Cocuk oyuncagina dondu

asla boyle birsey dusunmedim, asla aklimin ucunden bile gecmedi bunu nasil dusunebildin?
benim uzuldugum nokta arayip kusura bakmayin boyle bir durum oldu dememeleri hemde ikinci defa
ve evet boyle uzucu bir durum olmasi, tamda benim en mutlu oldugum zamana denk gelmesinede uzuldum

ama sevgilimin fesat abisi tam anlaminda fesat bunu sevgilimde soyluyor eminim bu duruma cok sevinmistir

2. durumun kaynaklanma sebebi ne? İntihar. Ben düşünemiyorum bile, siz ne yazıyorsunuz o zaman?

bende cok dusundum bu bir isaret mi diye, hatta sevgilimlede paylastim, ne olur beni hic birakma soz veriyorum mutlu gunlerimiz olacak diyor, bende cok seviyorum ama hep bir aksilik olmasida cok canimi sikiyor

eminim bu duruma cok sevinmistir derken, cenaze var diye beni istemeye gelemiyorlarya o yuzden sevinmistir dedim, birisinin cenazesi oldugu icin degilde, beni istemeye gelemiyorlar diyee

Ne evlilik delisi, ne kalbi kötü bir insansınız siz öyle...
Korktum sizden açıkçası.
evlilik delisi degilim, 6 aydir gelicez deyip deyip gelmemeleri bana koyan, madem oyle en basindan hic sozunu etmeseydiniz, biz asla birsey demedik kendileri teklif edip kendileri vazgeciyorlar
kalbim kotu olabilir dogrudur ama evlilik delisi degilim

Ablacım dünya senin etrafında dönmüyor..

Kendini fasulye gıbı nımetten sayma da aç bi baş sağlığı dile..

Ben olsam kotu günümde aramayanı,gelin dıye ıstemeye gıtmem zaten!

hic kotu gunleri degil, zaten sevmedikleri bir insan, mecburiyetten cenazesinde vs bulunacaklar elalem ne der diye

Abisi size neden gicik?
Sizin için önemli olan bir gun ertelendigi için sinirlisiniz....henuz tavir almayin erken ileride pisman olmayin
Ortada olum var olaganustu bir durum.. sakin!

ne demek istedigini yemin ederim anlayamiyorum, tamam kotu kalpli birisi oldugumu kabul ettimde baska ne demek istedigini anlamadim

eminim bu duruma cok sevinmistir derken, cenaze var diye beni istemeye gelemiyorlarya o yuzden sevinmistir dedim, birisinin cenazesi oldugu icin degilde, beni istemeye gelemiyorlar diyee

insanlarin yasi varda, zaten aralari limonu olan sevmedikleri bir insan, tabiki akrabadir uzulmuslerdir ama nebileyim sizin dusundugunuz gibi degil

Şöyle söyleyeyim, dünyada şu an ne kadar insan varsa isteyip istenmemeniz sizden başka kimsenin umrunda değil. Normalde gelecek olanların da cenazesi var, o yüzden düşünecek durumda değiller. Abisinin falan hiç umrunda değilsiniz çünkü onun kendi işi halloldu.

İstenmeyen gelin olmak için çabalarsanız da, olursunuz, pek zor bir şey değildir, herkes yapabilir.

Abisini falan düşman bellemeyin, kendi işinize; hayatınıza bakın, sevgilinizle ağabeyinin fesatlığını konuşmak özellikle size yarar sağlamaz kendi elinizle kendinizin kuyusunu kazmayın, ben kötü kalpliyim deyip buna uygun davranmak dürüstlük gibi gözükse de, değil.

hayir tabiki arayip dilemedim
kendilerinin aramasi gerekirdi, vefat edende aralari limoni olan arkasindan aptal diye konustuklari biri

sizin sevgiliniz çok mu ezik? sürekli saydırıyorsunuz adama ve adam da sürekli özür diliyor nasıl bir ilişkidir nasıl bir kişiliktir

hic kotu gunleri degil, zaten sevmedikleri bir insan, mecburiyetten cenazesinde vs bulunacaklar elalem ne der diye
Geldiklerinde aynen böyle dersin yüzlerine karşı!
Kızım sen iyimisin..
Ne kadar sevmezlerse sevmesınler..
Hiç olmadı teyzesının halıne uzulurler..anasının kız kardesinin kızı ölmüş!

Ay lütfen biraz insan ol! Hiçmi vicdanın yok

Abisi size neden gicik?
Sizin için önemli olan bir gun ertelendigi için sinirlisiniz....henuz tavir almayin erken ileride pisman olmayin
Ortada olum var olaganustu bir durum.. sakin!

abisi bana gicik degil aslindada nasil desem, hep o ve sevgilisi iyiler, onun sevgilisi hamarat onun sevgilisi guzel onun sevgilisi zayif onun sevgilisi soyle boyle, yani hep kendileri iyi gosterip bizi kotu gostermeyi cabalayan biri
onlarin herseyin guzelini yasasin biz ne olsak olur oyle istiyor

Pardon da kötü günleri olup olmadığına siz karar veremezsiniz. Kimin ne kadar üzüldüğünü de bilemezsiniz. Ne olursa olsun aynı apartmanda yaşayabilecek kadar yakınlarmış demek ki. Ayıp yahu hakikaten ayıp. Bir de merak ediyorum, kötü kalpli olduğumu kabul ediyorum demişsiniz, nasıl bir ruh halindesiniz cidden anlamadım.

sizin sevgiliniz çok mu ezik? sürekli saydırıyorsunuz adama ve adam da sürekli özür diliyor nasıl bir ilişkidir nasıl bir kişiliktir

hakli oldugumu bildigi icin ozur diliyor
sevgilim ailesinin sozunden cikamayan biri, bu yuzden kendini suclu hissettigini biliyorum

Canim yasin kaç?evet eşinin ailesi arasa iyi olurdu ama insan kırk kapı uzagi bir kere gördüğü insanın öldügünü duyunca bile çok üzülüyor.biraz anlayışlı ol ve ara sadece baş sağlığı dile

Şaka yapıyorsun dimi... ya akraba intihar edip ölmüş cenaze var. sen hala aramadi , isteme iptal oldu diyorsun. onlar ne haldelerdir. empati ya biraz empati.

Ilk olayin hissiyati ile bu ikinci olaya yaklasiyorsun.
Ama bi ilk önce derin nefes al bu sefer gercekten bahane üretmiyorlar, yani durum farkli.
Yinede üzülme herseyin bir hayiri var. Eger nasibinde varsa olur zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…