Çocuk olmadan önce çocuk olduktan sonra ...

hayırlısı bakalım kuzum kasıklarım ağrıyor ve aşırı halsizim acaba bu ay hamile miyimdir diye umutlanıyorum ama bakalım 41 Meryem suremde bitti beklemedeyim

Hayirlisi olsun canim ne heycanli bir bekleyis Allah kisa zamanda yüzünüzü güldürsün insallah:)

Ben de 1 yıl bekledim bebeğime kavuşmak için Rabbim nasip etti çok şükür.Öncelikle çok güzel bir duygu.Ama hayatın tamamen değişiyor.Eve kapanıyorsun ilk başta.Alışık değilsen zor ev hayatı. Anem yanımdaydı 40 gün saolsun.Ara ara yine geldi tabi.Ben gittm kaldım. Annem gidince Tecrübesizlik bebekle birbaşıma kaldım.Benim bebeğim zor bir bebek oldu.Zor uyurdu gündüz o da yarım saat.Yemek yapmayı bırak yemeğe, yıkanmaya vaktim olmuyordu.Titiz biriyimdir.Temizliğe bile vakit olmuyor bebeğim sürekli mızmızdı.Çok kilo verdim.kahvaltıyı 12 de 2 de yaptığım oldu.Sabırlı olmak gerekiyor.Sabrın tükenince ağlama krizine girersin.En önemlisi de yardım edecek birilerinin olması çok önemli özellikle ilk 4 ay.Benim eşim en büyük yardımcımdı.İşten gelir yemek yapardı.Bebişi uyuturdu.Karamsarlık vermek istemem ama benim hikayem böyle.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…