• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları çocuk saglıgı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
merhaba canım benimde oğlumun iştahsızlık gibi bir sorunu var.önce sen bir sipraktin diye bir şurup var onu dene eğer denemediysen.umarım yarar

benim kızım 4 yaşında oda çok iştahsız dut pekmezinin iştah açtıgını duymuştum istersen onu bi dene. Ben daha denemedim ama az ve sık yedir meye çalışıyorum. Örnegin yarım kepçe çorba veriyorsam yalvara yalvara yarımsaat sonra yogurt vermeye çalışıyorum böyle böyle midesini büyüterek yemesini saglıycam umarım başarırım.

tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.2de denerim.yapmadıgım şey kalmadı ama bi türlü kilo aldıramadım çocuklarıma.selamlar.

benim bebeğim 8 aylık hiç bişeşey yediremiyorum sadece emmek istiyo bende napıcamı şaşırdım çok üzülüyorum

benim bebeğim 8 aylık hiç bişeşey yediremiyorum sadece emmek istiyo bende napıcamı şaşırdım çok üzülüyorum
canım üzülme diyorum ama bende çok üzülürdüm. yigenim var benimde 9 aylık maşallah ne verirsen yiyiyor şimdilik bakalım sonu nolur.kıskanır oldum çok yiyen çocukları benimkilere baktıkca hayırlısı olsun.saglıklı olması en önemlisi.selamlar.

Back