cocuk odasina elde perde dikmek

CakmaLaraCroft

Evimin Kalicesiyim
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
2.794
542
148
Diğer
hanimlar kizimin odasina kendi elimle perde dikmek istiyorum
dikis mak. falan yok zaten bilmiyorum
ama elde dikeblirim sadece nasil yapacagim bilmiyorum
Hello Kitty kumasim vs hazir
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: 9949421M.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 139.6 KB (Kilobyte)
Eki Görüntüle 614890

resimdeki gibi üstü o sekilde gecmeli olmasi lazim
nasil yapabilirim? kisa istiyorum sadece pence hizasina kadar kaloriferin üstüne biraz gelecek sekilde
ben internette baktim ama birsey bulamadim

bunları yapmak çok basit cnm...

pencerenin ölçüsünü al öncelikle..örn:en-150cm boy-170 diyelim...boyu 10 cm falan az tutacaksın tabii keserken.çünki o üst kısma tutturulacak olan kurdelalarla birlikte 170 olacak... kestiğin perdeyi dört tarafını güzelce kıvır,dik..üst kısmı içinde uygun renkte bir kurdela veya kalan kumaştan şeritler kullanarak 10'ar cm'lim şeritler kesikiye katla üst kısımlarına eşit aralıklarla dik.güzelce ütüle...

tekzen,koçtaş vs..gibi yapı marketlerden rustik alıp duvara monte edin.bu perdeyi takınca tamamdır...umarım anlatabilmişimdir...kolay gelsin...

super anladim :) baslayacagim yavastan bitigi zaman size mesaj atarim,Rustik dediginiz seye baktim internetten uzun demiri diyorsunuz.o var zaten .kizin odasinda perde var zaten ama ben iste kendim Hello Kitty kumasi ile kendim yapmak istiyorum hem daha ucuza gelsin diye.hemde heves iste:)
Almanyadayim ben burada perde gibi seyler inanilmaz pahali. ikinci el alsam bile
neyse cok tesekkür ederim yorumunuz icin. bitince haber veririm .cok iyi anladim yazdiginizi:)
sevgiler

merhaba
ben yapamadim
girisemeim bile
kumasi mahvederim diye
ben hazir perde aldim
bugun geldi hatta
normalde 85 eu idi
ben acik artirmadan 23 eu kargo icinde aldim
:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…