Çocuk mocuk yok...

Beni düşünmeniz ne büyük incelik,burada bir sürü iyi yurekli kadin tanidim.Sizlerin gönlü o kadar bol ki hic tanimadiginiz birine destek olup dualar ediyorsunuz.Dediğiniz gibi herkes anne olabilir ama iyi bir anne olamaz.Rabbim size de gonlünüzden geçeni tez zamanda verir inşallah, yazdiklariniz için çok teşekkür ederim

Ayy gerçekten mi? Yazdıklarınızı okuduğum da kızınız olacakmış gibi doğdu içime, inşallah olur hayırlısıyla.. kirpikleri uzun uzun, gözleri badem gibi.. tabi Rabbim'in takdiri, inşallah senin muradın benden önce olur canım. Adetliyim şuan ama adetim bitince size ayetel kürsi okuycam inşallah hem öyle 7, 21 falan değil 313 adet.. hızlı okuyorum zaten.. bende anneciğimin duasıyla olmuş, yani evliliklerinin 3.yılında olmuş bir bebek olarak sizi çok iyi anlıyorum ve dualarınızı hiç bırakmayın diyorum. Başka bir topic altında yazmıştım ama belki siz görmediniz buraya da yazayım. Annem ve babam evlenmişler 3 yıl hiç hamile kalmamış annem, büyük dedem hactan peygamber hurması getirmiş anneme o hurmalara 7 meryem suresi 1 tane de yusuf suresi okumuşlar, sonra annem bu hurmaları her sabah besmeleyle aç karına yemiş ve çok kısa bi süre sonra bana hamile kalmış. Aynı uygulamayı kuzenime de yaptık onun da iki yıl olmadı şimdi doğum için gün sayıyor ama ona incirle yaptık, her bir incire 7 meryem, 1 yusuf suresi okuduk 21 kişi o da bunları yedi ve hamile kaldı. Hurma, incir, nar taneleri yada zeytin olabilir, denemenizi tavsiye ederim size de Rabbim lütfetsin inşallah ve tabi tüm isteyenlere hayırla ve sağlıkla.. hiç umutsuz olmayın bizim bir yakınımızın 7 yıl sonra doğal yolla hem de ikizleri oldu, Rabbimiz kerem sahibidir ondan çok isteyin. Dilediğimiz her şeyin anahtarları onun katında.. ben hislerim de yanılmıyorsam da sizin çok yakın bir zaman da çok güzel bir kızınız olacak.. en doğrusunu ALLAH bilir

Bende evlat hasreti ile yanıyorum..

Sorunun kaynağını öğrenince kendi kendime dedim ki belki hayırlısı böyleymış. Ve elimden geleni yapıyorum ve de yapacam. Ta ki gücüm bitene kadar. Ama asla kendimi bırakmadım. Eşimi evliliğimi önde tutuyorum. Her nekadar anne olma hamile kalma hasreti ile yansam da.. her şey bana anne olmayı evlat sahip olmayı çağrıştırıyor.. geçen gün sala okunuyor "filancanin eşi hasan Hüseyin'in 'annesi' .. vefat etti .." işte orda bile 'Allahım ardimizdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip et" diye dua ettim. Bizim de imtihanımız buymuş ..

Canim benim yaa beni çok duygulandirdin.Nasil iyi yurekli birisin,zaman ayirip benim icin dua etmek istemen ne kadar buyuk birsey benim icin anlatanam.Soyledigin dualari etmesen bile etmis kadar oldun emin ol.Senin gibi koca yurekli insanlar var ya bu dunyada iste bu bana guc veriyor.Evet yasadiklarim hic kolay seyler degildi ama sizlerin sayesinde bunada şükür diyebiliyorum.Allah sizden razi olsun.Herşey için çok teşekkür ederim.

eski bir ben var oralarda taa derinlerde,ben onu bulmaya gidiyor....
ne güzel yazmışsın...
hırslarımız aynı olmasa da ,hissettiğimiz aynı...

Bu kadar cok para harcamissiniz sosyal hizmetlerde birsuru annesiz babasiz sevgiye mutac bebekler var birini evlatlik edinebilirsin boylece artik uzulmezsin ...

Sen bana özelden yada burda adını yaz canım adını anarak okuyayım inşallah. Dua etmem mi hiç? Ne kadar zor bişey olduğunu çok iyi biliyorum.. hem ben size dua edersem melekler de hem bana Allah sana da versin diye dua ediyorlar, hem de sizin duanızın olması için amin diyorlar, benim inancıma göre bu çok kıymetli.. canım sana nacizane tavsiyem meryem suresinin mealini yavaş yavaş, sindire sindire bir kere oku, oku ki o sure önce kalbine insin.. sonra Rabbimize yönel, o ki hem Rahman hem Rahim.. biz bile burda seni hiç tanımadığımız,halde bebeğin olsun gönlün huzur bulsun diye dua ediyoruz, iyi dilekler de bulunuyoruz, seni yaratan milyonlarca sperm arasından senin dna'nı seçen Allah sana merhamet etmycek diye mi düşünüyorsun? Sen bi abdest al, 2 rekat namaz kıl, önce verdiklerine şükret, ama tefekkür ederek sadece sözle değil.. sonra yerleri ve gökleri eksiksiz yaratan Evrenin Hakim'ine Malik'ine yönel ve ondan iste.. Rabbim senden başka kimse veremez de, tedaviler, ilaçlar hepsi birer vesile.. Her şey şefkatli sultanımızın 'ol' emrine bakıyor..

Şöyle düşünün, o size peygamberî bir dert takdir etmiş, insanlar arasından seçtiği elçisini tabi tuttuğu imtihanın aynısına sizi tabi tutuyor. Bunun derin anlamını biliyor musunuz? Size yakışan Zekeriya Peygamber gibi hareket edip, Yakub'unuzu beklemektir. Zekeriya'ya o müjde geldiğinde eşi kahkaha atmıştı, Zekeriya Peygamber olduğu halde inanamamıştı.. Meryem Suresinin mealini düşünerek okumanızı tavsiye ederim, o sure size, kalbinize insin.. Ne mutlu size ki Rabbimiz evladınızı DUA yoluyla size ihsan edecek, duayla gelen bebeklerin özelliklerini Kur'andan okumanızı isterim.. Nasıl bir kul ve nasıl bir evlat olmuşlar? İmtihanınız ağır, çünkü omuzlarınız da peygamber yükü var.. Ne mutlu o yüke ki, hayırlı evlatlara gebe..

Anneme de ayni badki yapilmisti bir vefat 5 dusuk cocuklar annem gen yasinda seker tansiyon ve kolestrol hastasi oldu. 46 yasinda 22 senedir seker. Disleri yok.

92 kilo.

O kadar stres caba hirs deger miydi? Simdi bana ayiracak gucu yok ilac icmek ve insulin vurulmaktan vucudu cokmus durumda.

canım o kadar sevindim ki bu cümleleri okuduğuma! insanların bizi sokmak istedikleri duruma girmeyelim. çocuksuzluğun dünyanın sonu olmadığını anlayalım. bir taraftan da tedavi için elimizden geleni yapalım tabi ama bunu ağlayarak hüzünle sinir bozukluğuyla değil gülüp eğlenirken hayatı kaçırmadan yapalım. çocuğumuz geldiğinde sinirleri yıpranmış değil hayat dolu bir annenin kucağına gelsin inşallah..

ben de evlendikten sonra düşükler kimyasallar moral bozukluğunun verdiği yeme isteğine karşı koyamama, hareketsizlik 20 kilo aldım.57 ile evlenip 77 oldum senin geçmişteki ruh halin içindeydim ve silkelenip bir 10 kilo verdim. ama gözüm doymadı. 57 olmak istiyorum tekrar. takipçinim senin artık

Bunun acısını stresini yaşamayan bilmez. Seni çok iyi anlıyorum, duruşunu da takdir ettim. Keşke ben de herşeyin üstüne sünger çekebilecek kadar kararlı güçlü olabilsem ama bitirdim demekle bitmiyor ki rabbim aldığı evlatlarımla birlikte verdiği evlat özlemini de alsın içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…