COCUK OKUL REDDİ LÜTFEN YARDIM!!!

allah razı olsun, cok teşekkür ediyorum. norolojı ıle hıc gorusmedım. eeg ıle ne teshıs konulabiliyor acaba?

bazen bu tarz sebepsiz davranış bozuklukları eeg de çıkıyor.bir arkadasta olmuştu ama onunki okula gitmeme degildi.onda soyle birşey vardi mesela kıza diyorki hadi arkadaşlarınla oyna
kiz tamam diyip gidip oturuyo, oturmasiyla kalkmasi bir oluyor bunlar benle oynamıyor diye..hani sadece bir örnek bu..tam da belki anlatamadim.en son çare nörologa gittier
beynin hafiza kismiyla ilgili bir sorun tespit edildi.tedavisini oldu
suan gayet iyi , bazen vucuttaki baska bir sıkıntı hoc ummadığın bi yerden sinyal verebiliyor hele çocuklarda..
Belki size de bir faydasi olur

Onu bunu suçlamak diyorsunuz da siz burda size verilen tavsiyeleri direkt reddederek çocuğunuzu suçluyorsunuz ama. Belli ki tavirlariniz yanlış belki sizin belki eşinizin belki hepinizin..ve verdiğiniz cevaplardan da bu apaçık belli.. Bu işi bilen insanlar bunu anliyor ha siz gittiğiniz psikolog da size bunu söylese demek tatmin olmuyorsunuz yok illa çocuğun nörolojik problemi var.. Diyorsunuz ki çözüm bulmak için yazdım ama tek düşündüğünüz nörolojik bir sorun.. Başka hicbir belirtti vermeyen sadece okula gitmek istemeyen çocuğun nörolojik bir sorunu olamaz.

cok teşekkür edıyorum, cok haklısınız, tam da akllıma gelmemıs duymak ıstedıgım cozum onerılerınden saolun.

yanlış anlamayın ama ilginize aç olabilir mi?

Allah yardımcınız olsun, yapılabilecek her şeyi yapmışsınız gibi duruyor açıkçası, umarım zaman içinde psikolog yönlendirmesiyle yoluna girer her şey.

Sadece okula degil disariya cikmak da istemiyor diyebilir misiniz? Asosyallik var mi?

evet cok doğru gerçekten. Biz cok haksızız. ben cok sorunluyum o yüzden cocugum 1 aydır degıl 2 aydır degıl nerdeyse bır yıldır okula gıtmıyor! benım aklımdan paramdan zamanımdan zorum var. cocugu ozel okula yazdırdım, butun param çöp oldu, aylardır o doktor senın bu psikolog benım koşuyorum. harcadıgım paranın haddı hesabı yok, hepsı de kendı alın terim. hem ısımden hem zamanımdan oluyorum.
ama ne cozum cok basıt, kural koyamıyorum!!!, anne baba ısbırlıgı, bende sorun var.!! bunları çözmek yerıne bu kadar zaman ve para harcayıp kahroluyorum her gün.!!! bu kadar basıt olsa , ah ben ne kurallar koyardım ah ben neler yapardım neler, aklımdan zamanımdan paramdan zorum mu var

Sadece okula degil disariya cikmak da istemiyor diyebilir misiniz? Asosyallik var mi?
evet her seyden soyutluyor kendını, bazen ıyı oluyor bazen kotu. ru hhali degısken.
yıne de eskı okul arkadaşlarıyla veya tanıdıklarla beraber olmak ıcın program yapmaya calısıyourm.

hayır gorunmedık açıkçası, bu hormonel olabılır mı demek ıstıyorsunuz acaba, bıraz acar mısınız?
Evet hormonal olabilir , gizli seker olabilir bilirsiniz seker fazlasiyla asabiyet yapar , erken ergenlik olabilir , 4-5 yasinda ergenlige giren cocuklar oluyor ancak aileler tahmin edemedigi icin bunu dogru doktora goturemiyorlar
Bence iyi bir endrikoloji doktoruna da goturun, belli ki bir problemi var cocugunuzun ve bu sadece simariklikla aciklanamaz
Bu kadar psikolog bir teshis koyamadiysa , fiziksel bir sorunu olabilir

cok teşekkür edıyorum, onerınızı kesınlıkle dıkkate alacagım ama daha once seker testı yapılmıştı bır sey cıkmamıstı.
gızlı seker testı farklı bır sey sanırım seker yuklemesı yapılıyorsa. bu hıc aklıma gelmemıstı, kesınlıkle götürmem gereken yerlere goturecegım. tesekurler.

evet her seyden soyutluyor kendını, bazen ıyı oluyor bazen kotu. ru hhali degısken.
yıne de eskı okul arkadaşlarıyla veya tanıdıklarla beraber olmak ıcın program yapmaya calısıyourm.

Benim bir arkadasimin kardesini hatirlatti 30 yasindaydi ama hep evdeydi. Hep de öyleymiş. Bir ara calismis zorla. Kiz arkadasi da olmus o donem
Ama kizi da hep eve cagiriyormus. Kiz birakti sonunda . Evden cikmiyor. Bunun muhakkak tibbi bir açıklaması vardir. Bilissel terapiler vs cozumu de vardır diye umut ediyorum. Isini bilen bir uzmana rastlarsiniz umarim. Allah yardımciniz olsun.

işi bilen insanlara saldırganlaşıp yok yok nörolojik sorun bu diye tutturacaksanız kendi çözümünüzü kendiniz bulun, bilenlere danışmayın.ayrıca şundan şundan çok şüpheleniyorum belirtiler var diyorsanız önümüzdeki ayı beklemeyin doktora götürmek için, acele edin en basiti arayın danışın.

gerçekten bu benım ıcın cok onemlı. acaba bu bahsettıhgınızız kısıde takıntı mı vardı nasıl bır teshısı vardı bılıyor musunuz? nasıl cozum buldular? benımkı de benzer bır tablo. cok tesekkurler.

+ zaten cozum arıyorum. psıkıyatrıste goturyorum ayda bır, en erken randevu verecegı tarıh kı nerdeyse 20 gunu buluyor, ondan oyle dedım. aklima gelmemıs, başka benzer problem yasayan ebeveyn var mı dıye yazdım.
psıkıyatrık rahatsızlıklarda teshıs oyle bazılarının yaptığı gıbı şipşak konulmuyor. aylar ve yıllar alıyor hele çocuklarda.
+baslangıc noktam norolojık degıl psıkıyatrık, ıkısı farklı seyler
+bu ısı bılen ınsanlar derken kımden bahsedıyorsunuz? Benım hıc bır meslek grubuna karsı onyargım yok ben cozum bulmak ıcın burdayım. ne saldırganlıgı? bunlar benım sahsı fıkırlerım.
+ burası cozum bulma, bir seylerı paylasma yerı degıl mı? sıtenın kuruluş amacına aykırı olsa gerek bu yazdığınız. herkes sussun otursun beklesin mı ; bır konuyu tartışamayacak mıyız?

Rica ederim , umarim kisa zamanda problemi bulup cozume ulastirirsiniz

Iyide kadin artik bunalmis psikologun söylediği seyleri red ettiğini bir kac cevaptan cikarmis olmaniz komik geldi bana.Norolojik sorunu olmadigi ni ne biliyosunuz noroloji doktorumusunuz siz?Destek olmuyorsaniz caresiz bir hemcinsimize köstek de olmayin

Sosyal fobi vb. nedenlerden kaynaklı olabilir bir uzmandan yardım almanızı öneririm. Benimde sosyal fobim vardı çocukken ve hiç sevmezdim okulu lisede sosyal fobi teşhisi konuldu bu durum akademik başarımı da etkiledi keşke liseden önce teşhis konulsaydı diyorum şimdi düşündüğümde.

yaa anlattiklariniz bile beni mahvetti siz yasiyorsunuz size dua edicem Allah yardimciniz olsun insallahh cok cok uzuldum ilk defa boyle bir konu okudum kahroldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…