Cocuk oyuncagina dondu

Ama emin olun siz böyle kılı kırk yararak şu olmuştu bu olmuştu vs vs diye düşünün istediğiniz kadar, çizilen tablo herkesin gözü önünde şu olur "cenazemiz vardı holdmetight bir başsağlığı bile dilemedi ne kadar saygısız". Aile olacaksınız, bilenmeyin karşı tarafa, sevgilinizi de arada bırakmayın çünkü emin olun gün gelir arada kalmaktan bunalır senle mi uğraşcam der anasına babasına döner. Bak burda hepimiz seni tanımıyor olsak bile neler düşünüp neler dedik, çevrenizdekiler yüzünüze demez bunları, ama arkanızdan çok laf yersiniz. Mantıklı adımlar atın. Ve cenaze için başsağlığı dilemekten sakın caymayın, ölüm bu başka şeye benzemez.
Hakkınızda hayırlısı

Ya bu ne egoistce bir dusunce inanamadim .Ne yani ortada cenaze varken birde gelip seni istiycekler peki sen vicdanen rahat olucakmiydin?
Sevgilin kacmiyor ya bi kac gun daha beklersin
Yok ne kadarda anlamaya calissam olmuyor boyle bir durumda nasil olurda bir insan boyle bir beklenti icine girer inan aklim almiyor.

Cok tesekkur ederim, boyle guzelce ve tatli dille anlattigin icin, cok haklisin dediklerini dinleyecegim

konuyu ya ben anlatamadim yada bazi uyeler anlamamakta israr ediyor
gelicez deseler bile ben cenaze olan bir gunde olan soz nisandan hayir gelecegine inanmiyorum asla istemezdim
sorun ettigim
ikinci defa bu tarz birsey yasanmasina ragmen arayipta yarin gelemiyoruz size nezaman uygun baska bir gune birakalim kusura bakmayin dememeleri

Kuran okuyan ve anlayan bir insan olarak, camiye gidip ders alan bir insan olarak bu konuda pek cahil olduguma inanmiyorum
kimsenin cahil demeside beni cahil yapmaz
tesekkurler yorum icin
O zaman her yorum yapana beddua etmenin de ne kadar kötü olduğunu biliyorsunuzdur umarım...işte herşey eğitimle olmuyor malesef,üni mezunu da olunsa,karakter hırs kin azabiyet kişilik malesef değişmiyor...bir besmele çek,ve kuran-ı bir daha okurken tam anlayarak oku...orda ölümlerden,sabırdan,nezaketten,bedduadan yani ihtiyacın olan herşeyden bahsediliyor.sadece okuma,anlayarak oku tamam

Valla canım, inan bende senin gibi hissederdim kendimi açık açık konuş bence bu konuyu sevgilinle, kendini nasıl hissettiğini felan, yada ne bilim annenle konuş ve o da kayınvalidenle konuşsun, eğer geleceklerse gelsinler... Allah yardımcın olsun, inşallah yinede istediğin gibi olur canım.

ben bana beddua edenlere dedim
sevgiline acidim insallah ayrilir senden, insallah aile seni istemez
bunlarda benim zoruma giden ve bana gore beddua tarzi olan seyler

Allah razi olsun sagol yorumun icin, insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…