Merhabalar benim oğlumda 13-14 aylıkken emeklemeye başladı bende sizin gibi ortopediye vs götürdüm 18 aylıkken teyzem sağlıklı çocuklar polikliniğinden bahsetti gittik hiç bir sorun olmadığını sıralayan çocuğu yürümüyor olarak adlandırmadıklarını sadece biraz cesarete ihtiyacı olduğunu söyledi ince motor becerileri üst düzeydeyken kaba motor becerilerinin 14 aylık bebek gibi olduğunu söyledi kendi haline bırakmamı düzeleceğini söyledi ne mi oldu 19 aylıkken yürümeye başladı ben gözlerimi sürekli onun üstünden çektim cesaretlendirdik gece gündüz babasıyla birbirimize yürüttük öyle öyle aştık çok şükür korkmayın
AminnnYaa ne kadar benzer. Benim kızımda öyle. 15 aylıkken piskolog bir arkadaşım gelişim testi uyguladı. İnce motorda sıkıntı yok ama kaba motorda 11 aylık gibi demişti. Şimdi bir fizyoterapist araba sürerken videolarına baktı. Malum süreçten dolayı da çok hastaneler falan bulaşmak istemiyorum. Kalça çevresi kaslarının geliştirilmesi gerekiyor dedi. Yürüse bile paytak bir yürüyüşü olur dedi. Birde kızım fazlasıyla yumuşak. Aslında boy kilo normal sınırlarda. Ve hep emiyor. Ama bilemiyorum tabi. İnşallah kızım da sağlıkla ve sıhhatle yürümeye başlar . Çok teşekkür ederim
AminnnFazlasıyla yumuşaktan kastınız nedir ? Et olarak mı ? Bende emziriyorum halen 23 aylık olcaz 23 nisanda ama inanın zaten başta bezden ötürü paytak paytak yürüyorlar sonra normale dönüyor eğer ki kaslarda vs bir sorun yoksa korkmayın neler geçmiyor ki şimdi de konuşmasını bekliyoruz biz mesela beyefendi ıh ıhla herşeyi hallediyor canı isterse cümle kuruyor canı istemezse ıh ıh diye gösteriyor hallediyor dert bitmiyor yani ama tek derdimiz bu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?