Merhaba arkadaşlar benim 2,5 yaşında bir kızım var malum çocuğu olanlar bilir yürümeye başlamakla birlikte çocukların başına türlü kazalar geliyor düşme çarpma gibi ki bunlar en masumları. Dün kızım bahçede oynarken dikenli çiçeklerin olduğu yerde düşüp elini fena halde yaralamış biçimde geldi yanına. Ben de Yen'i edindiğim LR marka acil durum setinin spreyini ve aleovera jelini sürdüm eline tabii sabunlu suyla yıkadıktan sonra bir saat sonra da aynı işlemi tekrarladım kabaran ve kanayan yara izi o kadar hızlı kendini toparladı ki bu vaatle alıp uygulamada da bunu test ettikten sonra özellikle annelere bu ürünü önermek istedim . İlgilenen olursa seve seve yanıtlarım
LR’ın en çok satan ve en sevilen ürünü Aloe Vera Box Set‘in pek çok kullanım alanı var. Setin içinde Aloe Vera Acil Durum Spreyi, Aloe Vera Konsantre Jel, Aloe Vera Propolis Krem çıkıyor ve bu ürünler pek çok cilt rahatsızlığında kullanılabiliyor:
1- Yara, yanik, carpma, vurma, burkulma, morarma : Sprey, konsantre ve propolis bu sirayla istenen ve ihtiyac duyulan sıklıkta kullanilir.