- 9 Kasım 2012
- 13.684
- 7.409
- Konu Sahibi holdmetight
Şaka yapıyorsun dimi... ya akraba intihar edip ölmüş cenaze var. sen hala aramadi , isteme iptal oldu diyorsun. onlar ne haldelerdir. empati ya biraz empati.
yaaa di mi? şaka gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka yapıyorsun dimi... ya akraba intihar edip ölmüş cenaze var. sen hala aramadi , isteme iptal oldu diyorsun. onlar ne haldelerdir. empati ya biraz empati.
Onceki konularimdan hatirlarsiniz, beni istemeye geleceklerdi ama vazgectiler buyuk oglumuz duruyor ilk onun soz nisanini yapalim dediler, ben bu zaman icinde cok kirildim ve sinirli bir donem gecirdim sevgilimle hatta vazgectim gelmesinler beni istemeye diye, sonra onlar sozlendi nisanlandi biraz zaman gecti, sevgilim romantik evlenme teklifi vs derken beni ikna etti ve yarin beni istemeye geleceklerdi ama
onlar aile apartmaninda oturuyor ve bu sabah kayinpederin ayni apartmandaki teyze kizi intihar etmis, yarin hayatta gelemeyiz haftaya kaldi bu is dediler. Ama bunu arayip soyleyen sevgilim, sevgilimin anne babasi ne arayip ozur dilediler ne birsey, bende sevgilime actim agzimi yumdum gozumu, sadece sustu ve ozur diledi o'da boyle birsey olmasini istemedigini vs anlatti neyse.. okadar sinirliyim ki sira bana gelince mi hep boyle olmak zorunda?
Hayatta gidemeyiz olmaz diyende kayinvalide, onceki durumdada o engel cikmisti buyuk oglumuz duruyor diye, kisacasi ona okadar kizginim ki, hep sarilip operdim iyi davranirdim kesinlikle artik mesafemi korumayi hatta soguk davranmayi dusunuyorum, istemeye geldiginde bile ne sarilip ne operim, konusmam hatta... diye dusunuyorum ama sevgilimin fesat abisi tam anlaminda fesat bunu sevgilimde soyluyor eminim bu duruma cok sevinmistir ve ben boyle kayinvalide ile limonu olursam dahada sevinir eminim
aaay ne yapacagimi sasirdim, siz olsanir ne yaparsiniz?
tek bildigim heeves mefes birakmadilar insanda...
Ilk olayin hissiyati ile bu ikinci olaya yaklasiyorsun.
Ama bi ilk önce derin nefes al bu sefer gercekten bahane üretmiyorlar, yani durum farkli.
Yinede üzülme herseyin bir hayiri var. Eger nasibinde varsa olur zaten..
Haklı değilsin ama söyleyen oldu mu yüzünüze hiç bilmem de. İnsan ölmüş, ölüm hani düştü ayağını kırdı filan değilhakli oldugumu bildigi icin ozur diliyor
sevgilim ailesinin sozunden cikamayan biri, bu yuzden kendini suclu hissettigini biliyorum
Ayy pes yaa yaniycam dediim daynmadim evet kv yigeni oluyor onlarda mecburiyetten gidiyorlar insanlar yolda giderken bir cenaze bir sey gorseler Insanlik adina bassagligi dilemek icin girerler sizde mecburiyetten gidiyorlar diyin ehh yani bu durumda sizin bile gitmwniz gerek ammaaa aranmamis bile yarin birgun evlenince o teyze sana laf giydirse hakli bir gelmedin bir aramadin bile dese yeri hakediyosun resmen bravohic kotu gunleri degil, zaten sevmedikleri bir insan, mecburiyetten cenazesinde vs bulunacaklar elalem ne der diye
aaa ölmüş mü? yorumumu değiştiriyorum.
hay ben senin hevesine...
Ayy pes yaa yaniycam dediim daynmadim evet kv yigeni oluyor onlarda mecburiyetten gidiyorlar insanlar yolda giderken bir cenaze bir sey gorseler Insanlik adina bassagligi dilemek icin girerler sizde mecburiyetten gidiyorlar diyin ehh yani bu durumda sizin bile gitmwniz gerek ammaaa aranmamis bile yarin birgun evlenince o teyze sana laf giydirse hakli bir gelmedin bir aramadin bile dese yeri hakediyosun resmen bravo
insallah basina bu tarz birsey gelmez(asla beddua amacli anlama) ve beni anlamak zorunda kalmassin
cunku kinadigin seyi yasamadan olmuyorsun
Yahu neden arasınlar bence bu durumda önce siz aramalısınız başınız sağolsun diye. Onu bekliyorlardır eminim. Ayrıca akrabasının arkasından aptal demesi neyi değiştirirki?? Aptal demekle arkasından konuşmakla akrabaklık bitiyor mu? Asabınız bozulmuş sizin gidin önce erkek arkadaşınızdan özür dileyin sonra da ailesini arayıp başsağlığı dileyin
ne zaman biz bu kadar duyarsızlaştık,inan hiç tanımadığım kız için içim sızladı
Arkadaşım benden sana genel bir tavsiye, böyle kendini karşı tarafa bileye bileye evlenirsen he nişanından ne düğününden ne evliliğinden bir şey anlamazsın. Hayatının en güzel olacak zamanlarını bana şunu yaptılar şunu dediler diye hatırlarsın. Yapma, etme. 1 ay sonra istesinler dünyanın sonu mu? Cenaze var araması gereken sizsiniz