaşıyorum
Okula gittim kaydı yaptırdım şükür eve gelince e devletten baktım yine kayıt bulunamadı diyo sıkıntı var sistemde belli kiOkula gidin kayıt için
Belki ek evrak vs isteyeceklerdir
Yok anasınıfı yaşı geldi kaydı okula yaptırdım teşekkür ederim cevap içinYaşı tutmuyor olabilir mi
Aynen dediğiniz gibi oldu. Okula gittim kayıt yaptırdımE kayıt olmuyordur okula gitmeniz gerek. Bir şeyler istiyorlar, kayıt ücreti istiyorlar genelde. Sınıflar dolu olabiliyor, sabahçı öğlenci sistemi olabiliyor vs