- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
-
- Konu Sahibi senkimsinki
Inşallah bir sonuç alırım:) aklıma gelmedi hiÇBulunduğun yerin belediyesine bir danış bakalım. Park bahçeler müdürlüğe..
Öyle yapacağım:) inşallah bir sonuca varırım cunki sadece çok sevdiğim için yapacağım herhangi bir beklentim yokBelediye ile görüşebilirsiniz bence
İnşallah çok güzel olur gerçekten. Ayrıca okullarla da görüşebilirsiniz okul duvarlarına çizim yapılabilirÖyle yapacağım:) inşallah bir sonuca varırım cunki sadece çok sevdiğim için yapacağım herhangi bir beklentim yok
Yerlere de çiz bence. Bunu yapan dünyaca ünlü bir artist var hatta adı neydi dur instadan bulayım. Ondan ilham alabilirsin.
Çizdiklerini fotoğrafla özel hesap aç instadan hatta.
Aç aç ismini de söylersin takip ederizEvet öyle:) takip ediyorum bir çok insanı hesap açmayı da düşünüyorum
Kızlar resim yeteneğim çok iyi bulunduğum yerde karikatür ve çizgifilim karakteri cizmek için çok sayıda istinat duvarı var.. YASAK MI BILMIYORUMM.. nereden izin almalıyım bilen var mı? Çocuk parkının olduğu yerde ki istinat duvarlarına tom jery ve safinaz , pembe panter gibi çizimler yapmak istiyorum nasil olur sizce?? Biraz fikir beyan edermisiniz ??
Belediyeye bir sorun, yasak çünkü vandalizm diye cezai işlem yemeyinKızlar resim yeteneğim çok iyi bulunduğum yerde karikatür ve çizgifilim karakteri cizmek için çok sayıda istinat duvarı var.. YASAK MI BILMIYORUMM.. nereden izin almalıyım bilen var mı? Çocuk parkının olduğu yerde ki istinat duvarlarına tom jery ve safinaz , pembe panter gibi çizimler yapmak istiyorum nasil olur sizce?? Biraz fikir beyan edermisiniz ??