Onceki konularimdan hatirlarsiniz, beni istemeye geleceklerdi ama vazgectiler buyuk oglumuz duruyor ilk onun soz nisanini yapalim dediler, ben bu zaman icinde cok kirildim ve sinirli bir donem gecirdim sevgilimle hatta vazgectim gelmesinler beni istemeye diye, sonra onlar sozlendi nisanlandi biraz zaman gecti, sevgilim romantik evlenme teklifi vs derken beni ikna etti ve yarin beni istemeye geleceklerdi ama
onlar aile apartmaninda oturuyor ve bu sabah kayinpederin ayni apartmandaki teyze kizi intihar etmis, yarin hayatta gelemeyiz haftaya kaldi bu is dediler. Ama bunu arayip soyleyen sevgilim, sevgilimin anne babasi ne arayip ozur dilediler ne birsey, bende sevgilime actim agzimi yumdum gozumu, sadece sustu ve ozur diledi o'da boyle birsey olmasini istemedigini vs anlatti neyse.. okadar sinirliyim ki sira bana gelince mi hep boyle olmak zorunda?
Hayatta gidemeyiz olmaz diyende kayinvalide, onceki durumdada o engel cikmisti buyuk oglumuz duruyor diye, kisacasi ona okadar kizginim ki, hep sarilip operdim iyi davranirdim kesinlikle artik mesafemi korumayi hatta soguk davranmayi dusunuyorum, istemeye geldiginde bile ne sarilip ne operim, konusmam hatta... diye dusunuyorum ama sevgilimin fesat abisi tam anlaminda fesat bunu sevgilimde soyluyor eminim bu duruma cok sevinmistir ve ben boyle kayinvalide ile limonu olursam dahada sevinir eminim
aaay ne yapacagimi sasirdim, siz olsanir ne yaparsiniz?
tek bildigim heeves mefes birakmadilar insanda...