Cocuk oyuncagina dondu

holdmetight

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
291
80
Onceki konularimdan hatirlarsiniz, beni istemeye geleceklerdi ama vazgectiler buyuk oglumuz duruyor ilk onun soz nisanini yapalim dediler, ben bu zaman icinde cok kirildim ve sinirli bir donem gecirdim sevgilimle hatta vazgectim gelmesinler beni istemeye diye, sonra onlar sozlendi nisanlandi biraz zaman gecti, sevgilim romantik evlenme teklifi vs derken beni ikna etti ve yarin beni istemeye geleceklerdi ama
onlar aile apartmaninda oturuyor ve bu sabah kayinpederin ayni apartmandaki teyze kizi intihar etmis, yarin hayatta gelemeyiz haftaya kaldi bu is dediler. Ama bunu arayip soyleyen sevgilim, sevgilimin anne babasi ne arayip ozur dilediler ne birsey, bende sevgilime actim agzimi yumdum gozumu, sadece sustu ve ozur diledi o'da boyle birsey olmasini istemedigini vs anlatti neyse.. okadar sinirliyim ki sira bana gelince mi hep boyle olmak zorunda?
Hayatta gidemeyiz olmaz diyende kayinvalide, onceki durumdada o engel cikmisti buyuk oglumuz duruyor diye, kisacasi ona okadar kizginim ki, hep sarilip operdim iyi davranirdim kesinlikle artik mesafemi korumayi hatta soguk davranmayi dusunuyorum, istemeye geldiginde bile ne sarilip ne operim, konusmam hatta... diye dusunuyorum ama sevgilimin fesat abisi tam anlaminda fesat bunu sevgilimde soyluyor eminim bu duruma cok sevinmistir ve ben boyle kayinvalide ile limonu olursam dahada sevinir eminim
aaay ne yapacagimi sasirdim, siz olsanir ne yaparsiniz?
tek bildigim heeves mefes birakmadilar insanda...

Teyze kızının durumu iyi mi? Abinin fesatlığından daha merak edilebilir bir şey geldi bana bu?
Teşebbüs mü değil mi bilemediğimden ve sadece bir hafta ertelediklerinden hayra yorup hala hayatta olduğuna yordum.

Canım haklısın insan en güzel günü ertelensin istemez ama ortada cenaze var bence sen ara başsağlığı dile kp adayına...

malesef intihar etmis yarin cenazesi var

Toplumsal normlardan falan hiç haberiniz yok değildir mağarada yaşamıyorsanız, merhumenin ardından söyledikleriniz sadece sizin içinizde kalsın, ne derlerse demiş olsunlar. Bu yüzden de surat falan asmayın. Aramak zorunda olan da sizsiniz.

çok takma bence o kadar beklemişssin biraz daha bekle nolcakki cenaze bu Allah korusun sizin taraftan biri de olabilirdi ölen kişi aynı şeyi onlar yapsa hoşuna gider miydi ?

tesekkur ederim sizin aramaniz lazim diyorsunuzda
ilk geleceklerinde gun belirliydi yine iptal oldu aramadilar, bu iki oldu yine aramadilar ayip degil mii

intihar çok travmatik bir şeydir. istedikleri kadar arkasından konuşmuş olsunlar, sonuçta akrabaları ve en yakınındakiler uzun yıllar şöyle düşünecek: "acaba engel olabilir miydik? acaba onu çok mu yalnız bıraktık? keşke destek olsaydık"

bu kadar korkunç bir şey... bence kız istemeden, sözden falan daha önemli.

yerinizde olsam arar ve baş sağlığı dilerdim hemen.
onlar toparlanıp "seni istemeye geliyoruz" diyene kadar da bir şey sormazdım.
ayrıca sevgilinizin yerinde olsam sizden soğurdum, "bende sevgilime actim agzimi yumdum gozumu, sadece sustu ve ozur diledi" demişsiniz ya.

biri intihar ettiği için sizden özür mü diliyor? annesi babası üzüntü içinde olduğu için sizden özür mü diliyor?
fazla pasif bir kişilik sanki.

Yani bence gayet kabul edilebilir bir durum..evet siz bu durumdan dolayı çok acı çekmişsiniz ama ortada vefat etmiş bir akraba var ve onların ölen kişi hakkinda önceden yaptığı yorumlar sizin bir telefon açıpta baş sağlığı dilemenize engel olamaz..bence bir durup sakinleşin ve açın baş sağlığı dileyin.. insanlık bu kadar ölmemeli..

bir genc kizin hayal ve hevesini ikinci defa gursaginda biraktigi icin ozur diliyor

Ben önceki konuda hak veriyorum. Sinirlenmenizi de anlıyorum, ama bu sefer ki olay fenaymış, yeğeni ölmüşken kalkıp kız istemeye gitse çok ayıp olur kayınvalideniz.

Adamın teyzesinin kızı intihar etmiş arayıp sizden ne için özür dileyecekti ? Pardon ya bizim teyze kızı yanlış zamana denk getirmiş intihar olayını affet sen onun kusuruna bakma mı diyecekti? Sizin onu arayıp başsağlığı dilemeniz gerekirken? (Aramak zorunda değilsiniz o ayrı) Vefat eden kişi ile araları limoni olsun olmasın bu onları ilgilendirir ama cenazede olmaları gerekir.

tesekkur ederim sizin aramaniz lazim diyorsunuzda
ilk geleceklerinde gun belirliydi yine iptal oldu aramadilar, bu iki oldu yine aramadilar ayip degil mii

Ayıp; birinci seferde elinizden geleni ardınıza koymamanız da ayıptı, şimdi daha da ayıp çünkü ortada ölüm var.
Farazi olarak sevgilinizin abisinin teyze kızını intihara zorlaması gibi bir durum yoksa onun duruma sevineceğini düşünüyor olmanız da en ayıbı. Seçin beğenin alın.

Ölünün arkasindan konusmayin günahtir... Sizin isteme gününüze denk gelmeside sevgilinizin sucu degil ona niye yükleniyorsunuz? Belki oglum sen haber ver biz sonra durumu aciklariz demistirler... Hepsini gectim, bu iki olmus isteme olayi gerceklesemiyor, acaba size isaret gönderiliyorda sizmi anlamiyorsunuz? Hemde iki taraftan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…