• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuk psikiyatri onerilerinize ihtiyacım var

jxuxpiter

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
302
9
318
İstanbul
Bursa da yaşıyorum ve bir ay sonra beş yaşına girecek oğlum için acil psikiyatri doktoru tavsiyesine ihtiyacım var. Oğlumun anaokulu mudiresi zihinsel geriliği olabileceğini ima ediyor hatta böyle düşünüyor o kadar üzgünüm ki anlatamam 2 kilo verdim iki günde
Ben öğretmenim eğitimci olarak bakıyorum ogrenebiliyor oğlum ama bunu resmi bir belge olarak önüne koymazsam fikrinden vazgeçmeyecek lütfen yardim

iyi bir pedagogla görüşün lütfen. eğitimci bir anne olarak lütfen ihmal etmeyin götürün ama müdüre ispatlamak için değil de çocuğunuzun sağlığı için.

iyi bir pedagog bulursanız bana da yazarmısınız benim kızımında kreşe uyum sıkıntısı var da..

Uludağ Üniversitesi tıp fakültesi çocuk psikiyatri bölümünde doçent ayşe pınar vural a götürdüm gelişim testi ve otizm testi yaptı bilişsel gelişimi iyi çıktı çok şükür psikolojik bir sorun görmediğini ince motor gelişimi eksikliği çıktığı için fizik tedavi almamızı ve tedbire nöroloji ye gorunmemizi istedi. Öğleden sonra ücretli muayene yapıyor ben onu tercih ettim kafam çok karışıktı alanında en iyi kimse ona gideyim dedim.
İlerleyen zamanlarda çocuğum daki gelişmelere bakıp suphelendigim bir durum olursa bir kez daha götürmeyi istiyorum

Size de kolaylıklar diliyorum şunu da farkettim ki özel anaokullari tecrübeli öğretmenlerle çalışmıyor çoğu iki yıllık mezunu ve çocuklara yaklaşımları acemice sıfır sorun çocuk istiyorlar ne yazık

Back