- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.356
-
- Konu Sahibi holdmetight
ayıp; birinci seferde elinizden geleni ardınıza koymamanız da ayıptı, şimdi daha da ayıp çünkü ortada ölüm var.
Abisinin teyze kızını intihara zorlaması gibi bir durum yoksa farazi olarak onun duruma sevineceğini düşünüyor olmanız bile en ayıbı.
ama sevgilimin fesat abisi tam anlaminda fesat bunu sevgilimde soyluyor eminim bu duruma cok sevinmistir
asla boyle birsey dusunmedim, asla aklimin ucunden bile gecmedi bunu nasil dusunebildin?
benim uzuldugum nokta arayip kusura bakmayin boyle bir durum oldu dememeleri hemde ikinci defa
ve evet boyle uzucu bir durum olmasi, tamda benim en mutlu oldugum zamana denk gelmesinede uzuldum
Ölünün arkasindan konusmayin günahtir... Sizin isteme gününüze denk gelmeside sevgilinizin sucu degil ona niye yükleniyorsunuz? Belki oglum sen haber ver biz sonra durumu aciklariz demistirler... Hepsini gectim, bu iki olmus isteme olayi gerceklesemiyor, acaba size isaret gönderiliyorda sizmi anlamiyorsunuz? Hemde iki taraftan...
evlilik delisi degilim, 6 aydir gelicez deyip deyip gelmemeleri bana koyan, madem oyle en basindan hic sozunu etmeseydiniz, biz asla birsey demedik kendileri teklif edip kendileri vazgeciyorlarNe evlilik delisi, ne kalbi kötü bir insansınız siz öyle...
Korktum sizden açıkçası.
insanlarin yasi varda, zaten aralari limonu olan sevmedikleri bir insan, tabiki akrabadir uzulmuslerdir ama nebileyim sizin dusundugunuz gibi degilInsanlarin yasi var, bunun ötesi varmi ya??
2. durumun kaynaklanma sebebi ne? İntihar. Ben düşünemiyorum bile, siz ne yazıyorsunuz o zaman?
Ablacım dünya senin etrafında dönmüyor..
Kendini fasulye gıbı nımetten sayma da aç bi baş sağlığı dile..
Ben olsam kotu günümde aramayanı,gelin dıye ıstemeye gıtmem zaten!
ne demek istedigini yemin ederim anlayamiyorum, tamam kotu kalpli birisi oldugumu kabul ettimde baska ne demek istedigini anlamadim
eminim bu duruma cok sevinmistir derken, cenaze var diye beni istemeye gelemiyorlarya o yuzden sevinmistir dedim, birisinin cenazesi oldugu icin degilde, beni istemeye gelemiyorlar diyee
insanlarin yasi varda, zaten aralari limonu olan sevmedikleri bir insan, tabiki akrabadir uzulmuslerdir ama nebileyim sizin dusundugunuz gibi degil
hayir tabiki arayip dilemedim
kendilerinin aramasi gerekirdi, vefat edende aralari limoni olan arkasindan aptal diye konustuklari biri
Geldiklerinde aynen böyle dersin yüzlerine karşı!hic kotu gunleri degil, zaten sevmedikleri bir insan, mecburiyetten cenazesinde vs bulunacaklar elalem ne der diye
Abisi size neden gicik?
Sizin için önemli olan bir gun ertelendigi için sinirlisiniz....henuz tavir almayin erken ileride pisman olmayin
Ortada olum var olaganustu bir durum.. sakin!
sizin sevgiliniz çok mu ezik? sürekli saydırıyorsunuz adama ve adam da sürekli özür diliyor nasıl bir ilişkidir nasıl bir kişiliktir