Cocuk sahibi bayanlar bi bakınız!

Normalde diyor bhcg hep 0,1 cıkardı.ilk kez 2.4çıkmış.ama yeterli değil gebelik için tabi.
Hala adet olmadı 2 gün gecti.
Belki gec döllenmedir..bende en son ki aşılama tedavimde 2012 yılında yani test günü kan verdim sonuc 3.9 falandı..aradım doktoru negatif ilaçları bıraksın adet olmadiysa birkaç güne olur demiş hemşireye...neyse bende yengeniz gibi aleşime tutturdum ben gebeyim bak hep 0 görürken ilk kez rakamlı bir seyler var bunun devami gelicek dedim..neyse ben adet oldum ama kisa sürdü..bir sonra ki ay adetim gunumde gelmedi test yaptık pozitif kanda bakildı sok oldum bir buçuk aylik gebeydim..yani ben o rakamlı şeyi görduğümde bebegim oluşmaya başlamıs ve üstüne adet gormusum megerse..ama maalesef birkac gun icinde ameliyat oldum keseyi önce gormediler sonrada sağ yumurtmın içinde çıkti kese.. dış gebelikten acil yatış iç kanamayla ameliyat oldum..

Çok gecmiş olsun.birbucuk ayda doktora gitseydiniz keske.iyki yazdınz.

ben sürekli kontrol ettiriyim bhcg her gün yaptırsın düşme yükselme görelim.inan doktor eksik bilgi vermiş sana da bak .2 gün sonra yine bakalım demeliydi.takip etmeliydi..
Bizim doktor demiş 2 gün sonra gel yine bakalım yükselme var mı diye.inşallah dış gebelik değildir.
Bişey sorucam dış gebelik olursa tedavisi ameliyat mı .şuan 2,4 bhcg.yükselmeye başlarsa bir haftalık olduğunda dış gebelik teshisi hemen konurmu?
Erken teshisinde bir faydası varmı?

Birde bizimkine doktor demiş adetinden kac gün gecti:2 gün deyince.tmm 4 haftalık hamilsein demiş.
Yuh yani.ne dört haftası bhcg 2.4 insan bi kan tahlili yapar yani.4 haftalık demiş birde ya..özel doktor bide bu.100 tl muayene parası vermiş bu saftirik birde.
İyki devlet hastanesine gitmiş.kan tahlili yaptılarda gercek ortaya cıktı.
Devlet hastanesndeki doktor gülmüş.ne 4 haftalığı sende hamilelik yok kesinlikle demiş.
Te allahım ya.insanların parasını alıp dalga geciyor.
Birde özel doktor diyoruz.daha iyi ilgilenir diyoruz. Yazık

Dış gebelikte benim değer artıßım normaldi ama kese gözükmedi o yüzden..daha sonra kese sağ yumurtalığımin icinde olusmus ana rahmine düşememis bebeğim..bana aslında iğne yapacaklardı vücuttan atmam ićin ama ben odaya getirilince ultrason sonrası aģladım tansiyon düştü 4 e 6 ya kadar ve bir saat duzelmedi..kan akışımı bakıyolardı sürekli hızlanmış üzüntüden iç kanamam başlamış benim...ondan yani acil ameliyat oldum...yengeniz kimyasal gebelik yaşıyor bile olsa sonraki aylarda gebe kalmak cok kolay oluyo..ben ilk düşüğümjn ardindan hemen gebe kalmıstım mesela

Cok saol canım .Verilmiş sadakan varmış.Atlatmışsın cok şükür.
İnş dış gebelik yoktur cok korkuyor.

Tahmini 13.04.2015 ve 16.04.2015 tarihlerinde yumurtlama dönemimdi. Adet 5 gün geciktikten sonra 2 gün süren çok açık ve damla şeklinde kanamam oldu. Bunun üzerine herhalde hiç almadığım kadar idrar testi aldım bir tanesinde ikinci çizgi silik çıkmıştı. Daha sonra 01.06.2015 tarihinde sağlık ocağında kanda gebelik testi yaptırdım. Sonuç 0.55 çıktı negatifti. Fakat ben ısrarla yine özel hastaneye 13.06.2015 tarihinde gittim. Doktor keseyi gördü ve tahmini 4 haftalık dedi. Eminsiniz değil mi kist mist değil diye sordum. Fakat bu kese yani kist kesinlikle böyle olmaz kan testi isteyeceğim dedi. Bunun üzerine kan testi yaptırdığımı ve negatif olduğunu söyledim. Küçüktür çıkmamıştır dedi. Kan testini yaptım. 15.06.2015 tarihinde tekrar doktora kontrole gittim. Kan testini görür görmez sanki dalga geçer gibi yok hamile değilsin dedi. Peki siz kese demiştiniz o neydi diye sorduğumda öyler şeyler görülebilir diye geçiştirmeye çalıştı ve bana söktürücü verecekti hayır dedim. Sinirlerim bozuldu. Şimdi bir başka doktora eşim göstermiş kesenin resmini kesinlikle kese demiş. Anca cumartesi gidebilirim. Bu hafta sonu gideceğiz. Sinirlerim laçka oldu artık. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?? Çok merak ediyorum

Peki boş kese bile olsa bunun bir zararı yok mudur? Sizde böyle bir durum olduda öyle kaldı mı? Alınması gerekmez mi?

Çok ilginç bir durum. arakadaşlarımda kanda negatif çıkıp söktürücüyü kullanıp doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrenenler var. inşallah siz de hamilesinizdir

dublemutluluk
Çok ilginç bir durum. arakadaşlarımda kanda negatif çıkıp söktürücüyü kullanıp doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrenenler var. inşallah siz de hamilesinizdir
Çok teşekkür ederim cevabın için. Ben doktora inatla vajinal ultrasonla baktırmıştım. Keseyi gördü ve inatla kese dedi. Kan testime bakıp nasıl bu keseyi diskalifiye edebildi hayretler içerisinde kaldım. Kafam karmakarışık bir başka doktora kesenin resmini göndermiş eşim ve o doktor kesinlikle kese demiş. Ama yinede korkularım var sanki

kesenin görünüp kanda çıkmaması çok ilginç. cumartesi umarım güzel haberler alırsınız.

Kan testinin negatif oldugunu gorunce kiviran doktorun ilk muayenemde cektigi inatla kese dedigi goruntu burada arkadaslar bu goruntuyu esim baska bir kadin dogum dr una gondermis bu kese hafta sonu gelin demis

Eklentiler

• 20150613_152055.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 58
kukla_ipi simdi anladiniz mi kafamin karisikligini cumartesi gidicem o dr a fakat bir yandan da korkularim var o yuzden burada soruyorum boyle birsey basina gelen var mi diye... cumartesiye kadar uyku yok bana... tabikide kanda cikmayip kesenin gozukmesi kafa karistirici size gore bu neye benziyor?

Slm canim.ayni durum bendede var .bende saskinlik icindeyim.lekelenmelerim vardi kizama lekelenme ile hamile kalmisimmeger .buseferki adetimde lekelenmeler oldu adet gunum iki ,uc gun gecikti test yaptim negativ cikti.yine gelmedi bu sefer dr a gittim.kese var dedi ama ici kan doluda olabilir bebekte olabolir dedi rahiminde kalinlasmis yine bi test yapalim dedi idrar testi yapti dr oda negativ.kana bakmaya gerek yok normalde kese olusursa idrarda cikar dedi bi iki gune adet olursun dedi
bende dusunup duruyorum yani bosakoyoeum dolmuyo đolauyaa koyuyom olmuyo saskinim

Mellĺl slm canim.bu hafta sonu dr gittiginde lutfen dr un nededigini ve hamile olup olmadigini haber edermisin cunki dedigim gibi ayni sorun bendede var suan arastiriyorum boyle birsey yok.Burdada alman dr lari ustelmeyi sevmiyolar.bekliycem dr un dedigi gibi gelmesee baska bi dr var tup bebek merkezi tedavi icin gittigim yer orayi ariyip randevu alcam artik.Kesin bi aciklamasi vardir ama ne bende haretler icersindeyim.

Merhaba kabakiz sizin doktorunuz da saçmalamış. Hadi tamam bizde az çok duyduklarımızla biliyoruz kese görünüyorsa kanda da çıkar idrarda da çıkar diye fakat kese var diyip, iki güne adet olursun da ne demek. Kafa karıştırmaktan başka birşey yaptıkları yok. O kese neyin nesi? Eşim bu hafta gideceğimiz doktorla konuştuğunda; doktor bu kese kesinlikle demiş. Kesenin kaybolma gibi bir durumu da olamaz anca düşük yapması gerekir demiş. Hafta sonu gideceğiz işte bakalım o ne diyecek. Size kese var dediği zaman resmini çekti mi? Benimki gibi varsa sizde yükler misiniz merak ettim.

Malesef canim hic aklimiza gelmedi resim cekmek ve dr ultrason kagidini bile elimize vermedi bu yuzden bizde istemdik negativ cikinca dr dedikleri mantikli geldi o an kese hcg yukselince idrarda cikacagi.birde sol yumurtam kucuk sag yumurtam olgunlasmis demekki yumurta catlasa sagdan yumurtlama olacak tahminen ama allah herseye kadir dir zamanin geldi ol derse olur
senin icinde benim icin de tum evlat sahibi olmak isteyenler icin hayirlisi olsun.sadece benim merakim hamile degilken nasil kese olusur ??

Benim merakım çok başka... Kese varsa vardır, yoksa yoktur o kese değilse başka birşeydir. İkinci dr. yani yarın gideceğimiz dr. da bunu söyledi. Resmini gönderdik evet kese diyor. Bunun kaybolması için düşük yapman gerekiyor dedi. Benim kafama takılan bu kist veya benzeri birşey ise bunu bir kadın doğum uzmanının anlaması gerekir. Ayrıca kafama takılan başka birşey de var acaba varda gelişmedi mi diye yiyip bitiriyorum kendimi ve çok korkuyorum. Yarın anya mı konya mı belli olacak. Eğer ki gerçekten hamileysem o ilk doktoru gerekli tüm mercilere şikayet edeceğim. Çünkü bana kese diyip, 3 gün sonra gittiğimde kan testini görüp tıbben hamile değilsin diyerek keseyi geçiştirdi. Ya da beni unuttu o kese resmini olabilir, herşey olabilir bilemiyorumm fakat sinirlerim fena bozuk... Siz bir daha başka bir dr'a gitmeyi düşünmüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…