Gebeliğe Hazırlık Çocuk olması için

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

monarosa352

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
432
133
23
24
Merhaba eşimle severek evlendik evleneli 7ay oldu evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz malesef olmuyo ailelerin kültür görenek farklılığı var bizim taraflara göre erken yaşımda küçük olduğu için ama eşim taraf bana doktora git çocuğun olmuyo diyip duruyorlar eşim 29 ben 18 yaşındayım eşimde istiyo ama doktora gitmek istemiyo nasip bu işler diyerek internette araştırdım biz hergün ilişkiye giriyoruz evlendiğimizden beri bundan kaynaklı olabilirmiş artık 1gün arayla yapıyoruz ve ilişki bitiminde kalçama yastık koyuyorum şuan yumurtlama dönemimin ortasındayım hiç ağrım olmazdı önceden bu sabah sol tarafımda karnım ve kasığımda bağlantılı olarak kasılma ağrı vardı dik duramadım kalktığımda döllenmeden olabilir mi? Ve tavsiyelerinizi bekliyorum biliyorum yaşım küçük ama fiziksel olarak yetişkin ve olgun görünüyorum çok istiyorum anne olmayı

Güzelim 18 yaşında doğum yapsaydım senin yaşında kızım vardı. Ne bebeği güzelim. Daha zamanın var. Vucudunun hormonal ritmi daha yeni yebi oturuyor. Bırak konuşsunlar. Eşinde desin ailesine bize bu konuları sormayın sizi ilgilendirmez desin. BiZ gezeceğiz desin. O arada yine çalışmalara devam edin ama akışa bırakın. İkinizinde yaşı erken. Boşverin siz onları. Bak bizim yaşımız kaç hala uğraşıyoruz. Sen daha bir dur :)

Güzelim 18 yaşında doğum yapsaydım senin yaşında kızım vardı. Ne bebeği güzelim. Daha zamanın var. Vucudunun hormonal ritmi daha yeni yebi oturuyor. Bırak konuşsunlar. Eşinde desin ailesine bize bu konuları sormayın sizi ilgilendirmez desin. BiZ gezeceğiz desin. O arada yine çalışmalara devam edin ama akışa bırakın. İkinizinde yaşı erken. Boşverin siz onları. Bak bizim yaşımız kaç hala uğraşıyoruz. Sen daha bir dur :)
Ben dışa karşı daha taşım küçük evlilipin tadını çıkartıyoruz diyorum ama insanları cahil anlamıyolar hacı hocaya gidin doktora gidin diyorlar ve diğer gelinleri kendileri küçük yaşta doğum yaptıkları için bide bn. Yaşımdan büyük göründüğüm için. Böyle ypıyorlar

Ben dışa karşı daha taşım küçük evlilipin tadını çıkartıyoruz diyorum ama insanları cahil anlamıyolar hacı hocaya gidin doktora gidin diyorlar ve diğer gelinleri kendileri küçük yaşta doğum yaptıkları için bide bn. Yaşımdan büyük göründüğüm için. Böyle ypıyorlar
Canım bunu hayatta zamanla öğreneceksin. Başkalarının ne istediği değil, senin ne istediğin önemli. Hayatı onlara göre yaşarsan asla mutlu olamazsın. Israr edenlere korunuyoruz istemiyoruz daha yaşım küçük de geç. Hacı hoca diyenlere şaka ile siz gidin bir üfletin ben memnunum halimden. De geç

benden sana tavsiye sakın dinleme kimseyi. çok gençsin. 29 yaşındayım evlenir evlenmez başladı o toplum baskıları, ve 1 yıllık evliliğimin içine rahim filmi, 1 yumurta takbi 1 aşılama sığdırdım olmadı. olmadıkça insanlar üstüme daha çok geliyordu ve en son tam 1 yıllık evliyken aman olursa olur olmazsa tüp bebek yaptırırım dedim. kafamdan çıkardım ve o ay adetim geçtiğini bile farketmedim ve hamileydim. nasip olmadı boş gebelikti, kürtaj oldum.sonra dedim ki bak gördünmü verende alanda Allah. üzüldüm çok üzüldüm ama tekrar hamile kalmayı yine aklımdan çıkarmıştım. tekrar aynısı olur korkusu vardı. ve 1 ay sonra yine hamileydim. şimdi 14 haftalık olduk şükür. diyeceğim o ki insanların lafı için hayatı ne kendine ne eşine ne evliliğine zehir et. tıp ilerledi herşeyin çözümü var zamanı gelince olur inşallah.

Merhaba eşimle severek evlendik evleneli 7ay oldu evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz malesef olmuyo ailelerin kültür görenek farklılığı var bizim taraflara göre erken yaşımda küçük olduğu için ama eşim taraf bana doktora git çocuğun olmuyo diyip duruyorlar eşim 29 ben 18 yaşındayım eşimde istiyo ama doktora gitmek istemiyo nasip bu işler diyerek internette araştırdım biz hergün ilişkiye giriyoruz evlendiğimizden beri bundan kaynaklı olabilirmiş artık 1gün arayla yapıyoruz ve ilişki bitiminde kalçama yastık koyuyorum şuan yumurtlama dönemimin ortasındayım hiç ağrım olmazdı önceden bu sabah sol tarafımda karnım ve kasığımda bağlantılı olarak kasılma ağrı vardı dik duramadım kalktığımda döllenmeden olabilir mi? Ve tavsiyelerinizi bekliyorum biliyorum yaşım küçük ama fiziksel olarak yetişkin ve olgun görünüyorum çok istiyorum anne olmayı
Ben sanki sizin diğer konularinizi hatırlıyorum pek mutlu bi ortam yok evinizde sizin yazdıklarınıza binaen söylüyorum . Buna rağmen çocuk sahibi olmak istiyorsunuz bence biraz sabredin önce eğer sorunlarınız duzelirse o zaman çocuk düşünün

Back